64 gb rami alamadım baya uygundu fiyatı geç kaldım ya |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (618. sayfa)
-
-
11.10.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Bu hafta hazır sistemler çöp, özelleştirilme de yapılmıyor.
Ssd ler özellikle pahalı, ilk 10dk da hemen biterlerdi hala stok var.
Anlaşılan yavaş yavaş bitecek bu gaming geceleri. -
tüketenlerden bir tanesi benim... küfür etmeyin mümkünse...
şaka bir yana, aldım ama ses kalitesi nasıl bilen var mıdır?
en azından şundan iyidir herhalde:(mart'ta almıştım)
-
Bende hala 15 adet görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 18 Ekim 2024; 22:29:9 > -
iptaller olmuş muhtemelen. sonra alımlar olmuş...
şu an stok 10 görünüyor...
-
18.10.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
amazonLecoo DS102 Kablolu USB/AUX 6W Tak Çalıştır Kolay Kurulum Yüksek Çözünürlüklü Stereo Surround Ses TV/PC/Telefon/Tablet Geniş Uyum Kompakt Soundbar Taşınabilir Hoparlör Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Lecoo-Bluetooth-%C3%87al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r-%C3%87%C3%B6z%C3%BCn%C3%BCrl%C3%BCkl%C3%BC-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir/dp/B0BX61NKZZ
Ben de Lecoo'nun şu ürünü var. Tam 1 sene önce almışım. Gayet memnunum. İşyerinde hafif müzik tıngırdatmak, öğle arası film açmak için falan çok güzel oluyor. Sizdeki modeli bilemedim.
-
Bana bir ses sistemi ya da bunun gibi bir cihaz lazım ama benim için kullanışlı olur mu bilmiyorum. Tvnin sesi bizimkilere çok gidiyor. Salonun diğer ucuna taşıyamam pencere var. Ama sesi oradan gelecek şekilde böyle bir cihazla kullanayım diyorum ama evde internet wifi vs yok. Sadece tv bluetoothuyla bağlanabilir miyiz sanki wifi bağlantısı olmayınca böyle cihazları tv'ye bağlayamıyorduk. Kabloluyla uzatma gerek gibi. Bilemedim var mıdır bir tavsiyeniz hocam
-
TV'ye uzaklık ne kadar olacak bilmiyorum hocam ama bunun sesi öyle aman aman çok uzaktan duyulacak bir şey değil. Yani duyarsınız da öyle sinema keyfi patlamalı çatlamalı filmlerde falan çılgın baslar falan gelmiyor. Monitör altına daha mantıklı geldi bana açıkçası. Ses berraklığı güzel. Bluetooth a bir kere telefonla bağladım wifi falan bir şey sormadı bence alakası yok. Ama gücü USB'den alıyor işte o var. TV'de güç verecek bir usb portu şart. Kablosu usb aktarma ile uzağa taşınır ama o kablolar da çok uzun olmuyor. Belki Mikado'nun 2.1 ses sistemlerine falan baksanız. AUX uzatma ile daha pratik olur. Ses de daha iyi gelir gibi.
-
7500F alınır mı ? Kaça düşmüştü?
-
hepsi tırt yine -
quote:
Orijinalden alıntı: srkntüketenlerden bir tanesi benim... küfür etmeyin mümkünse...
şaka bir yana, aldım ama ses kalitesi nasıl bilen var mıdır?
en azından şundan iyidir herhalde:(mart'ta almıştım)
bugün cuma. tam 1 hafta oldu.
hafta içi salı günü kargo yola çıktı geliyoruz diyen jetizz, hala gelmedi.
bugün aras kargo'dan bir hanımefendi beni aradı ve görüşmemizin içinde şu bilgiyi verdi: barkod üzerinde mahalle adı olmadan sadece apt. ve daire ismi var, şehir bilgisi de yokmuş.
bekliyorum, inşallah isme göre teslimat için kimlik soruyorlardır. yoksa benim hoparlör muhtemelen başkasına teslim oldu gitti...
-
25.10.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: srknbugün cuma. tam 1 hafta oldu.
hafta içi salı günü kargo yola çıktı geliyoruz diyen jetizz, hala gelmedi.
bugün aras kargo'dan bir hanımefendi beni aradı ve görüşmemizin içinde şu bilgiyi verdi: barkod üzerinde mahalle adı olmadan sadece apt. ve daire ismi var, şehir bilgisi de yokmuş.
bekliyorum, inşallah isme göre teslimat için kimlik soruyorlardır. yoksa benim hoparlör muhtemelen başkasına teslim oldu gitti...
Alıntıları Gösterhoparlör buhar oldu uçtu...
kaybetmişler ürünü...
muhtemelen incehesap para iadesi yapacak, kargo onlara ödeme yaptıktan sonra...
soğudum resmen bu işten...
-
01.11.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
24 inç FHD ürün bakan varsa şu monitör fena değil. Ekim indirimlerinde amazon 3999'a satmıştı. Bir kaç arkadaşa aldık gayet memnunlar bütçelerine göre .
-
Teşekkürler -
-
quote:
Orijinalden alıntı: srknhoparlör buhar oldu uçtu...
kaybetmişler ürünü...
muhtemelen incehesap para iadesi yapacak, kargo onlara ödeme yaptıktan sonra...
soğudum resmen bu işten...
Alıntıları Gösterherkese merhaba.
incehesap'tan müşteri temsilcisi tuğçe hn. tarafıma ulaştı.
aras kargo onlara iade yaptıktan sonra benim kendilerinden "iade mi, yoksa ürünü tekrar göndermelerini mi" tercih ettiğimi sordu.
ürünün gelmesini tercih ettiğimi söyledim. bu sefer yurtiçi kargo ile gönderdiler, ürün dün tarafıma ulaştı.
kurdum, kullanıyorum. bayağı yer kaplıyormuş, tahminimden büyük geldi... fakat ürün güzel, beklentileri karşılıyor.
incehesap'tan tuğçe hn.'a ilgisinden dolayı tekrar teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X