< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (616. sayfa)
-
-
23.08.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
ryze7 78003xd gelir mi acaba?
-
Hocam şu paylaşımlarına her denk geldiğimde Allah razı olsun diyorum
-
30.08.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Merhabalar bu iki ürün uyumlumu ?
firma uyumlu olduğunu söyledi ama kasanın Atx desteği yok maalesef demi?
-
Uyumlu değil tabi ki, kasa söylediğiniz gibi mATX. Eğer aldıysanız fiyat iyi fakat ya kasayı elden çıkartın ya da anakartı.
-
Almıştım. Uyumlu uygun kasa bulursam iptal etmeyecegim .Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Coler Master MB 600 Modeline bak BTF desteği vardı
-
Asus gt302 düşünüyordum onada bakayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan bilgisayarda 4400 tl fiyatı bir arkadaşıma almıştık 1 ay önce eski ve yeni modelleri destekliyor.
Motherboard Support ITX / Micro ATX / ATX (Supporting Back-connector Motherboard) / E-ATX (*up to 12"x10.9" / 30.5cmx27.7cm motherboards, may impact cable management)
www.coolermaster.comMasterBox 600 | Cooler Masterhttps://www.coolermaster.com/en-global/products/masterbox-600/?tab=tech_specwww.vatanbilgisayar.comCOOLER MASTER MASTERBOX 600 TG Mesh 3X140MM ARGB MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-600-tg-mesh-3x140mm-1x120-argb-normal-ve-back-connect-anakart-dest.html
-
aynen asusun ayrı fiyatına düşüyor. mantıklı. ama incehesap ürünleri gönderecekmi bilimyorum inceleyecekler uyumsuzluğu farkedip iptal ederlermi diye beklemedeyim.
-
adamlardaki profesyonelliğe (!) bak .
mAtx destekli kasayı ATX anakartla bundle'lamışlar .
bu kadar lakayıtlar demek ki .
-
Sonucu merak ettim. Gelişmeleri yazarsanız sevinirim.
-
06.09.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Sadece destek bölümüne mesaj attım sonucu istedim
Asus GT302 btf kasa hediye ettiler. kargoda şuanda.
-
Wooowww!!!! İptal edeceklerini düşünmüştüm. Helal olsun İncehesap'a.... 2 kat daha pahalı kasayı vermişler...Çok şanslısınız. Bu fiyata bu bundle almak bedava.... Güle güle kullanın...
-
Çok güzel bir kasa. Güle güle kullanın.
-
Yalnız aşırı mutlu oldum. Güle güle kullan hocam :)
-
hepinize çok teşekkürler.
Gerçekten parasını hak eden bir kasa. asus mu yaptı incehesap mı yaptı bu güzelliği bilmiyorum ama güzel oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X