< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (615. sayfa)
-
-
ben 2 disk birden(+2x16 kingston ram ama onu katmadım bu karşılaştırmaya) alacağım için iki firmayı karşılaştırdım.
bayağıdır bu ürünleri takip ediyorum çünkü... incehesap'ınki biraz şişirme sonra indirme gibi oluyor...
1tb lık olan diskin fiyatı incede normalde 4.6k, sinerjide indirim furyasında 3.5k. demek ki aynı ürün istenirse daha ucuza satılabiliyor.
2tb lık olanı sözde indirmiş olsa da ince, totalde 2 disk birden almak isteyince sinerji 6 taksitte 800 küsür TL daha ucuz kalıyor inceden...
incenin vade farkı bindirmesi çok fazla... yani gaming gecesi aslında "normal, insanca satılması gereken fiyata indirme" oluyor bir nevi...
vade farkı bindirince günlük satış fiyatlarına geri ulaşmış oluyor zaten... yani her halükarda incehesap için win-win durumu bu gaming geceleri...
kaybeden yine biz sıradan kullanıcılar oluyor...
zaten birçok forum üyesi arkadaş bu durumun uzun zamandır farkında ve buradaki diğer üyeleri düzenli olarak bu konuda bilgilendirirler...
-
bi şu kingston nvme gen4 7k/7k ucuzdu bi de tuf b650m mobo gerisinde bi indirim yoktu bindirimin indirimini yapmış adamlar
vadeli de çalışmıyorlar gidin amazondan 6 taksitle falan alın daha iyi
-
skadi elite 360lığı görsem alırdım,asusu çakmışlar birde rgb boru kılıfı alırdım mis gibi işin içinden çıkardım.
-
kc3000 den bahsediyorsan piyasadan sadece 200tl ucuzdu .
-
evet o biraz düşük geldi piyasaya göre o kadar. 200 tl için de gider başka yerden taksitle alırdım zaten..
-
Gamepower gibi markaya ben 5 kuruş vermem...
-
hocam bende öyle diyordum sırf boruları rgbli diye gameboosterın 360lık sıvı soğutmasını aldım,msi-cooler master gibi markaların sıvı soğutmalarını kullanmıştım arada dağlar kadar derece farkları yok,1-2 derece yeri geldiğinde 3-4 derece oynuyor 2kda,ondan bu durum bu tip merdiven altı markalara karşı ön yargımı kırdı sizde bi şans verirseniz ön yargılarınızı yıkarsınız,hemde boş yere hava parası vermeye gerek kalmaz
-
arkadaşlar iyi akşamlar.
bu logitech g733 kulaklık hiç indirime girdi mi bunlarda bugüne kadar?
bilen var mı? eğer girdi ise daha önce, yine koyarlar belki diye piyasadan almayıp beklemek istiyorum o yüzden...
@Mitra siz daha bir takip ediyorsunuz bu konuları. paylaşımlarınız için ayrıca teşekkürler.
siz hiç denk gelmiş miydiniz? bu akşam g635 koymuşlar da, bizim yeğen tutturdu g733 diye...
-
7800X3D icin pusudayiz.
-
Geçen hafta listesinde vardı. Yukarıdaki listeden kontrol edin. 5299 TL'den satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 16 Ağustos 2024; 21:38:3 > -
Pazarama'da bugün indirimde 3618 TL
-
16.08.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
lancool iii iyi fiyat
-
eski fiyattan satsalardı 1 adet bundan alacaktım ama 100 tl pahalı olunca esgeçtim,zaten bu tip bir fanı türkiyede kaç kişi alacak bunu düşünemiyorlar galiba..
-
Asus TUF Gaming B760M-BTF WIFI D5 Anakart + Asus A21 mATX Mid Tower Kasa Bundle
güzel fırsatmış kaçtı .7799a
-
Vade farkı koymaları işleri bozuyor. Bari 2-3 taksite vade farksız bir anlaşma yapın
-
geçen haftayla aynı fiyatta,taksit yapma ihtimali verse gözünün yaşına bakmam.
-
Bu reverse fanların tek özelliği RGB daha iyi gözüksün diye değil mi?
-
23 Ağustosta yapıldı mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X