20k a her yerde var hocam 17k civarı olsa alacağım direk. 15k çok mu 7800xt e ? |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (613. sayfa)
-
-
bu ürünü şiddetle tavsiy ediyorum arkadaşlar.
her ne kadar bana 17k olarak girmiş olsa da, 15k civarına güzel indirim yapıyor incehesap...
32" geçmek isteyenler ve nvidia kartı olanlar için uygun bir ürün... ara ara gaming gecesine koyuyorlar bu monitörü...
-
valla 2k lık leş xpg kasayı kim yazıyorda ''sizin seçiminiz'' diye satışa koyuyorlar merak ediyorum.
-
yok tabi ki değil... haklısınız...
ben yazarken biraz ölçüsüz biçimde az yazdım...
ama stokun hemen biteğeini sanmıyorum...
gerçi son ürün açılacak ama hala ortada kart yok... bu gece koymayacaklar herhalde...
bazı hafta nvidia ağırlık veriyorlar, bazı hafta amd...
-
2 hafta önce 18k a koymuşlar yanlış görmediysem.
-
tahmin ettiğim gibi... şekil 19-a
-
12.07.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
redragon horus klavyeyi kullanan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ryzen 7700 uygun gibi. ayrıca puan kampanyası da var.
-
Peşin fiyata ucuz taksitli yer bulamadım. Tam alıyordum baktım burada varmış. Yapıştırdım :p anakarta amazonda 6 taksit, ramde pazaramadan 5 taksit. Gelecegimizi bagladık gene :pquote:
Orijinalden alıntı: maestro2ryzen 7700 uygun gibi. ayrıca puan kampanyası da var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anakart ne aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Slmquote:
Orijinalden alıntı: maestro2Anakart ne aldınız?
6 taksit. 2 m2, matx olması onceliğimdi. Ds3h alacaktım bakındım bakındım bunu aldım :p
amzn.euMSI MB B650M GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E mATX : Amazon.com.tr: Bilgisayarhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CRKRJQ1T?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2WJ2AN1615H3B8HPAJ4K&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2WJ2AN1615H3B8HPAJ4K&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2WJ2AN1615H3B8HPAJ4K&starsLeft=1&skipTwisterOG=2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 13 Temmuz 2024; 1:39:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
13600K düşünüyorum indiriyorlar geçen hafta da öyleydi 7999 TL ama taksitle alınca çok fazla vade farkı oluyor malesef. Diğer sitelerde hafta boyu 8.5-9 arasına 5-6 taksit satanlar vardı öyle daha uyguna geliyor. Bakalım düşünelim :)
-
19.07.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Ben bunu 1ay önce 15 küsüre gaming gecesinde almıştım. Kendiliğinden ekranda yatay çizgiler çıkmaya başladı ve çoğaldı servise verdim değişim olcakmış.
Konsol ve pc de sorunsuz kullanıyordum fakat fps oyunlarında pek hoşuma gitmedi. cs2 de mesela denedinizmi?
-
Yıllarca hep söyledim, Samsung'un güzel yaptığı birçok şey var ama monitör bunlardan biri değil! üç beş istisna modeli hariç ya vasat ya sorunlu yada parasına değmeyecek kadar pahalı yani kısacası boş heves.
-
günaydın.
yok, cs2 de denemedim. daha ziyade nfs, fh4, tomb raider, strange birgade, mortal kombat gibi oyunlarda denedim.
4k çıkınca 12100f yerine ekran kartı devreye girdiği için tatminkar bir hız sunuyor tüm ayarlar açıldığında.
bir tek fh4 kazandıktan sonra kutlama videosunu geçerken az bir takılma yapıyor. anlık sanki...
-
Her modelin biribirinden artısı ve eksisi var. herşeyi sorunsuz olan bir monitörünü sadece G9 oled de herşey kusursuzdu o da çok geniş olduğundan iade etmiştim.
Kağıt üzerinde tam aradığım monitörü buluyorum kullandıktan sonra anlıyorsun bazı şeyleri.
-
Günaydın hocam. o tarz oyunlarda efsane zaten 4k.
Alırken yorumlarda panelin 120 hz olduğunu. overclock ile 144 yazan olmuş. 144 te titremeler olduğunu falan. bende 120 hz de kullanıyordum.
daha sonra farkettim ki 144 hz de siyahlar simsiyah ve görüntü netleşiyor. 120 hz de soluklaşıyor.
144 hz sanki native değeri gerçek panelin değeri yani. o yorumlara göre bende 144 hz de çok daha iyi çalışıyor.
Ama pubg olsun cs2 olsun bu tarz oyunlarda asus 24inç monitörde aldığım akıcılık ve tepkiyi bunda alamadım. yani hayal kırıklığı oldu. ayarları deniyorum fakat tamda bulamadım şuan bozuldu zaten geldiğinde tekrar kurcalayacağım.
hatta yeni geldiğinde cs de yürürken drop yeme gbi durumlar oldu. ekran karım 3070 belkide kaldırmıyor ama fps çok iyi iken ekranda donmalar görmem normal değildi. daha sonra ayarları değiştirerek o sorunları giderdim.
4K monitör pekte oyunlarda gerekli değilmiş. 2K kullandım yıllarca yani gerçekten en ideali 2K.
2K pc yi zorlamıyor. 4K da grafikler daha iyi de sayılmaz bence fps kaybı daha kötü birşey.
G9 oledde bile 4120x1440 çözünürlükte yağ gibi akıyordu bu oyunlar cs falan. bence monitör çokta pc için değil konsola yönelik olmuş. ama yinede cs de idare ediyor.
fps hastası iseniz cs de espor modunda takılıyorsanız uzak durulması gereken bir monitör ve 4K dan da uzak durulmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 20 Temmuz 2024; 12:6:45 >
-
sizin de belirttiğiniz üzere, aksiyon oyunları, hikaye konulu oyunlarda, yani e-spor/müsabaka tipi olmayan oyunlarda daha güzel oluyor.
benim ekran kartım 7700xt, hız aşırtmasız normal ayarlarda kullanıyorum.
ben memnunum açıkçası. üstte yazan arkadaşa belki hatalı üretim denk gelmiş olabilir. bende öyle bir sorun oluşmadı... belki ileride kullandıkça oluşabilir. iş nedeni ile bu bilgisayarı, dolayısı ile monitörü fazla oyun için kullanamıyorum. bu benim oyun bilgisayarım.
esas işlerimi asrock desk mini x300'de yaptığım için, bu makina köşede atıl bir şekilde duruyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X