< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (612. sayfa)
-
-
Neymiş efendim bazen böyle sistemsel hatalar olabiliyormuş.
Siparişi ben kendim vermiş olsam sonuna kadar uğraşırdım da arkadaş kendisine aldığı için uğraşmak istemedi. Farklı bir firmadan 2.000₺ fazla ödeyip cash backli bir sistem aldı.
Üzüldüm açıkçası, senelerdir donanım ihtiyacı olan arkadaşlara cuma gamin g gecelerini takip etmelerini söylerdim
-
beyler fırsat denk gelirse alıntılar mısınız ,ben gene kontrol ediyorumda denk gelirse bi falcon alayım diyorum incehesabı hic sevmesemde malum fiyatlar...
31k düz fiyat gamepower warcy kasa+psu lu modeliydi bana cok mantıklı gelmişti 7800xt red devil vs
-
Bu sefer ben koyayım
14.06.2024
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 14 Haziran 2024; 22:19:2 > -
anlamadığım bazı ürünlere hiç indirim yapılmadı , erkenden sepete ekledim mesela msi 650 w power supply gaming Gecesi listesinde olmasına rağmen infirşm yapılmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar harika. Şu an 3537TL'ye satılan ( peşin fiyatına 3 taksit imkanı ile ) Ryzen 5 5600 Tray işlemci gaming gecesi sayesinde 3700TL. 3 taksit yaparsak 4000TL'ye kadar çıkıyor. Teşekkürler incehesap
-
hocam millet alıyor diye indirim-bindirim yaptılar fiyatlara, fake stok indirimi yaparak satılıyormuş alıgısı yapıyorlar,bu fiyatlara alan varsa istanbulda köprüm var satılık 3 taksit yaparım onuda.
-
21.06.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
28.06.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
05.07.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
slm,
indirim zamanı ,taksit imkanı sitedeki halihazırdaki imkanından farklı oluyor mu
-
İndirimli fiyat yine vade farklı olarak taksit oluyor. Bir ara Akbank kredi kartlarına vade farksız 3 taksit vardı ama bitti sanırım.
-
peh o zaman beklemeye gerek yok. 6 taksitle bulmusken yapıstırmakta yarar var :D
-
sn. incehesap yetkilileri,
iyi akşamlar.
bu akşamki gaming gecesi için 2tb herhangi bir marka ssd'yi 2-2,5kTL civarında satışa sunabilirseniz çok makbule geçer...
şimdiden teşekkürler...
-
bende 7800xt bekliyorum bakalım.. çıkarsa alırız.
-
Satışa sunsa da sen ben alamayacağız zaten
-
O dediğin fiyat mümkün değil...
-
7800xt gelmeyecek herhalde farklı sitelerden bakayım..
-
tabi ben de biliyorum o fiyata olmayacağını da, işte, benimkisi iyi niyet temennisiydi...
mesela, şu ürün:
cillop değil mi? evet.
normal satış fiyatı şu an 5.6k
ama lütfedip 2-300TL ya indirirler, ya indirmezler...
yap şu ürünü 3,5-4k indirimli fiyat, bakın nasıl 10 sn. de stok tükeniyor...
hayır steamden oyun yükleye yükleye yer azaldı. 1TB lik disk indi 300gb'ye... ne ara o kadar oyun yükledim anlamadım gitti.
forza horizon 4 bile 80 gb... tabi disk dayanmaz o zaman...
-
şu ana kadar çıkmadı ama az biraz daha bekleyin isterseniz...
hoş 10'da stok açılsa bile 15-20k arası kartı hemen herkes kolay kolay sepete atamaz... stok hızlı inmez sanırım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X