Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
239
Favori
1.087.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunca katakulliye rağmen Donanımhaber hala sponsorluğa devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymiş efendim bazen böyle sistemsel hatalar olabiliyormuş.

Siparişi ben kendim vermiş olsam sonuna kadar uğraşırdım da arkadaş kendisine aldığı için uğraşmak istemedi. Farklı bir firmadan 2.000₺ fazla ödeyip cash backli bir sistem aldı.

Üzüldüm açıkçası, senelerdir donanım ihtiyacı olan arkadaşlara cuma gamin g gecelerini takip etmelerini söylerdim

• beyler fırsat denk gelirse alıntılar mısınız ,ben gene kontrol ediyorumda denk gelirse bi falcon alayım diyorum incehesabı hic sevmesemde malum fiyatlar...

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

31k düz fiyat gamepower warcy kasa+psu lu modeliydi bana cok mantıklı gelmişti 7800xt red devil vs

• Bu sefer ben koyayım

14.06.2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 14 Haziran 2024; 22:19:2 >
  • anlamadığım bazı ürünlere hiç indirim yapılmadı , erkenden sepete ekledim mesela msi 650 w power supply gaming Gecesi listesinde olmasına rağmen infirşm yapılmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar harika. Şu an 3537TL'ye satılan ( peşin fiyatına 3 taksit imkanı ile ) Ryzen 5 5600 Tray işlemci gaming gecesi sayesinde 3700TL. 3 taksit yaparsak 4000TL'ye kadar çıkıyor. Teşekkürler incehesap İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• Batman kullanıcısına yanıt

hocam millet alıyor diye indirim-bindirim yaptılar fiyatlara, fake stok indirimi yaparak satılıyormuş alıgısı yapıyorlar,bu fiyatlara alan varsa istanbulda köprüm var satılık 3 taksit yaparım onuda.

• 21.06.2024 tarihli gaming gecesi listesi

• 28.06.2024 tarihli gaming gecesi listesi

• 05.07.2024 tarihli gaming gecesi listesi

• slm,

indirim zamanı ,taksit imkanı sitedeki halihazırdaki imkanından farklı oluyor mu

• jonywayt J kullanıcısına yanıt

İndirimli fiyat yine vade farklı olarak taksit oluyor. Bir ara Akbank kredi kartlarına vade farksız 3 taksit vardı ama bitti sanırım.

• Mitra kullanıcısına yanıt

peh o zaman beklemeye gerek yok. 6 taksitle bulmusken yapıstırmakta yarar var :D

• sn. incehesap yetkilileri,

iyi akşamlar. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

bu akşamki gaming gecesi için 2tb herhangi bir marka ssd'yi 2-2,5kTL civarında satışa sunabilirseniz çok makbule geçer... İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

şimdiden teşekkürler... İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• bende 7800xt bekliyorum bakalım.. çıkarsa alırız.

• srkn kullanıcısına yanıt

Satışa sunsa da sen ben alamayacağız zaten

• srkn kullanıcısına yanıt

O dediğin fiyat mümkün değil...İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• 7800xt gelmeyecek herhalde farklı sitelerden bakayım..

• @Mr.ED @Mitra

tabi ben de biliyorum o fiyata olmayacağını da, işte, benimkisi iyi niyet temennisiydi...

mesela, şu ürün:

cillop değil mi? evet.

normal satış fiyatı şu an 5.6k

ama lütfedip 2-300TL ya indirirler, ya indirmezler...

yap şu ürünü 3,5-4k indirimli fiyat, bakın nasıl 10 sn. de stok tükeniyor...

hayır steamden oyun yükleye yükleye yer azaldı. 1TB lik disk indi 300gb'ye... ne ara o kadar oyun yükledim anlamadım gitti.

forza horizon 4 bile 80 gb... İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]  tabi disk dayanmaz o zaman... İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

şu ana kadar çıkmadı ama az biraz daha bekleyin isterseniz...

hoş 10'da stok açılsa bile 15-20k arası kartı hemen herkes kolay kolay sepete atamaz... stok hızlı inmez sanırım...

• 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.