İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (610. sayfa)
-
-
masaüstü bilgisayardan girilebiliyor. mobile özel bir durum olabilir belki...
-
@tersdonmuspenguen açtığınız konuda da yazmıştım, bu akşamki incehsap gaming gecesi'nde bir tane 4060ti var. bir bakmanızda fayda olabilir...
-
dün geceki insert kaydeden oldu mu neler çıktı merak ediyorum?
-
Arkadaşın birisi videoya kaydetmiş buradan baktım bende işini görür.
GAMİNG GECESİyoutubeİNCEHESAP GAMİNG GECESİ 19.04.2024 İNDİRİMLERİ 🎉🥳https://www.youtube.com/watch?v=ky4lV4Vxx7Q&feature=youtu.be -
19.04.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Arkadaşlar incehesap.com sitesinden alışveriş yaparken dikkatli olun. Bu site tarafından bana yapılanı burada paylaşıyorum.
Bu internet sitesinden 18.04.2024 tarihinde 1.399 TL ye Kingston A400 480 GB SSD aldım. Stok göründüğü için internetten ürünü alabildim.
Sonrasında sipariş ödemeden dolayı bir gün sonra yani 19.04.2024 tarihinde onaylandı.
Ben ürünün kargoya verilmesini beklerken aşağıdaki gibi bir mail aldım;
Meğer internetten satın aldığım ürün tedarik edilmiyormuş. Tedarik edilemeyen ürün nasıl stoklarda görünüyorsa. Madem tedarikçi firma artık bu ürünü temin edemiyor madem öyle önerdikleri ürünü göndersinler dedik.
Fakat ne hikmetse biz önerilen ürünü aldıktan sonra tedarik edilemeyen ürün daha pahalı şekilde sitede satılmaya başlanmış.
150-200 TL nin hesabını yapan bu site ve sahipleri için söylenecek söz yok. Dikkat edin alışverişlerinizde bu durumla karşılaşmayın.
-
Ekran görüntülerini almışsınız zaten. Tüketici Hakem Heyetine başvurun hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam ürünün iadesi için işlem başlattım. Bu firmaya para kazandırmam.
-
Muhtemelen bunun yüzünden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 25 Nisan 2024; 20:40:28 >
-
26 Nisan Ürünleri
-
benim aldığım 22 mart gaming gecesinin fiyatından 2k TL daha düşük... teşekkürler ince hesap, bu tür ince hesaplar yaptığın için...
neyse bana giren girdi, 32" arayan arkadaşlar kaçırmasın bence... pivot, ips, 4k...
EDIT: bu arada ben aldıktan sonra 21k(EDIT:19,5k mış) normal fiyatı 29k'ya çıkp orada kalmıştı bu geceye kadar...(23 mart'tan bugüne kadar, takip ettim çünkü sürekli)
yani indirim bitince tekrar aynı fiyata çekebilirler, ona göre acele etmenizde fayda olabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 3 Mayıs 2024; 23:40:47 >
-
03.05.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
10.05.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
100 kağıt daha indrmişler. bence kaçmaz...
-
17.05.2024 Gaming Gecesi
-
Geçenki gaming gecesinde 5200 e verdiğiniz kc3000 bu hafta 5400 oldu. Haftaya da 5600 olur heralde. Hep doları bahane ediyordunuz dolar da yerinde sayıyor ne oldu da artırıyorsunuz merak ediyorum.
-
Arz talep meselesi işte. Biraz sattığını görünce hop zamcık.
Mesela 2022 kasım ayında lian li dynamic evoyu 3800den aldım o zaman dolar 18,50ydi. Şuan 32,20 ama kasa 4600tl. Bizde fırsatçılık böyle bir şey demek ki fiyatların normalde bu kadar yükselmemesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 19 Mayıs 2024; 12:36:2 > -
Aynen öyle. Popüler model bir ssd. Gaming gecesi zaten 15-20 tane stok koyuyorlar bari onların üstüne koymasalar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X