Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: storm , icolie , mkm5838 , paladinho Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.439
Cevap
239
Favori
1.088.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olabilir yeniden yapılanları o listeye almışlar, remake versiyonları düzgün diyorlar.

Bu arada incehesap hangi kargoyu kullanıyor?
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Black Friday olmasa alabilirdim yada fiyat 200 TL ye inseydi :) hayırlı olsun çok güzel kasa hocam bence..Sekira 1100 lere indi geçen Hepsiburada da 700 lere inerse onu da havada kaparım
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Normalde Eylül'de gelecekti

Tom's Hardware
    AMD Delays Ryzen 9 3950X Launch, Announces Third-Gen Threadripper With 24 Cores
    https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-9-3950x-delay-launch-third-gen-threadripper,40442.html

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    kartı ben de yeni aldım da, umarım gelir ama önemli olan iyi performans vermesi o da yazılımın kalitesine bağlı. güç olarak nvidiadan geri kalır yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Black Friday olmasa alabilirdim yada fiyat 200 TL ye inseydi :) hayırlı olsun çok güzel kasa hocam bence..Sekira 1100 lere indi geçen Hepsiburada da 700 lere inerse onu da havada kaparım
    Teşekkür ederim hocam. Kafamı kurcalayan bir durum var ancak. Acaba iptal edip aşağıdaki kasayı mı alsam diyorum. 4 tane dahili fan var. Genel olarak yorumlar da olumlu. Tabi bir tarafta sadelik ve msi kalitesi var diğer tarafta piyasada yeni yeni tanınan ama yorumları olumlu olan bir marka. Siz olsanız ne yapardınız? 70 tl fazla verip alttaki modeli alayım mı? Msi kasaya da 2-3 fan alsam 375 tl'lere gelecek zaten:)

• quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

https://www.incehesap.com/rampage-hydra-r6-full-color-rgb-led-mekanik-gaming-klavye-fiyati-44017/

Ne diyorsunuz ?
    Bunu kullanıp yorumlayabilecek az kişi vardır. Kabaca yorumlarını şuradan okuyabilirsin:

• metallurgy kullanıcısına yanıt
    Valla siz bilirsiniz hocam zaman probleminiz ve aceleniz yoksa Black Friday de çok güzel indirimler olur o zaman alırsınız şunun şurasında 40 gün vs kaldı.. Sharkoon u MSI varken almazdım ben kötü kasa değil ama aldığınız kasa ondan daha iyi..
  • cinematic kullanıcısına yanıt
    İki sistem topluyorum hocam. Biri kardeşim, biri benim için. Black Friday'ı kendime saklıyorum diyebilirim:) Şuan için acil bir kasaya ihtiyacım var. O yüzden Msi olanı tercih ettim. Umarım memnun kalırım. Teşekkürler.

edit: Bu arada msi'da kampanya varmış. Bu kasayı alana da 10 dolar steam kodu veriyor. Fanlar bedavaya geldi:)
    https://forum.donanimhaber.com/msi-dan-dev-steam-kampanyasi--140314424

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 18 Ekim 2019; 23:59:55 >
  • https://www.incehesap.com/msi-gl63-9sc-201xtr-i5-9300h-8gb-256gb-ssd-4gb-gtx-1650-15-6-fullhd-freedos-gaming-oyuncu-notebook-fiyati-43947/
    Laptopu aldım. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi ? Gerçekten sıcak fırsat mı ? 11.11i bekliyordum kupon biriktirip.
    Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Ara ara takılıyorum. Eski bilgisayarım 10 yıllıktı. Abime vermek durumunda kaldığım için yeni bilgisayar ihtiyacım doğdu. Uzun süre gider mi acaba ? i7 işlemci düşünüyordum ama bu fiyata pek yok gibi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankaferd16 kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi, normalde 7000 küsürlere satılıyor.
    hayırlı olsun güle güle kullanın. diğer sitelerdeki fiyatları görünce indirim gayet iyi duruyor. o fiyata masaüstü rtx 2060'lı sistem bile toplanabilir ama kullanım amacınız önemli tabi. laptop sizin için vazgeçilmez ise güzel fiyat.
    8rd var bende, ekranı tn panel.
    panel çok göz yoruyor, tasarım yapmaktan soğudum sayesinde..
    soğutma vs iyi.
    klavye tek renk siyah edit:kırmızı :D
    kenar çıtaları normal(kalın), yeni tasarımlar çok şık,
    herkes aaaa MSI diyor ama arkadaşların monster notebookları daha kaliteli duruyor. Matte yüzey var mesela 2 sene olmuş hala sapa sağlam.
    Klavye vasat, space tuşu halay çekiyor... Çok daha iyilerini gördüğüm için olabilir. Millet oooo steel series klavye diyor ama bir numarası yok.

Tek avantajlı yanı soğutma, onuda dragon centerdan, advanced yaptım bazen program bug a giriyor fanı sıfırlıyor felan yakacaktı pc yi.. Hemen turbofan ı açtım.

One touch ile driver kurun başka güncelleme vs yapmayın, sitedeği audio driveri yükledim bir kere, hoşgeldiniz ekranında takılım dızzzzt diye mavi ekran verdi.. Birde hatalarını kabul etmiyorlar(driver sorunlu diye mesaj atıyorum, yanlış indirmişsin diyor :D)

Bir dahaki seçimim kesinlikle ips panelli bir laptop olur. Evet ekrana taktım 6bit, 60hz,TN. Yıl 2019.

ben öğrenciyim, okula kütüphaneye vs taşıyorum ama ona rağmen keşke masaüstü alsaymışım diyorum.

+sizde type c ve 1 usb 3.2 gen 2 yani baya hızlı. Bu devirde bence Thunderbolt eksik, subwoofer eksik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 19 Ekim 2019; 0:11:59 >

geçenlerde bi sitede 5700 dü.aynı özelliklte hp lerde 5700 dü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

hayırlı olsun güle güle kullanın. diğer sitelerdeki fiyatları görünce indirim gayet iyi duruyor. o fiyata masaüstü rtx 2060'lı sistem bile toplanabilir ama kullanım amacınız önemli tabi. laptop sizin için vazgeçilmez ise güzel fiyat.
    Çok teşekkürler hocam. Kullanım kolaylığı açısından laptop tercih ettim. N11 için kupon biriktiriyordum. Bu indirim sürpriz oldu 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

8rd var bende, ekranı tn panel.
    panel çok göz yoruyor, tasarım yapmaktan soğudum sayesinde..
    soğutma vs iyi.
    klavye tek renk siyah edit:kırmızı :D
    kenar çıtaları normal(kalın), yeni tasarımlar çok şık,
    herkes aaaa MSI diyor ama arkadaşların monster notebookları daha kaliteli duruyor. Matte yüzey var mesela 2 sene olmuş hala sapa sağlam.
    Klavye vasat, space tuşu halay çekiyor... Çok daha iyilerini gördüğüm için olabilir. Millet oooo steel series klavye diyor ama bir numarası yok.

Tek avantajlı yanı soğutma, onuda dragon centerdan, advanced yaptım bazen program bug a giriyor fanı sıfırlıyor felan yakacaktı pc yi.. Hemen turbofan ı açtım.

One touch ile driver kurun başka güncelleme vs yapmayın, sitedeği audio driveri yükledim bir kere, hoşgeldiniz ekranında takılım dızzzzt diye mavi ekran verdi.. Birde hatalarını kabul etmiyorlar(driver sorunlu diye mesaj atıyorum, yanlış indirmişsin diyor :D)

Bir dahaki seçimim kesinlikle ips panelli bir laptop olur. Evet ekrana taktım 6bit, 60hz,TN. Yıl 2019.

ben öğrenciyim, okula kütüphaneye vs taşıyorum ama ona rağmen keşke masaüstü alsaymışım diyorum.

+sizde type c ve 1 usb 3.2 gen 2 yani baya hızlı. Bu devirde bence Thunderbolt eksik, subwoofer eksik.
    Hocam neredeyse iptal edeceğim siparişi öyle bir anlattınız ki 🤣. 100 üzerinden kaç veriyorsunuz deneyiminize her yönüyle ?
    Edit: Ekran özelliklerini göremedim bir türlü bu ips değil galiba hiç bir yerde ips ya da tn yazmıyor :( . Göz yoruyor demeniz kafamda soru işaretleri bıraktırdı. Yorumunuz için çok teşekkür ederim ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaferd16 -- 19 Ekim 2019; 0:24:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

geçenlerde bi sitede 5700 dü.aynı özelliklte hp lerde 5700 dü.
    Hp ile hiç iyi anılarım yok hocam geçmişten gelen ısınma muhabbetinden. Düzelmiş midir bilmiyorum ama siz bunu mu tercih ederdiniz o hpyi mi ?

80. Soğutmasını sevdim. Taşıma çok sıkıntı değilse kesinlikle pc toplayın çok daha performaslı ve kaliteli bileşenleriniz olur.
    15 inç çük kadar ekranda oyun oynayacağınıza 23-24" ekrana bakarsınız :)

forum-en.msi.com
    MSI GL63 8RC - Display Problem
    https://forum-en.msi.com/index.php?topic=312270.0

https://forum.donanimhaber.com/panelde-sorun-var-mi-msi-gl63--137057363

etrafınızda vatan pc varsa ekranı test edin, üst modellerde ips var.
    vatan pc yoksada çoğu kişi ekranın tn olduğunun farkına bile varmıyor, cahil olmak mutluluktur mottosuyla hayatınıza devam ediniz.

Ben biraz panele taktım, özellikle tasarımlarımı render alırken farkediyorum. Sizin dikkatinizi bile çekmeyebilir bu durum.
    Ürünün fiyatı uygun. Bu fiyata aynı donanım başka ne varki hem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 19 Ekim 2019; 0:31:23 >

acer, hp hala devam ettiğini duydum.
    Acer aspire 7 serisinde ciddi ısınma sorunları var.

Notebook kısmında hangi markayı alırsanız alın,(MSI dışında) downclock yapmanız gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.