İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (585. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Önceki haftalar 1-2 ürün oluyordu alınabilir. Bu hafta şov yapmışlar. Hiç yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JohnnyBravo_ -- 27 Mayıs 2023; 10:8:35 > -
genclerrr az kaldı tetikte miyiz?
-
Para yok ki...
-
5300 tl ye düşmüştü son anda aldım, bakalım ddr5 e geçiceğiz hayırlısıyla
www.incehesap.com
Asus Prime Z790-P Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7200(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/asus-prime-z790-p-gaming-anakart-fiyati-59388 -
Son anda derken ? Hala 5 adet var stokta.
-
hım bende sanırım aynı hesap olduğu için fiyat artmış görünüyor anlamadım
-
neler vardı ki bakamadım ya :(
-
Neler vardı, ekran görüntüsü alabilen oldu mu arkadaşlar?
-
Anakart fiyatları neden böyle saçma bir şekil almaya başladı? b550ler 4-5k olmuş 6k civarına b650ler var.
-
şu an en makul seçim. GIGABYTE B550 GAMING X v2 DDR4 HDMI DVI PCIe 16X v4.0 AM4 ATX Anakart
www.pttavm.com
GIGABYTE B550 GAMING X v2 DDR4 HDMI DVI PCIe 1 - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/gigabyte-b550-gaming-x-v2-ddr4-hdmi-dvi-pcie-16x-v4.0-am4-atx-p-431618552 -
Dfs bilgisayar güvenilir mi hocam? Sizce almışken am5 soket mi almak mantıklı. Ryzen 5 3600 islemci var artık bunu da yükselteyim diyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anakart fiyatları geçen yılda ,diğer bileşenelere göre aşırı saçma fiyatlıydı.Seçimle alakası yok yani...
-
N11 üzerinden siparişlerim oldu hiç problem yaşamadım Dfs bilgisayarda. Am5 konusuna birşey diyemem ryzen 5600 yada 5600x için bu anakartı tavsiye ederim.
-
8 k olmus hayırlı olsun.
-
Varmı dun gecekının ekran goruntusu ?
-
sattıkları ürünler genelde distribütör garantili olmuyor kendi ithal edip kendileri sağlıyolar garantiyi almadan önce garanti sağlayanın kim olduğunu sormanızda fayda var onun dısında guvenılır
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 4 Haziran 2023; 18:17:20 > -
@mitra teşekkürler. anakart x670e-f iyi fiyatmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X