Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.459
Cevap
239
Favori
1.093.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam çok bulanık, okunmuyor. Daha net hali var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eabeloved kullanıcısına yanıt

Büyütebilirsin. Gayet net görünüyor.

Üstünde iken 2 defa tıklarsan büyüyor net görebilirsin..

Mobil uygulama da sorun oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

Mobil web tarayıcıdan baktığımda bulanıktı sabah, düzeldi sonradan. Sağ olun.

Gene hiçbir indirim denecek indirim göremedim. Kaç haftadır hep açıyorum bir hevesle ama hep hayal kırıklığı. Geçen hafta RX 7600 iyi fiyataydı, almışım iyi ki.

• incehesapa garantiye ekran kartımı yolladım 6750xt rog,incehesap müşteri hizmetlerine sordum asusamı yolluyayım direk yoksa sizemi eğer siz asusa yolluyacaksınız bi daha kargo şeyi olmasın beklemeyeyim dedim,bize yollayın dediler acaba bunlar kendi içindemi soorunlu ise değişim yapıyorlar ? veya farklı bir aksiyon alıyorlar ? bilgisi olan varmı incehesapa garantiye birşey yollayan oldumu ? ürünü kendilerine istemeleride garibime geldi.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Her ürünün distribütör ve dolayısıyla teknik servisi farklı. Teknik servise giden ürünlerin takibini yapabilmek için arızalı ürünleri kendilerine gönderilmesini istiyorlarki kayıt açıp hem onlar hem de siz takibini yapın. Ürünü onlara gönderdikten sonra size kayıt numarasını mail ile gönderip servis ekranından sizin de takibinizi yapabilmenizi sağlıyorlar. MSI GC30 gamepad arızalanmıştı onlara gönderdim bana takip numarası verdiler an be an durumu izledim. Sonuçta yeni model versiyon 2 olanı gönderdiler.

• Mitra kullanıcısına yanıt

anladım o zaman iyi birşey bu olay ? olaya mudahil ediyoruz bi nevi onları fark bu ? kartda denemediğim yapmadığım işlem kalmadı,anakartımı değiştim bütün bağlı bileşen donanım herşeyi söküp ana parçaları bıraktım öyle denedim,başka sistemlerde denedim kartı,hatta win11den 10a döndüm sırf oyun çökmeleri ve wattmandan kaynaklı en son illalah dedim garantiye yolladım cuma günü,ağustosta 1 yıl oluyor hazır sistemle geleli kart,1 sene içinde amd benden iyi küfür yedi,aynı kullandığım sisteme 6600 aldım forumdan onda hiç böyle birşey yok o kartı kasama bi takıyorum boşta dururken bile çöküyor kart evlere şenlik İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

wattman ve coilwhine vardı kartta hocam 6750xt rog,coilwhine zaten çeyiz gibi kart ile birlikte geliyor gelin promosyonu gibi,wattman için undervolt veya tam tersi voltajda yükselttim ama yok tınlamıyordu karta.

• PNY ssd aldım 1tb inşallah üzmez.

Dediğim gibi tek bir yerden süreci kontrol ettiğiniz için güzel bir şey. Geçmiş olsun bu arada sonucu memnun eder inşallah. Ben 5700XT kartımı mining olayı patladığında çok karlı satmıştım. O zamandan beri 5600G işlemci alarak ekran kartsız devam ettim. 1 ay önce PNY 4070Ti alarak ekran kartı sorununu çözdüm. Şimdi ona göre işlemci bakıyorum. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• ssgg kullanıcısına yanıt

Hocam ben Kasım 2021 de aldığım PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s ssd'yi hala kullanıyorum. Canavar gibi... İşletim sistemini yüklediğim bu ssd, üzerindeki kendi soğutucusu ile en zorlandığı durumda 42 dereceyi geçmedi.

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

dediğiniz gibi oluyor,kendileri garantiye yolluyor inanılmazlar... özelikle sorduğum halde siz eğer garantiye yolluyacaksınız boşa size yollamayayım ben direk asusa yolluyayım dedim yok mok dediler İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

hocam bunlar servis pointe yollamış ben direk asusa yollayacaklarını beklerken,servis pointin sitesi allaha emanet zaten servis takip sayfaları bile yok,bakalım neler bekliyor bizi.. yazdığım notuda ekledim hocam aşağaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 12 Temmuz 2023; 23:10:30 >

Hocam sıkıntı yok rahat ol. Servispoint zaten Asus'un resmi yetkili servislerinden biri. Bu linkden görebilirsin.

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]resmi desteği | asus türkiye
    Resmi Desteği | ASUS Türkiye
    https://www.asus.com/tr/support/Service-Center/T%C3%BCrkiye

İncehesap senin mailine servis bilgilendirme linki gönderiyor oradan takip ediyorsun süreci.. Aynı zamanda sms de geliyor. Yetkili servis ile müşteri direk muhattap olmuyor. Onlar İncehesap ile muhattap oluyorlar. Zaten Servis Point de müşteri olarak sen değil İncehesap ( OKSİD BİLİŞİM TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ) görünüyor..

Ben aldığım servis deneyiminden çok memnun oldum ama bu herkesi memnun edebilecekleri anlamına gelmiyor. Zaten bırak Türkiye'yi dünyada bile hiçbir marka, işletme ve servis %100 müşteri memnuniyeti sağlayamaz. İnşallah sorunsuz halledilir problemin..

• Var mi bu gece takip edilebilecek ve alim firsati verebilecek urun?

• Asus Ryuo 4700'den 4050'ye düşmüş. Kral indirim harbiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.07.2023 tarihli Gaming Gecesi Listesi

• 21.07.2023 tarihli Gaming Gecesi Listesi

mause pad'i kaçırmışım .

• razer deathadder v2 pro nun fiyatı bence güzel inmiş. tekrar denk gelirse kaçırmam. piyasada 1670tlden aşağı yok

• 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.