|
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (589. sayfa)
-
-
Penta Asus'un yetkili distribütörü. Oradan ürün istenecek, yoksa ya para iadesi ya muadil ürün.
-
981 tl diyor şu an.
-
yine değer hocam,kendime küfür ettim niye bu zamana kadar almamışım bu tip ürün diye bileğim rahatladı.
-
Bendede uzun yıllardır gamepower klavyenın verdiği klavye bilekliği destegını kullanıyorum. Beyaz klavye, mause aldım. Bugun sunu sıparıs gectım. tıpatıp aynısı; ama beyaz ve 104 tuslusu en boy yukseklık aynı.
artık eylul ortasını beklıcem.
sıyah olanının ustunde bır suru sıgara delıği olustu.
siyah olanı bu halı ıle 2 cı elden satısa sunucam 150 tl ye belki usutundeki suni deriyi değiştirip kullanan satın olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Ağustos 2023; 17:12:10 >
-
beyaz almasaydınız keşke,beyaz herşeyi belli eder hem siyah kiride belli etmiyor,tende bulunan toz kir mousepade yapışıyor siyahta ama bunda yapışmıyor iz olmuyor.
-
Bu geceki indirimde işallah bu mause pad gene, indirime girer.
GamePower GP400 Rubber 400x400x4mm RGB Gaming Mousepad - incehesap.com
-
Bile bile lades dedim aslında; ama fiyatları o zaman görünce balıklama atladım. şimdede uyumlu olsun diye 2 saat önce beyaz bılkelıgı sıpariş gectım yukarda yazdıgım gıbı.
13-07-2023
1.127,03 TL
Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Fiyatı (hepsiburada.com)
7-07-2023
1.158,86 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Ağustos 2023; 18:1:6 >
-
yedek olarak sk652 bende aldım,kullandığım razer blackwidow 2015 senesinde sıfır almıştım şeytan kulağına hiçbirşeyi yok,normalde baya hoşuma gitti kullanacaktım ama kenara kaldırdım,sizin aldığınız mouse baya hoşuma gitti onuda alsam
-
Benım mause daha kullanımının 6 cı gununde sol tık tusu tutukluk yaptı. amazona yolladım. yenısı sıfırı salı gunu elıme gecıcek.
klavye aşırı kirlenmekte bu arada sızınde bılgınıze.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Ağustos 2023; 17:25:40 > -
evet yorumlarına baktım tt ve hbdeki bi kaç kişi uzun kullanım sonrası sıkıntılarını yazmış,aslında tipi sıfatı rgbsi hoş duruyor ondan hoşuma gitti,bende 1 senelik rival 650 aldım ondada sol tık switch bazen basıyordu bazen basmıyordu bazen çift tıklama yapıyordu kafasına göre takılıyordu,steelseriese yolladım sıfırını yolladı kenarda duruyorlar,neden kirleniyor ? el kiri filanmı sıgara filanmı ? bilek desteğini beyaz almamamın sebebi bu işte :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 4 Ağustos 2023; 17:27:38 > -
kalvye malesef benım yuzumden sanırım asırı kırlenıyor. ev tozu, sigara külü, arada filan bira filanda patlıyor. Aslında her hafta tam bakımını yaparsam bu kadar kırlenmezdı sanırım. Daha ne kopresorle uftettım nede sıldım tusları.
-
sda:FSDA:SADads hiç biri yok hocam ondan galiba razer dayandı bana,sizde olsa demekki 2015in yarısında klavyeyi değişirdiniz siyah mousepad aldım ondada bilekteki kir mousepade işliyordu gittim baskılı mouse aldım şimdi öyle bir derdim yok
-
ben senede 1 game power mekanik klavye satın alırım 4 adet eskittim.
-
Ryzen 5 7600 kaça düşer tahmini 6 bine düşse de yapışsam hemen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NZXT Kraken 240 mı Corsair H100 mü arkadaşlar?
-
alabildiniz mi bari?
-
Aldım hocam ramde 2600e yapıştırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun. güle güle kullanın.
-
Sağ olun hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X