Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KYTECHNGAMING Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.459
Cevap
239
Favori
1.093.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Penta Asus'un yetkili distribütörü. Oradan ürün istenecek, yoksa ya para iadesi ya muadil ürün.

981 tl diyor şu an. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

yine değer hocam,kendime küfür ettim niye bu zamana kadar almamışım bu tip ürün diye bileğim rahatladı.

Bendede uzun yıllardır gamepower klavyenın verdiği klavye bilekliği destegını kullanıyorum. Beyaz klavye, mause aldım. Bugun sunu sıparıs gectım. tıpatıp aynısı; ama beyaz ve 104 tuslusu en boy yukseklık aynı.

artık eylul ortasını beklıcem.

sıyah olanının ustunde bır suru sıgara delıği olustu.

61/87/104 tuşları kaymaz konfor PU deri bellek köpük ergonomik klavye bilek ortak dinlenme destek pedi oyun ev ofis için - AliExpress

siyah olanı bu halı ıle 2 cı elden satısa sunucam 150 tl ye belki usutundeki suni deriyi değiştirip kullanan satın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Ağustos 2023; 17:12:10 >

beyaz almasaydınız keşke,beyaz herşeyi belli eder hem siyah kiride belli etmiyor,tende bulunan toz kir mousepade yapışıyor siyahta ama bunda yapışmıyor iz olmuyor.

• Bu geceki indirimde işallah bu mause pad gene, indirime girer.

GamePower GP400 Rubber 400x400x4mm RGB Gaming Mousepad - incehesap.com

Bile bile lades dedim aslında;İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]  ama fiyatları o zaman görünce balıklama atladım. şimdede uyumlu olsun diye 2 saat önce beyaz bılkelıgı sıpariş gectım yukarda yazdıgım gıbı.

SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse - FPS, MOBA, MMO, Battle Royale - 18,000 CPI TrueMove Air Optik Sensör - 9 Programlanabilir Buton - 85 g - Beyaz : Amazon.com.tr

13-07-2023

1.127,03 TL

Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Fiyatı (hepsiburada.com)

7-07-2023

1.158,86 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Ağustos 2023; 18:1:6 >

yedek olarak sk652 bende aldım,kullandığım razer blackwidow 2015 senesinde sıfır almıştım şeytan kulağına hiçbirşeyi yok,normalde baya hoşuma gitti kullanacaktım ama kenara kaldırdım,sizin aldığınız mouse baya hoşuma gitti onuda alsam İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

Benım mause daha kullanımının 6 cı gununde sol tık tusu tutukluk yaptı. amazona yolladım. yenısı sıfırı salı gunu elıme gecıcek.

klavye aşırı kirlenmekte bu arada sızınde bılgınıze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Ağustos 2023; 17:25:40 >

evet yorumlarına baktım tt ve hbdeki bi kaç kişi uzun kullanım sonrası sıkıntılarını yazmış,aslında tipi sıfatı rgbsi hoş duruyor ondan hoşuma gitti,bende 1 senelik rival 650 aldım ondada sol tık switch bazen basıyordu bazen basmıyordu bazen çift tıklama yapıyordu kafasına göre takılıyordu,steelseriese yolladım sıfırını yolladı kenarda duruyorlar,neden kirleniyor ? el kiri filanmı sıgara filanmı ? bilek desteğini beyaz almamamın sebebi bu işte :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 4 Ağustos 2023; 17:27:38 >

kalvye malesef benım yuzumden sanırım asırı kırlenıyor. ev tozu, sigara külü, arada filan bira filanda patlıyor.İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]  Aslında her hafta tam bakımını yaparsam bu kadar kırlenmezdı sanırım. Daha ne kopresorle uftettım nede sıldım tusları.

sda:FSDA:SADads hiç biri yok hocam ondan galiba razer dayandı bana,sizde olsa demekki 2015in yarısında klavyeyi değişirdiniz İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]  siyah mousepad aldım ondada bilekteki kir mousepade işliyordu gittim baskılı mouse aldım şimdi öyle bir derdim yok İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

ben senede 1 game power mekanik klavye satın alırım 4 adet eskittim. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• Ryzen 5 7600 kaça düşer tahmini 6 bine düşse de yapışsam hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NZXT Kraken 240 mı Corsair H100 mü arkadaşlar?

• simos35 kullanıcısına yanıt

alabildiniz mi bari?

• srkn kullanıcısına yanıt

Aldım hocam ramde 2600e yapıştırdım.

• simos35 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun. güle güle kullanın. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• srkn kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam.

• 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.