Acil mouse ihtiyacım vardı? glorious model i nasıldır fiyatına göre? |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (591. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
razer viper ultimate'i kaçırdın hocam
-
Kaça düşmüştü ki en uyguna bunu buldum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Glorious Model I GLO-MS-I-MB
indirim yönünden piyasanın en düşük fiyatının neredeyse yarısı ama ürün hakkında bilgim yok. Razer mouseları takip ettiğim için biliyorum güzel indirimler oldu. Kendim viper V2 pro almasaydım viper ultimate'e gözüm kaymadı değil hani ama hemen bitti.
-
Ben de bir süredir takip ediyordum bugün aldım. 1799'a düştü.
-
Söylediğiniz mouselar çok güzel hocam inceledim ama ben bundan önce Logitech g102 kullanıyordum. Şimdide gamepowerın 100tllik faresi ile idare ediyorum.
-
-
Bir incehesap gecesi daha bakalım ne kapacagız?
www.incehesap.com
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1TB 2100/1700MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Harddisk - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/kioxia-exceria-g2-lrc20z001tg8-1tb-ssd-harddisk-fiyati-53731 -
server ı sanırım 1 mb ramle yonetıyorlar
o kadar agırlastırdılar kı sayfaya gırmek zulum
-
açılmıyor sanki bedava dağıtıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldım 1 tane.. Uzun zaman sonra 1000 TL altına düştü.. İşin garibi daha 40 stok gözüküyor ama fiyat 1179 TL oldu stok bitmiş gibi!
-
Alım yaptıgınız icin öyle. 1 tane alım hakkı veriyor cünkü
-
-
Kingston hyperx 2133mhz cl14 8 GB ramim var. Bu indirimdeki 8 GB goodram alınır mı? Rami yükseltmek istiyorum ama CL değeri 14 olan 2133mhz Ram bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı ram hızları ve saatleri stabilite problemleri yaratabilir. Alacaksanız elinzdeki ram'ın aynısını bulmaya çalışın. Ya da 2li set alıp hali hazırda kullandığınızı satın öyle upgrade edin.
-
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niteliği konusunda emin olmamakla birlikte razer dearhstalker klavye 2199 tl fiyatı ile bence gecenin indirim yıldızı idi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X