Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.459
Cevap
239
Favori
1.093.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Asus'un herhangi bir kampanyası var mı acaba? Sıvı soğutma aldıydım katılabiliyorsam bakayım bir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz hafta ve önceki hafta gaming gecesinde satılan MSI MPG 850 WATT VEYA 1000 WATT lık psulardan alıp, vazgeçip satmak isteyen varsa bana mesaj gönderebilirler, teşekkürler.

• gece sonrası listeyi nerden buluyorsunuz? 4. deki gece monitor var mıydı merak ettim.

• Hocam ben de aldım bugün teslim edildi. MPK İşlemciymiş bu yüzden işlemci ayrı ufak uydurulmuş kutuda geldi, bu modellerin bi dezavantajı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 9 Ağustos 2023; 13:5:0 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Hocam size soğutucu gönderildi mi? Arkadaşıma Wraith Prism soğutucu göndermişler. Bir yanlışlık mı oldu yoksa bilerek mi yapıldı anlayamadık. Suyu da bulandırmak istemiyoruz eğer bir yanlışlık olduysa İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoGoodToBeBad -- 9 Ağustos 2023; 11:49:22 >
  • SoGoodToBeBad kullanıcısına yanıt
    Bana bu şekilde geldi soldakinin içinde işlemci var. Sağdaki de meşhur soğutucu herhalde RGB özelliği de var

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 9 Ağustos 2023; 13:32:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tamam hocam demek ki hata yok, herkese bu soğutucu ile gönderiliyor. Arkadaş 15k'ya yakın alışveriş yaptı bizde acaba hediye olarak mı gönderdiler dedik çünkü MPK kutusuz işlemci demek. Kutusu olmayan işlemcinin de soğutucusuz olması gerekir diye düşündük. Meğer herkese böyle gönderilmiş, enteresan.

• İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

Kendi sitesinde bile 7600 kutu içeriğinde farklı bir model olduğunu gösteriyor. Yani bize en üst model soğutucusu mu gelmiş oldu İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 9 Ağustos 2023; 13:43:24 >

Evet hocam normalde 7600'ün kutu içeriğinde Wraith Stealth var, ancak bize Wraith Prism gönderilmiş. Bize gönderilen normalde Ryzen 7700 için verilen soğutucu. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoGoodToBeBad -- 9 Ağustos 2023; 13:48:36 >
  • MPK: Kutusuz, Fanlı

Tray: Kutusuz, Fansız

• Gamepower bir klavyem bozuldu , gönderdim incehesaba

Oksid bilişim denen servis ürüne bakmadan direkt kargoyu almamış ambalajsız diye yazıyor ( kargodan geldikten sonra üzerinde yazıyor)

İncehesabı arıyorum , Hijyen dolayı garantı dışı diyor . Adamlar kargoyu bile almadı ama hijyenden dolayı bakmıyorlar serviste

• Mitra kullanıcısına yanıt

Biz yanlış biliyoruz o halde hocam İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• Mitra kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bende Scythe Fuma 2 soğutucu var ama bu şerefsiz marka AM5 desteği vermemiş resmen yeni çıkan Fuma 3 alın demiş millete. Sizce ucuz yollu ne alabilirim yerine? AK620 ve ID-Cooling arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 9 Ağustos 2023; 15:35:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bana da aynı şekilde yüzük kutusu gibi bir şeyde geldi ama soğutucu fan wraith prism yani amdnin en üst soğutucusu. Şaşırdım çok iyi oldu bu fan olayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt

Hocam biz arkadaşa sıvı soğutma almıştık, böyle olacağını bilseydik belki almazdık.

Hocam hava soğutma kullanmayı sevmiyorum. Hep sıvı soğutma kullandım. O yüzden bir şey diyemem.

• SoGoodToBeBad kullanıcısına yanıt

Wraith prism hiç olmamasından iyidir ama yine de aman aman iyi değil ben de elimde kule tipi hava soğutma vardı onu kurdum. Wraith prism yatıyor öyle. Yine de mutlu oldum 7600ün orijinal kutusunda gelen çook kötüydü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gece gamer mouse gecesi olacak.

• cimrilikten salyaları paçalarından akıyor fiyatlar zaten şişirilmiş

• 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.