Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (592. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.459
Cevap
239
Favori
1.093.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • “Okula dönüş” mahyalı bir kampanya yaklaşık bir saat sonra başlıyormuş. Hem okul hem gaming ürünlerinde indirim bir tezat oluştursa da sönük bir indirim oranı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az evvel incehesap'tan aradılar "sepetinizde ürün görünüyor almaktan vaz mı geçtiniz?" diye 🙂 dedim kıyaslamak için eklemiştim. Gaming gecesinde uygun fiyata düşerse belki alabilirim dedim o da ürün şu an kampanyada belki bu hafta gaming gecesi olmayabilir dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaming gecesine göre yaklaşık %15-20 daha az indirim var.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Sepetinizde ürün var diye arayan ilk defa görüyorum. İlginçmiş :D

Big Brother is watching

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ekonomi kötü demek ki .d

• gece başlıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • başladı

• hiç bir şey yok

• b650 carbon iyi duruyor fiyat anlamında

• asus rog strix II flare animate kaptım bi tane

• b650 carbon wifi mi x670e tomahawk mı sizce ?

• sente kullanıcısına yanıt

x670e chipsetli al hocam.

• 6650 xt ekran kartlı sistem iyi gibi duruyor 1000 tl iadesi ile birlikte anakart ve ekran kartı Asus kasa bitfenix ssd yi beğenmedim ama yine de alınabilir gibi duruyor daha tecrübeli arkadaşlar tavsiye verebilirse sevinirim

• Arkadaşlar ben neyi kaçırıyorum, 4060ti diye bir kart atmışlar ortaya 8gb 128mbit ama i3 13.nesil işlemciyle beraber 28 bin liraya fırsat diye paylaşıyorlar başka sitelerde. Bu kart niye pahalı?

• 6.000tl 2k 27inç monitör. 165hz. Bak bu güzelmiş.

www.incehesap.com
    Viewsonic VX2718-2KPC-MHDJ 27” 1ms 165Hz FreeSync Premium Hoparlörlü VA QHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/viewsonic-vx2718-2kpc-mhdj-27-1ms-165hz-va-qhd-curved-gaming-monitor-fiyati-62007
  • _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt
    Yapıştırdım bir adet uygun bence fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İncehesap olduğu için söylemiyorum sadece ürün hakkında bilgi vermek istiyorum. Asus ROG Ryuo sıvı soğutma almayı düşünen varsa ben birkaç hafta önceki indirimde aldım ve ilkinde cihaz değişimi yapılarak toplamda 2 defa servise gönderdikten sonra iade yapıldı. Cihazın ekranında jpg ve sistem bilgisi modundayken 3 saniyede bir kırpışma var ve bu da ister istemez dikkatinizi çektiğinden rahatsız ediyor. Asus ROG forumları ve Reddit forumlarında gördüğüm kadarıyla birçok kişi bu durumu yaşamış ve firmanın çıkarttığı bir firmware güncellemesinden sonra bu durumun ortaya çıktığı söyleniyor ve firma da bununla ilgili herhangi bir iyileştirme güncellemesi çıkartmıyor. Ben uzun zamandır bu cihazı istiyordum ama böyle bir sorun yaşayınca hevesim kursağımda kaldı. Cihazın pompa tasarımı ve RGB aydınlatması oldukça güzel ama maalesef bu kırpışma durumu göze hoş gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.incehesap.com/msi-meg-ai1300p-pcie5-1300w-80-platinum-full-moduler-power-supply-fiyati-60697/
    Ben bu güç kaynağını geçen ay amazondan indirimde almıştım. Şimdi hem indirimli 9299tl hem de msi kampanyasıdan 1300 tl iade alıyorsunuz. Özellikle rtx 4090 ekran kartı olanlar kaçırmasın derim.

• trakianboy kullanıcısına yanıt
    önerdiğin kart var mı aklımda tomahawk var

• 
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.