Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.453
Cevap
239
Favori
1.092.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen hafta cuma günü ssd aldım pazartesi yolladılar Salı günü ulaştı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7500F işlemci az önce teslim edildi. soğutucuyu düz model yerine 7700 kutusundan çıkanı yollamışlar. 4600 tl'ye baya iyi alışveriş oldu İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Ay hadi inş. Bekliyorum ben de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EfeAkça E kullanıcısına yanıt
    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

Bunu koymuşlar hocam sanırım mpk işlemcilerde bu geliyor. Stok fan ile arasında cok fark var mıdır acaba

Çook fazla yoktur ama bariz fark var. 7500f i wraith stealth soğutmuyor diyorlardı. Bu işe yarar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deepcool ls520 modeli soğutucu nasıldır arkadaşlar tier 1 sınıfında
    https://www.tebilon.com/deepcool-ls520-rgb-240mm-a-rgb-pwm-fanli-siyah-sivi-sogutma/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun hocam benim işlemci de bugün geldi Pazarama üzerinden vade farksız 9 taksit almıştım sabah bugün aradım ve İncehesap Gaming gecesinde satılan fiyat farkının geri ödenmesini talep ettim kabul etmediler neymiş efendim aynı siteden alınmamış halbuki satıcı aynı neyse siz bilirsiniz 2 hafta sonra normal fiyatınızı olması gereken fiyata çektiğinizde de almam Gaming gecesinde daha da indirdiğinizde alırım benim için hiç sorun değil beklerim dedim işlemciyi yarın iadeye göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 5 Eylül 2023; 2:25:6 >
  • HWS kullanıcısına yanıt

Kredi kartı kampanyaları vardı hocam hepsipay cüzdana yükleyip oradaki kartla sipariş geçtim.

Evet hocam konuşmuştuk özelden söylemiştiniz tekrar gibi oldu kusura bakmayın lütfen o yüzden sorumu önceki mesajdan kaldırdım hayırlı olsun tekrar bana gönderilen işlemcide de aynı Wraith Prism Rgb soğutucu ile geldi MPK olduğu için normalde bu işlemcinin kutusu yok ama 2 tipi var diğeri Tray versiyon onda fan yok MPK 'da var gözüküyor AMD 'nin sitesindeki yazan bilgiye göre ayrıca soğutucuyu bunu koymaları da mantıklı çünkü bu işlemcinin 7500F olmasına bakmayın 7600X gücünde ve aşırı ısınan bir işlemci ben de sizin satın aldığınız gibi fiyatı uyguna getirebileceğim şekilde kovalayacağım bakalım artık denk getirebilirsem alırım 1000 TL fazla verip firmayı zengin edecek halim yok.

• ekran kartım bozuk olduğu için cuma gecesi sipariş verdim hala gelmedi sanırım 7 günde teslimat yapıyorlar express falan diyor bide kargo için bunu bilerek alışveriş yapın

• Mevcut ürünlerden var mı tavsiyeniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
  • Rival 650 uygun gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cuma bu modeme güzel bir indirim yapsalarda alsak 1750 TL gibi

Keenetic Hopper Dsl KN-3610-01EN AX1800

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Bu hafta verdiler ya görmediniz mi? Yukarıda listede görünüyor. 2300 TL...

• Mitra kullanıcısına yanıt

görmedim fakat fiyatta çok fazla indirim yok bari 2000 tl yapsalarda firmaların verdiği modemlerden kurtulsak

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Rivayete göre haftaya bedava dağıtacaklarmış. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

2000 tl ye versinler yeterİncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• Dün gece asus rog strix nx deluxe klavye aldım. Ürün görselinde Asus'un para iadesini göstern bir sticker da bulunuyordu ve ben aktif bir kampanya olmadığını biliyordum. Yine de aldım ürünü. Fakat kampanya bitince o sticker ortadan kalktı. Asus sayfasına da girdim yanlış mı biliyorum diye gerçekten de klavyelerde aktif kampanya yokmuş. Eğer ki o bilgiye güvenerek ekstra indirim hayaliyle bu klavyeyi alan var ise geçmiş olsun. İncehesap'ı bu tür ayrıntılar konusunda daha titiz olmaya davet ediyorum. Ne de olsa gaming sektöründe ne çok fazla seçeneğimiz ne de bizi heyecanlandıran kampanya sunan fazlaca firma yok.

• 
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.