Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (595. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.450
Cevap
239
Favori
1.091.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 16 Eylül 2023; 7:47:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

KYTECHNGAMING nickli arakadaşın titiz çalışmasından ötürü teşekkür ediyorum. Okula dönüş kampanyası bünyesinde klavye para iadeleri mevcutmuş. Buna binaen benim endişemin yersiz olduğu ortaya çıktı. Bununla birlikte o gördüğüm stickeri incehesap ürün görseline iliştirir ise ekstra indirim peşinde koşanları aydınlatmış olur. Ne gariptir ki kampanyanın adı “okula dönüş” ama gaming ürünlerde para üstü iade kampanyası var. Yapsana kardeşim şunu yaz başında da çocuklar aldıklarıyla oynayacak vakit bulsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.09.2023 tarihli Gaming Gecesi Listesi

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
  • İncehesap'ı tavsiye etmem arkadaşlar.

Bozuk ürün satıp ( bozuk olduğunu kendi teknisyenleri kabul etti ) iade işlemlerini distribütörle kendi arasında halletmesi gerekirken onlardan gelecek rapora göre hareket edeceğini söyleyip bu arada geçen 15 küsür günde ( benim örneğimde ) parayı resmen kilitledi. Çözüm odaklı bir yaklaşık yok. Patronları Garip Erzen ve genel müdürleri Osman Özdemir'in ticari ahlâkları bu kadar.

https://forum.donanimhaber.com/incehesap-oksid-bilgisayar-bozuk-urun-satiyor--156869927

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Soğutucuyu deneme imkanı buldu iseniz.sıcaklık değerlerini paylaşırsanız çok sevinirim.

• Solid State Disk kullanıcısına yanıt

zaten 15 gün icinde iade hakkın yok mu netten alınan bir ürünü? ben mi yanlış biliyorum.

• Kasanın fiyata bak, şaka gibi muhtemelen 3500tl gibi rakamlara çekip indirim yaptık diyecekler şuan 3500tl’ye bulunabiliyorken.

https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-216-black-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-g99-lan216rx-00-fiyati-61535/

• 22 09 23 gaming gecesi resmidir. iyi forumlar.

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
  • Millet corsair kulaklığa saldırmış.

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt

2500 liraya sattılar hocam tükendi. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• 17bin liraya koltuk nedir arkadaş cidden alan var mı bunları?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Parası olan alıyor hocam illaki. Sana bana uzak bu rakamlar.

• yeminlihipokrat kullanıcısına yanıt
    Bu parası olan alıyordan ziyade para bana batıyor nereye harcasam muhabbeti bence. Özelliklerine baktım da öyle ısıtmalı, soğutmalı bir şey de değil hani o paraya değsin diyeyim.

• Satışlar iyi galiba beş dk önce bazı ürünlerin stoklara takviye yaptılar yine tükenenler oldu.

• yeminlihipokrat kullanıcısına yanıt

Şaşırttılar bu sefer İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]  fiyata dayanamayıp aldım ben de İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

• Asus ips 27 inc monitör aldim ben de. Umarım 900 para iadesinde bir sorun çıkmaz

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt
    Takibe attığım bir kasa idi.
    Uyuklarken saat 1.30 civarı burada mesajları görünce bende almış bulundum. Hatta sattılar stok bitti deseniz de 2 adet gözüküyordu. İptal eden oldu herhalde. Neyse özetle uyku arası masraf çıktı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 23 Eylül 2023; 2:15:2 >
  • Bugün Asus “okula dönüş” kapmayasına katılım başvurumun reddedildiğine dair bir mail aldım. Kampanyaya asus rog klavye ile katılmış ve 785 tl para iadesi bekliyordum. Başvuru sırasında incehesap tarafından oluşturulmuş e-fatura belgesini sisteme yüklemiştim. Ancak asus yetkilileri belgenin fatura olmadığı belki bir sipariş özeti olabileceğini bu yüzden başvuruyu reddettiklerini ve istersem tekrar başvuruda bulunabileceğimi bildirmişler. Öncelikle onca işimin gücümün arasında product numberdan tut fatura numarasına kadar onca bilgi girdiğim halde bunu nasıl reddederler anlamıyorum. Yüklediğim belge bir e-fatura idi sipariş belgesi değil. Bunların kampanyaya dahil firmalarla gerekli altyapısını oluşturmadıysan suç benim mi? Bir de mail almanya ofislerinden geliyor. Ordakiler arasında Türk var ise sözüm meclisten dışarı bir Almanya vatandaşı nasıl olur da Türkiye’nin yasalarına uygun formatta hazırlanmış ve Türkçe bir faturayı fatura olarak görmeme yetisine sahip olabilir. Öncelikle serzenişimi bu başlık altında dile getirmek istedim çünkü ürünü incehesaptan almıştım. Onlara da yarın ayrıca çemkireceğim. Hayır kendim de şirket farurası kesiyor bazen iade faturası oluşturuyorum. Ayrıca asus fatura da fatura deyip ne elde edecek?! Ürünü almışmıyım almışım, dahil olan firmadan almışım. Daha ne?! Başka arkadaşlar varsa kampanyaya katılan lütfen sonuçları paylaşıversin buradan. Sanki içi boş bir kampanya gibi geldi. Zaten buradan kampanyanın sürdüğünü öğrenmiştim. Hiç bilmesem sinirlerim zıplamayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 27 Eylül 2023; 22:24:12 >

• trakianboy kullanıcısına yanıt
    Basvuru linkini çok zor bulup ben de bugün başvurdum gecen cuma aldığım ürün için. Aynı şekilde e faturayı pdf olarak sisteme yükledim umarım bende de aynı sorun olmaz. Monitör için başvurdum ben de 900 tl.

• CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt

Aynen KYTECH arkadaş paylaşmasa asus'un sitesinde linki araki bulasın. Sanki insanlardan saklamaya çalışmışlar. Tamam ürünü bu kampanyaya güvenerek almadık ama sen ASUSsun be kardeşim. Yaptıysan bir iyilik tam yapacaksın. Böyle devlet dairesi evrak kayıt işleri gibi insanları bürokrasiye sokmayacaksın. Zaten Bankanın BIC kodunu istiyorlar buradan belli yurtdışı ofisin bu işi yürüttüğü. Yok mu Asus Türkiye'den bu işle ilgilenen bir yetkili?!

• 
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.