O kadar haklısınız ki hocam. Ben de maddi yönüyle olaya yaklaşacak olursam; yeni bir sistem toplamaya çalışıyorum 1.5 aydır piyasa ürün araştırıyorum, indirimli diye sattıkları malları dolar enflasyon sürekli yükselmesine rağmen çok daha düşük fiyattan satışa açabiliyor dediğiniz gibi madem bu fiyatlara satıp kar edebiliyorsunuz o zaman sebebi nedir anlaşılmıyor. Sadece incehesap da değil çoğu firmada durum böyle, her aldığım üründe 1-2 hafta sonra daha ucuza bulunca iade etmekten ben yoruldum ilginç durumlar. Böyle giderse kasımın sonuna kadar al-iade et-ucuzunu al yaparız gibi duruyor :) |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (597. sayfa)
-
-
Hayret fena indirimler yokmuş bu sefer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20.10.2023 tarihli gaming gecesi listesi
-
Bu aralar güzel indirimler oluyor sanki ama ses yok buralarda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün akşamdan kayıt var mı kaçırdık:(
Cacık idi bişey kaçırmadınız relaks.
27.10.2023 tarihli gaming gecesi listesi
-
sağolasın
-
Düzgün bir indirim olmamış.
-
Keenetic Hopper ve Carrier modelleri arasında kararsız kaldım. Veri hızı ve wifi 6 arasında bir fark göremedim o yüzden mevcut koşullarda benim kullanacağım ekstra bir fark yok. Sizce Hopper almaya değermi arada 1200 lira gibi bir fark var.
-
Kulaklıklarda ve amd 7950x3d işlemcide güzel indirimler vardı kaptım bir kulaklık.
Ryzen 7600 ler 10 u 4 gece girdim uçmuş yahu ne yaptınız, am5 e geçirmeyecekler insani. Hb den ucuza a620 e yi kaptık ucuza işlemci pek çıkmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumdaşlar merhaba, 2012’den beri HP Pavillion dv6 modelli İ5 laptop kullanıyorum. Cihaz hala çalışmaya devam ediyor, artık yenileme zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu çerçevede sadece Football Manager oyunu oynayacağım ve basit internet işleri ile basit ofis programları kullanacağım bir cihaz öneriniz var mıdır?
MSI laptoplarda, Monster laptoplarda olduğu gibi ömür boyu bakım garantisi gibi bir ayrıcalık var mı? Sırf bakım şeyinden ötürü Monster daha çok ilgimi çekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
03.11.2023 tarihli gaming gecesi listesi
-
Kaç haftadır güzel bir TKL klavye bekliyorum bu hafta da boş.
-
KC3000 ssd yi alayım dedim ama cazip indirim olmamış. Taksitle alınca da fiyat baya yükseliyor. Tek seferde o parayı vermektense 200 küsür daha pahalı satan amazondan peşin fiyatına 6 taksitle aldım daha ucuza geldi.
-
Çok fark var.
Kas gücü bile farklı..keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-hopper-dsl,keenetic-carrier-dsl&diff=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
750w modüler PSU ihtiyacım vardı. İyi denk geldi bence. Uzun zamandır bir şey almıyordum gaming gecelerinden.
-
7950x3d bekleyenler için güzel fiyat idi
14700k’da da aynı güzelliği yapsalardı keşke.
Hocam teşekkür ediyorum internette arıyorum başka yerde bulamıyorum takip için çok iyi oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X