< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (598. sayfa)
-
-
Kasım indiriminden uygun bısı yakalayabılırsem almayı dusunuyorum. Wifi6 nın ev cıhazlarına olumsuz bır etkısı olmaz sanırım degılmı? Evdekı wıfı yukseltıcısıne fılan mesela.
-
Ryzan 5 7600 güzel fiyata düşmüş.
Edit: gerçi tray, kutusuz fansız işlemciymiş. Yine de fiyat iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 5 Kasım 2023; 23:5:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geriye dönük uyumluluk mevcut.
Şu an kampanyalı bir fiyatta diyebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geriye dönük uyumluluk derken?
valla hocam 10'u 10 geçe baktım, tükenmişti, yakalayamadım.
-
AX olması ax cihazlarınızın bağlanmasını sağladığı gibi, wifi4 ve wifi5 a/b/g/n/ac cihazlarınızın da bağlanabilir.
razer kraken kulaklıkları takip ediyordum iyi fiyat çektiler. sanırım bazı ekrak kartlarında da güzel fırsatlar olmuş.
-
10.11.2023 tarihli gaming gecesi listesi
-
Yine hüsran her daim feryat figan kalbim
-
7600 işlemci alayım dedim, kart hata verdi. sorunu halledip alana (yani 22.08'e) kadar sömürdüler... pes diyorum başka bir şey demiyorum.
-
7600 aldım az önce işlem bitince sayfayı yeniledim 12 adet kalmıştı sizinkisi şansızlık olmuş
-
Sormayın... işlemci ve 1 tb kingston ssd alacaktım, kartın internet limitine takıldım. onu güncelleyip tekrar almak istediğimde fiyat 2.500 lira yukarı zıplayınca şok oldum. farketmesek gidiyordu :)
ihtiyaç çok da bütçe sınırlı olunca böyle kovalıyoruz ne yapalım. en azından bi ürün aldım, psu ihtiyacımı karşıladım. Ayrıca msi'da 300 tl'de geri iade olacak, iyi fiyata geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deus Dominus -- 17 Kasım 2023; 22:33:25 > -
iyi günlerde kullanın 7600 işlemci son 3 haftadır gaming gecesine giriyor haftaya bakarsınız yine indirime girme ihtimali var
-
Ya kc3000 zaten 2250 tl hemde 6 taksit yapabilirken
Bu site 2050 tl verip sifir taksit.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim gibi alamayan varsa şu an yine açmışlar, 7600 tray işlemci 23 tane vardı. fiyat 5599 tl.
Bir de şu monitörü sorucam sizlere. Bilgisi ilgisi olan varsa, iyi midir? panelin VA olması sadece soru işareti yarattı, bilemiyorum IPS mi daha iyi VA mı.
www.incehesap.comMSI G32CQ4 E2 31.5" 1ms 170Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/msi-g32cq4-e2-31-5-1ms-170hz-curved-gaming-monitor-fiyati-62495
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deus Dominus -- 17 Kasım 2023; 23:53:44 > -
Sa herkese, bu kasa alınır mı ? Yükseltme yapılması gereken bir parçası var mıdır ?
www.incehesap.comZone APU | AMD Ryzen 5 5600G | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/zone-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45172/?hsu=6643,661509,1,6647,6648 -
17.11.2023 tarihli gaming gecesi listesi
-
APu bir sure sonra tatmin eteyecektir biraz üstüne koyup biriktirdim haricı ekran kartlı sistem bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X