22.12.2023 tarihli gaming gecesi listesi |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (601. sayfa)
-
-
Cobra pro mouse almıştım tedarik edememişler bayada stok vardı alırken :D Muadil ürün viper v3 yollayalım yerine dediler daha pahalıydı gaming gecesinde ama kabul etmedim, başka yerden 200 lira uyguna diye almıştım daha da bir şey almam burdan yoksa elinde yalandan stok koyma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayın ince indirim bekliyoruz cuma alalım :)
www.incehesap.comASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless ROG NX Mekanik Anahtar RGB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/rog-strix-scope-ii-96-wireless-gaming-klavye-fiyati-66179/?ref=go&utm_source=epey.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 27 Aralık 2023; 20:57:3 > -
@incehesap.com
2 hafta önce 4.999 TL’ye düştüğünde tam adresi girerken kaçırdık.
Bu cuma tekrar aynı fiyata düşer umarım, faydalanamayanlar faydalanır. Sayın incehesap yetkililerine duyrulur.www.incehesap.comSamsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27” 1ms 240Hz Full HD Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/samsung-odyssey-g4-ls27bg400euxuf-27-1ms-240hz-full-hd-gaming-monitor-fiyati-67797/?ref=go&utm_source=epey.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineMühendis -- 28 Aralık 2023; 0:22:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
29 12 var mı?
-
kimsenin umurunda değil gibi artık Cuma indirimi incehesabın.
-
29.12.2023 tarihli gaming gecesi listesi
-
05.01.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Of kaçırdım mal gibi ve istediğim ürün gelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amd anakart aldım ama işlemci denk gelmedi 7 serisi
-
Bikaç hafta önce 7800x3d 10k idi, Neden almadım inan bilmiyom.
Eşref saatime gelmişti herhal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
incehesap da troll işine girmiş herhalde konuyu güncel tutmak için mal gibi mesaj atmayın
-
Ne alaka ya? Hemen üstte 2 saat önce atılmış güncel kampanya fotosu var, bir şeyi hortlatmış falanda olmadım. Görende kaç haftadır yazılmamış konuya yazmışım der.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fırsat kaçmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 8 Ocak 2024; 12:14:16 > -
bu arada yanlış kişiyi linkledim ilk mesajda düzeltemedim
-
an itibariyle pazarama üzerinden incehesapdan aldığım işlemci geldi ne yazık ki bu da geçen sefer aldığım mouse gibi kullanılmış bir ürün çıktı
anakart henüz gelmedi ama sanırım o da öyle çıkacak bu gidişle
dolayısıyla kendilerinden son kez ürün almış oldum
buradan yazma sebebim alışveriş yapacakların bilgisi olsun istedim
mouse için yaptığım yazışmalarda mevcuttu firma ile
-
quote:
Orijinalden alıntı: bulent35220an itibariyle pazarama üzerinden incehesapdan aldığım işlemci geldi ne yazık ki bu da geçen sefer aldığım mouse gibi kullanılmış bir ürün çıktı
anakart henüz gelmedi ama sanırım o da öyle çıkacak bu gidişle
dolayısıyla kendilerinden son kez ürün almış oldum
buradan yazma sebebim alışveriş yapacakların bilgisi olsun istedim
mouse için yaptığım yazışmalarda mevcuttu firma ile
Şu işi hiç anlamıyorum cidden. İade edilen ürünlere açıp bakmıyor mu bunlar ? Demek ki adam kutunun içindeki işlemciyi değiştirse büyük ihtimal ruhları bile duymayacak. İade ürünü çöpe atın demiyoruz da yani en azından tekrar satılabilir hale getirin.
-
aynı işlemciyi gaming gecesinden aldım bana da kullanılmış işlemci yolladılar iade ettim 3 sayfa öncesinde resmini paylaştım bakabilirsiniz
o zaman incehesabın trollerinden biri bi zahmet sıfır kutulu alın kullanılmamış işlemci istiyorsanız diye yazmıştı teknoloji cahili daha tray işlemcinin ne oldugunu bilmiyor incehesaptan sıfır kutuluda alsan iade olmadıgının garantisi de yok
1 ay içinde amazondan 3 bilgisayar parçası aldım hepsi sıfır kutusunda açılmamış geldi biraz daha fazla para verin bu eskicilerden alışveriş yapmayın
-
ne yazık ki bir de anakart almış bulundum o nasıl çıkacak bilmiyorum çok sinirim bozuldu
amazondan onlarca ürün aldım
hepsiburada vs hiç bu tarz bir şeyle karşılaşmadım
incehesap 3 de 2 böyle çıktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: bulent35220ne yazık ki bir de anakart almış bulundum o nasıl çıkacak bilmiyorum çok sinirim bozuldu
amazondan onlarca ürün aldım
hepsiburada vs hiç bu tarz bir şeyle karşılaşmadım
incehesap 3 de 2 böyle çıktı
Sistemi toplamaya iki parca kaldı benim de islemci ve anakart işlemci neyse de anakartı magazadan kontrol ederek almayı düşünüyorum keşke riske girmeseydiniz
Kargoyu teslim alınca paketi acarken video kaydı yapın sorunlu cıkarsa ispat niteliginde olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X