< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (602. sayfa)
-
-
Şimdi işlemci ve anakarta 7-8 bin tl verip neden kullanılmış ürün kullanayım benden önce parcayı kullananın yüksek sıcaklıklarda kullanmadıgının garantisi varmı
İncehesap burada alıcıyı yanıltmaktadır iadeli ürünleri daha düşük fiyata satacaksa sarı siteden ilan versin
Yok ben paramla rezil olacagım diyorsanız tercih sizin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
-
Ben de monitör almıştım , ayakları çizik gelmişti.
-
aldığım anakart sıfır geldi ama 2 ram slotu çalışmıyor (dual olamıyor) sondaki 2 slota takınca açılıyor sistem ilk iki slota takınca kesinlikle açılmıyor
tek çift ne yapsam açılmadı pazartesi yeni ramlar gelecek bir de onlarla deneyeceğim yine aynı şey olursa garantiye yollamak zorunda kalacağım
incehesaptan yaptım 4 alışverişin 3 ünde sorun yaşamış olacağım
sanırım ben artık kotamı doldurdum firmadan yana
umarım başkaları sorun yaşamaz
-
Ramler yan yana iki slota takılmaz. 2 adet raminiz varsa 2. ve 4. slota takacaksınız. Aksi şekilde dual çalışmasını beklemeyin.
-
işlemci olarak ne indirime girdi bu akşam
-
onun farkındayım ama ilk iki slota ram takınca açılmıyor makina
yani 12 34
12 kesinlikle çalışmıyor sadece 3 ve 4 çalışıyor bu şartlarda dual imkansız
-
1. ve 3. slotlara aynı anda takıp denediniz mi yani gri renkte slotlar olması lazım.
-
her tür kombinasyonu denedim tek çift vs
1 ve 2 ye ram takınca pc açılmıyor
diğer ramlar gelince onlarla deneyip bir de öyle bakacağım aynı sorun devam ederse kesin o slotlar arızalı diye garantiye yollayacağım
-
ram ve işlemci konusuna katılıyorum ancak anakart sıkıntılı olabiliyor çok defa başıma geldi.
-
Anakart da bulunan işlemci pinlerine dikkat ettinizmi egik veya kırık pin varsa ram slotu çalışmayabilir
-
Hocam kafa karıştırıyorsunuz. 1 ve 3 slotlara takın diyorum. İlk iki slota taktım çalışmıyor diyorsunuz. Sonra her kombinasyonu denedim diyorsunuz. Ramleri yan yana slotlara takmayacaksınız. Ramler arası 1 slot boş kalacak. 2. ve 4. slotları deneyin önce olmadı 1 ve 3. slotlara takın. Eğer bunlarda sonuç alamazsanız. Tek bir ram'i 2. slota takın yine olmadı diğer ram'i yine 2. slota tek takın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 14 Ocak 2024; 4:38:23 > -
12.01.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
İşlemci soğutucusunun vidalarını gevşetip dener misin ?
-
merhaba ben sorunu anlatamadım sanırım
sarı ile işaretlediğim slotlara ram taktığım anda makina açılmıyor
resimde 1 ve 2 g olarak görünen
1 ve 2
1 ve 3
2 ve 3
1 ve 4
sadece 1
sadece 2
her şeyi denedim 1 ve 2 de ram takılı olunca makina açılmıyor
umarım anlatabilmişimdir
yardımınız için teşekkürler
-
bu ne işe yarayacak anlayamadım ama
işlemci ısıdan zarar görmesin sonra
-
Yapmadıysanız işlemci kurulumunu bi kontrol edin hocam, soğutucu fazla baskı yapıyor mu, eğik-ezik pin var mı vs..
-
orda sorun yok
-
yeni gelen intel !!! uyumlu ramlar sorunsuz çalıştı amd !!! uyumlu ramlar çalışmadı
yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim
maalesef 2 gün çalıştı yine aynı sorun oldu ya anakart arızalı ya da bu model kronik sorunlu
garantiye yolladım bakalım ne olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 23 Ocak 2024; 18:30:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X