< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (604. sayfa)
-
-
şuanda satılan laptop u kesinlikle almayın başıma gelen durum bu https://forum.donanimhaber.com/incehesap-ve-lenovo-rezaleti--157970824
-
Yine çöp bileşenleri millete iteleme haftası anlaşılan. Koyduğu sistemlere bak hele. Eskiden gene 3 5 düzgün marka koyar, makul indirim yapardı da alırdık. Hoş 46 dakika geçmiş stok biten ürün yok. Yarışırdık bir şeyler alabilmek için.
-
stok bittikçe ekliyorlar
-
Bana da lazım, Corsair'de karar kılmıştım. Corsair aynı fiyata Sinerji'de var. MSI düz siyah, yorumlarda cızırtılı bir ses geldiğini yazan birisi var belki şansınadır bilemiyorum.
Net bilen birisi yorum yaparsa ben de ona göre karar veririm. mATX kasama sığar mı onu da düşünmüyor değilim
-
Kasa özelliklerinde yazar aslında kaç mm desteği var diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4070 ti super tuf 35.599 a satın aldım bu para etmez
-
09.02.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
ne yaptınız hocam benim de ihtiyacım var da hangi model iyi güncel piyasadan haberim yok
-
-
Aylardır 2K Monitör bekliyorum hala 1080P dandik gamepower gibi monitörler çıkıyor. Eskisi gibi kaliteli değil artık incehesap... Depo'da kalan ürünleri iteliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExodiusS -- 17 Şubat 2024; 0:12:7 > -
Lian Li V3000 Plus kasayı tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
16.02.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
2 hafta önce bu vardı.
-
Oyuncu kasasından çok sunucu kasalarına benziyor ki 8 harddisk ve 8 Sata SSD bağlama özelliği ile bunu destekliyor. Gereksiz büyük ve çok çirkin bir tasarımı var. Ve saçma derecede pahalı. Sokağa atacak param olsa bile bunu almam o kadar çirkin.
-
Odyssey serisi sorunlu oluyor ghosting vb o yüzden almıyorum. Dell veya asus markalarını tercih ediyorum.
-
Daha kaliteli kasa yok maalesef, al geç gitsin.
-
2007 yılından beridir LianLi v2000b emektarı kullanıyordum.
V3000 radarımdaydı 13k görünce yapıştırdım siparişi.
Yurtiçi ağır diye eve çıkartmamış,
kapıcıya bıraktırdım eve geçince çıkartacağım.
4 set LianLi fan almıştım. Şimdi 480mm radyatörler ayarlayacağım, durduk yere bir sürü iş açtık başımıza :(
Benimkini de çıkarmadılar hocam. Az önce indim kendim çıkardım. Bu Corsair 7000X boyutlarında sanıyordum. Kutusu, 7000X kutusuna kıyasla devasa. 7000X'i de kutusunu açmadan iade ediyorum artık.
Nasıl bir şey ortaya çıkacak bakalım 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X