20 bin bandında sistem önerecek var mı dm den ? |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (605. sayfa)
-
-
elimde incehesap hediye çeki var, belki birinin işine yarar isteyen olursa pm atsın. sepette düşüyor
16,00 TL
Minimum 32,00 TL üzeri siparişlerde
16.02.2024 - 16.03.2024 tarihleri arasında geçerlidir.
-
23.02.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Samsung monitör ve Msi pro çok güzel fiyatlarmış. Umarım alanlar sıkıntısız teslim alır.
-
msi mag 1000 aldım, sorunsuz geldi, cashback ile 30 usd lik steam kupon kodu da gelecek inşallah.
-
Cashback i nasıl yaptınız? Ben de aynı üründen satın aldım. Nasıl yapacağımı bulamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
henüz yapmadım yapacağız inşallah, ayrıca ürünün sayfasında mavi yazı ile bu ürünü alana skulls and bones bedava yazmakta, yok eğer bu fiyattan 30usd steam+ skulls and bones sattın aldı isek gerçekten ürün bedava ya gelmiş oldu.
-
İstediğim mouse (Razer viper v3 hyperspeed) geçen hafta indirime girmiş, şimdi 3000₺
-
bu akşamı bekleyin. belki tekrar indirim uygularlar.
2 haftadır nedense i7 serisi güçlü işlemcilere indirim uyguluyorlar. biraz daha i3-i5 serisine uygulasalar güzel olur aslında.
bir de 4060 ekran kartını hep bundle olarak veriyorlar. tek başına 10k civarı veya altı verseler güzel olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 1 Mart 2024; 12:36:18 > -
Sistemi topladınız mı hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu sakin olduğuna göre bir olay yok sanırım bu seferki gaming gecesinde :)
-
01.03.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Eski tadı yok 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazır sistemler fena değil.
-
Gaming gecesi diyip yazıcı koymanın mantığı ne acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk bitende o oldu:)
-
Stok kalmıştır elde eritmek için araya sıkıştırmışlar :)
-
İntel işlemciler çok uygun geldi gözüme, highend bir şey toplamaya çalışmasam kesin 13600K'yı kaçırmazdım
-
Tray işlemci ama dikkat edin.
-
Kutulu kutusuz pek fark etmiyor bence, trayler arasında da epey uygun gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X