Şimdi Ara

İncehesap JamesDonkey indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasadaki en düşük fiyatları vermişler JamesDonkeyler için. Kulaklardan hangisi alınır oyun için?
    https://www.incehesap.com/james-donkey-gunleri/

• 712 mikrofonu karşıya sesi kısık iletiyor incelemede görüp vazgeçmitim. önemli değilse alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 22 Kasım 2019; 0:15:6 >
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    O çok önemli değil de, şu 7.1 efektler nasıl acaba? Rampage alıp iade etmiştim berbat diye.
  • feiter kullanıcısına yanıt
    Az önce satın aldım mega20 kodu ile trendyol'dan 151tl'ye geliyor kafanızdaki sorular için youtube da videosu bulunuyor James donkey 712 yazıp bulabilirsiniz donanım arşivin 710,711,712 yi karşılaştırdığı güzel bir. Video olmuş her özelliğine değinmişeler akılınzdaki soru işaretleri gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Donkey JD1024 1TB 3D Nand 2100MB-1700MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk - 3 Yıl Birebir Değişim Garanti

Bu ürün nasıl kulaklıklar bedava versen almam.

• M.2 SSD ler alınır mı ?
  • 512 gb 300 kusur liraya alinir mi fiyat cok uygunda 6 ay sonra ssd yi elimize almayalik kullanan var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    hizlial.com indirim kodu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 yıl birebir değişim garantisi veriyoruz demişler. Bende 1tb nvme veya 710 kulaklık almayı düşünüyorum ama emin degilim.
  • Konusu zaten var hocam:
    https://forum.donanimhaber.com/james-donkey-urunlerinde-rekor-indirimler-21-22-23-kasim--140872429
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.