Şimdi Ara

İNCEHESAP SİSTEM TOPLAMA ÜSTADLARIN TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 bin TL ye alacağın herhangi bir laptoptan en az işlemcide 3, ekran kartında 2 kat güçlü bir sistem. Monitör mouse klavye seti de ekledim 3300'e geldi. Bence 2.5 kat daha güçlü bir bilgisayar için değer. Eşin ileride CSGO olsun, LoL olsun casual oyunlara başlamak isterse rahatça yetecek hatta GTA olsun, Witcher 3 olsun hala grafikleri güzel olan oyunları da çok rahat kaldıracaktır. Gerek yok, oynamaz dersen fiyatı 3 bine düşürebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.incehesap.com
    Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/pc-toplama-sihirbazi/?gaming=0&p=43136,1_41849,1_39435,1_43195,1_43545,1_43851,1_35694,1_38693,1

Hocam bu sistem perfomans olarak sizi fazlasıyla tatmin edecektir . Ama biraz daha uygun fiyatları alternatif düşünürseniz şöyle birşey de olabilir :

• hepinize çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için işlerim sebebiyle hala satın alama işlemini gerçekleştiremedim
  • Hazır başlık varken tekrardan konu açıp kirlilik yaratmak istemedim. Sistem toplama zamanındayım ve komple sistem olarak ince hesap güvenilir midir sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.