Şimdi Ara

İncehesap vurdumduymazlığı kaç gün oldu eksik kargo (Destek İsteği)) Editler Geldi .SSler eklendi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
5.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sokağa çıkma yasağı ve bu virüs yüzünden mesai saatlerindeki azalmadan kaynaklı herkesin işi aksıyor, bende ıtopyadan para iadesi bekliyorum hala gelmedi, her yer ortalama 15 günde teslim ediyor zaten sisteminizi, bence biraz daha bekleyin dediğim gibi bu virüs yüzünden herkesin işi aksıyor .
  • Hafta içi 9.30’da iletişime geçmeye çalışın. Bende 10 nisanda pc hocası s class pc satın aldım, ürün 28 nisanda elime ulaştı biraz takipçisi olursanız hızlanıyor. Genel anlamda çok ağır teslim süreci olduğunu söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de fatura şimdi geldi. Montajda görünüyor. Önümüzdeki hafta teslim alırım inşallah.

• Haftaya kaldı yine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı arkadaşlara da hediyeleri eksik gönderiyorlar. Hediye olan fan gelmiyor.

• goygoy06 kullanıcısına yanıt
    Hediye fan ve mouse ilk 250 siparişte geçerli. Onlarda mı eksik gönderilen oldu

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    Evet hocam stok fanla göndermişler ilk 250 de olmasına rağmen. Mouse hediyesi gelmiş fan stok ama.

• goygoy06 kullanıcısına yanıt
    İnşallah yanlışlıkladır. Diğer türlü büyük ayıp olur. Lakin 250 kişiden sonraya da wraith prism vermeyip mouse gönderdiler. Mouse 250 ile sınırlı değil diyordu youtubedaki eleman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokengineer -- 2 Mayıs 2020; 18:38:27 >
  • Hocam bu firmadan alışveriş yapacaklar epey dikkat etsinler doğru laf yok hep yalan

• Ne bu incehesapa bulaşın nede donanimarsivi.com'a sistemi aldım alalı 20 yaş yaşlandım fanı gelmeyen mi dersin , ekran kartı kayıp olan mı , sistemi çalışmayan mı lanet olsun aldığım güne

• Valla akliniz varsa bulasmayin uc kurus ucuz olcak diye. Ben alirken on gun diyordu on is gunu demiyordu ona gore aldim bilsem almazdim. Simdi duyarcilar gelir korona guzellemesi yapar diger firmalara trendyol ve vatan a yok sanirim bu yasaklar. Arkadasim tek tek toplayip aldi sistemi eskidi nerdeyse bizim ki hala montaj asamasinda. 800kisiden 20si ulasti onlarin da derdi baska fani gelmeyen ekran karti gelmeyen isinma sorunu yasayan var. Isin ozeti ucuz etin yahnisi yenmiyor. Akliniz varsa bulasmayin sinir hastasi olduk.

• Benim aldığım bir ürünü de 14 gündür bekletiyorlar. Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. 2 denememde de uzun uzun bekleyip hattan düştüm.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Bir yönüyle anlayışla karşılıyorum bu olanları. Adamlar o kadar çok satmışlar ki önce gpu sonra mobo değişti. Ancak oradakilerin bahsettiği gibi kasanın kutuları ayır gelir. Kasa gelir gpu gelmezse gerçekten çok can sıkar. Kasam geldi. Monitör geldi. Soğutucu geldi. İnceleme yapacam ilk verdiğim sipariş daha yeni montaja girdi.

hayırlısı dedigim gibi sisteme 5899 dna anormal derecede talep olunca incehesapda bunu hesaba katmadı misal

10 sistem toplayan 10 sistem testci varsa suan 5 toplayıcı 5 denetci vardır ücretsiz izin muhabbeti karantia vs ürünler yetişmiyor bir bu sistem degil adamlarda çok fazla hazır sistem build config var

bu arada bu konuyu takipteyim benimde eski çalıstıgım yerde arakdaş aldı onunda fatura geldi bekliyor ne drumda oldugunu bilmiyorum 57xx dü numara herhalde
  • Selamlar bende dh2680 modelini aldım geven pazartesi cuma günü mantoja girdi göründü? Peki sizde satın aldıktan kaç saat sonra montaja girdi ? En azından sipariş numarasına göre mi yoksa ürüne göre mi işlem yapıyorlar onu bilmek istiyorum?

• yucelugr kullanıcısına yanıt
    9 10 günü buldu montaja girdi diye göstermesi.

Ohoo öyleyse sırf göz boyama montaj yazıyorlar desenize :)

• Arkadaşlar El Capitan sisteminde birkaç değişiklik yaparak sipariş vermek istiyorum. Ekran kartı asus dual 2070, kasa cougar 700w mesh modeli, ssd kingston a2000 ve tavsiyelerinize bakarak anakartı da değiştirmek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz? Kaç günde ulaşır tahmini ya da ulaşır mı ? :)

İncehesap vurdumduymazlığı kaç gün oldu eksik kargo (Destek İsteği)) Editler Geldi .SSler eklendi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.