Şimdi Ara

İnceleme:8800 sapphire:(china)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR TELEFONU BUGUN ALDIM.. ÇOK UZUN ZAMANDIR ALMAK İSTİODUM VE ALDIM..
    TELEFON AGİRLİK OLARAK ORJİNALİYLE AYNİ
    MENÜSÜ AYNİ
    KAMERASİ BİRAZ KOTU AMA ZATEN BENDE N82 VAR
    TELEFONU BİRAZ İNCELEME FİRSATİM OLDU VE ALDİGİMDAN PİSMAN DEGİLİM
    SUANA KADAR HİC BİR SORUN CIKMADI İNSALLAH CİKMAZDA
    HERHANGİ BİR SORUSU OLANA CEVAP VEREBİLİRİM
    TESEKKURLER...

• arkadaşım hayırlı olsun, inşallah sorun çıkmaz IMEI sinde olsun malzeme kalitesinde olsun.

Ancak bir sorum var; acaba SAR değeri nedir bu telefonun ve sağlığınıza kısa ve uzun vadede ne gibi ciddi etkileri olur?
  • Bu inceleme değil de sanki ürün hakkında çok yüzeysel olarak kişisel görüşler yazılmış.İnceleme çok daha kapsamlıdır.En azından teknik özellikler verilebilirdi.Kamerası kötü diye yazılmasından ziyade,kamerayla birkaç fotoğraf çekilip buraya konabilirdi.Ayrıca telefonun resmide yok maalesef.
    Kusura bakmayın inceleme denilince böyle şeyler geçiyor insanın aklından...

Telefon hakkında daha kapsamlı bilgiler verir,birkaç da resim eklerseniz çok daha güzel olur diye düşünüyorum.Çünkü her sorulan soruya cevap vermeniz çok zor olacaktır.
  • sar degerini bilmiorum nasil ogrenilio onu da bilmiorum:)
    benim incelemeden kastim su : bazi arkadaslar telefonu alinca acilmamis oole bi sorun filan cikmadi o yusden
    fotolari flnde eklicem ins...
  • Şimdi cellat_06 arkadaşım SAR değeri şu olur?

Bu cihazların yaydığı radyasyonun vücutta emilme oranıdır. Genelde de bu radyasyon telefonu başımıza yasladığımızdan başımıza ve beynimize iletilir.

Bu SAR değerinin standartları vardır, 2 nin üzerindeki değerler yanılmıyorsam Avrupa standartlarının üzerindedir, ancak ne kadar düşük o kadar iyi tabiki.

Büyük firmalar ürettikleri telefonları kalite kontrollerinden geçirir ve öyle piyasaya sürerler, tanbiki SAR testleri de buna dahil. Ancak senin aldığın telefon gibi merdivenaltı imalat yapılan cihazlar malesef fırından ekmek çıkarır gibi hiçbir teste tabi tutulmadan piyasaya dağıtılıyor ve sonuçta da zararları ve zararlarının boyutları belli olmayan cihazlar çevremizde dolaşıyor malesef.

Ve işimiz inşallahlara maşallahlara kalıyor. İnşallah telefonda sorun çıkmaz, inşallah telefonun beyin hücrelerini radyasyon manyağı yapmaz, ne diyim. Çok şey mi istiyoruz acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 2 Ocak 2009; 23:26:17 >

• Hayırlı olsun ama resimli, daha detaylı bir inceleme yapabilirdin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI 8800 GTS 320 MB İNCELEMESİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.