Şimdi Ara

İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO - Arçelik 9683 Ultima (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
8
Favori
16.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güzel haber teşekkürler bayram bitsin bi deneyelim inş...
  • O menüden birşey oldugu yok hocam, zaten son ayar orada da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grundig VLX 9600 Immensa serisi nasıl önerirmisiniz 3d 4k hdr özellikleri bakımından iyi performans veriyor mu ? 100HZ değeri diyorlar ama çözünürülük artınca Hz değeri düşüyor konsol oyununda problem yaşanır mı Arkadaş benden tavsiye istedi pek anlamıyor bende isteklerine göre anca bu modeli satışta gördüm 4k 3d hdr tv kalmadı sanırsam.
  • Tigerspeed kullanıcısına yanıt
    Arçelik TV den memnun değildim,yukarda yazdıklarımdan da ne konuda memnun olmadıklarım yazıyor,Ancak müşteri hizmetleri beni memnun etti onuda belirtmeden geçemeyeceğim.TV kumandası ile tv ye kumandadan komut veremez hale geldim,donmalar oldu,açıp kapatmadan düzelmedi felan,servis geldi,yazılım güncelledi,kart değişti,birkaç kere gitti geldi,ama neticesinde ücret iadesi yaptılar.Buda müşterinin mağduriyetini gidermek demek ki,bence memnuniyet verici.
  • Beko 8860 5 s modeli nasıldır kullanan varmıdır bekoda smart özellikleri iyimidi yani netflix var gerçi yeter gibi ama iptv olurmu acaba diye sizlere sorayım dedim.
  • Arçelik 9683 televizyonuma son 5 ay içerisinde olması lazım bir güncelleme geldi güncellemenin içeriği ile ilgili bilgiye ulaşamadım bilen varmı acaba nedir ne değildir bilgi verebilirmi ?
  • Grundig 55GGU9760 ışık sızması:
    İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO  - Arçelik 9683 Ultima İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO  - Arçelik 9683 Ultima İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO  - Arçelik 9683 Ultima İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO  - Arçelik 9683 Ultima

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• fathTR kullanıcısına yanıt

ya hocam bendede var bu model sizdeki panel hataxı gibi ama hdr si çok hoş

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Hocam bende almayı düşünüyorum 55GGU9760A cihazı mediamarkt ta inceledim çok hoşuma gitti sizin yorumunuz nedir tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteddd

Hocam bende almayı düşünüyorum 55GGU9760A cihazı mediamarkt ta inceledim çok hoşuma gitti sizin yorumunuz nedir tavsiye edermisiniz

Hocam şöyle soylim size IPS panel kullanmasi bir yana LG 916 serisi kullanılan panel kdr kalteli srgb renk gamutu var tuhaf bir sekilde hdr da çok iyi 9 serisi

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Standart kullanıcı için yeterlidir sanırım ulusal kanallar netflix falan, birde gündüz çok parlıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteddd

Standart kullanıcı için yeterlidir sanırım ulusal kanallar netflix falan, birde gündüz çok parlıyor mu

Ekran renk doygunluğu gördüğüm en iyi IPS lerden gündüz rahatsiz wtkez panel çok parlak değil hani grin olayida pek fazla yokml alinir her türlü

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.