Şimdi Ara

İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO - Arçelik 9683 Ultima (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
8
Favori
16.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    samsung ks8000 ve ks8500 serisi,samsung quantum dot denilen şeyi 2016 da sattı,şimdi Qled satıyor
  • Ne ilginç bir cihaz kendi tv den kaydettiği ts uzantılı filmi,kendi medya playeri tanımıyor,uzantı bilinmiyor diyor.Arçelik bir ilki başarmış sanırım,kendi kendini tanımaz olmuş
  • bu cihaz şuan satılmıyor Arçelik 9683 yerine geçen 100 Hz 10 bit TV şuan hangisidir?
    9783 var o mudur?

Bir de Grundig lerde var. orada muadili var mıdır?

Samsung da sony de 49 inç gerçek 100 Hz 4k TV var mı ki? KS serisi demeyin onda hep geri dönen veya teşir mallar kaldı satıcılarda.. Teşir olmayanlarda bile eşşek gibi ışık sızması ve bulutlanma problemi var.. O yüzden eğik değil düz bir TV bakıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 18 Temmuz 2017; 11:26:51 >

• SzolnoK kullanıcısına yanıt
    samsung un düz serileri var ,geçen haftasonu vatanda arçelik ile aynı paraya satıldı,arkanı dön ve kaç arçelikten,delimisin hocam,aynı evde hem samsung hem arçelik var,arçelik şaka gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frontoza

samsung un düz serileri var ,geçen haftasonu vatanda arçelik ile aynı paraya satıldı,arkanı dön ve kaç arçelikten,delimisin hocam,aynı evde hem samsung hem arçelik var,arçelik şaka gibi :)

Tam olarak hangi seri imiş 100 Hz tv?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    http://www.rtings.com/ TV ni burda ara,ama arcelikte arama,aldanırsın,ayrıca 50 hz niçin seçilmiş onuda araştır,insanın algıda bir sınırı var, kulak desen bazı sesleri duymaz onu tespit etmişler khz ile ,göz desen bazı kıpırdanmayı görmez onuda HZ ile tespit etmişler.
    Hocam eger istersen arcelik degilde grundig verebilirim cok kalitelidir bahsettigin modeller gecen senenin 49vlx9650 bu senenin modelidir fiyati suan magazada 3600 gerekeni yaparim fiyat konusunda kapali kutu olarak mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam merhaba istedigin soruyu sorabilirsiniz grundig 49 vlx 9650 100 hz 2017 cihazidir bahsettiğiniz arcelikte grundig modelinin aynisidir ozsllik olarak arzu ederseniz 49 vlx 9650 olan modelden kapali kutu olarak elimde mevcut suan magazada 3600 elimden geleni yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    Menü Tuşu> Ayarlar>TV>Hakkında>Fabrika ayarlarına Dönüş bunu yaptıktan sonra ilk kuruluma geçiyor orada Ev kurulumu ve gelişmiş kurulum diye iki seçenek çıkıyor. Bizim için tv farklı geldi ama forumda hiçbir değişiklik olmadı diyen arkadaşlarda oldu. Karar sizin...

Renk ayarlarını bir ara yazarım ama deneme yanılma ile yapabilirsiniz. Netliği 30 getirin dinamik kontrastı kapatın.@osmny40
  • beko 9683 cihaza yeni güncelleme geldi. 48% den sonra çok uzun sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper2006 -- 17 Ekim 2017; 20:58:18 >
  • exper2006 E kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geldi ama dandik tv hala dandik tv ,odada gördükçe verdiğim paraya içim acıyor,sinirim bozuluyor.
  • Hocam ellerin dert görmesin, yazını okudum deneyimin deneyimim oldu :D sana bir sorum var bende şimdi bi vlx alıcam ama çok pahalı tvler grundig 9600sp buldum 4500den aşa diğil emsalleri 4000-4300 arası bulunabiliyor.
    https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/52833-54095-56294-57376/grundig-55-vlx-9600-sp_arcelik-a55l-9683-5s_beko-b55l-9683-5s_grundig-miami-55-vlx-9670-bp/

karşılaştırma yaptım kafam karıştı :D Grundig Miami 55 VLX 9670 BP modelini alıcam 4000tl ye buldum ama 3700 e gelicek bana kuponla alıcam sanırım karar verdim, diğer marka ve modeller çok pahalı ben hem 3D HEM 4K HEMDE HDR olsun diye bu modeli seçtim yanlız 9600 ile farkını bi türlü ne bulabildim nede görebildim farkı varmı fark varsa nedir tavsiye edermisin tşk.

• İçindeki medya player kendi kaydettiği filmi oynatamazken,4k mkv dosyayı da oynatamıyormuş,bugün çocuklara çizgi film açayım dedim,bunuda keşfetmiş olduk
  • Frontoza F kullanıcısına yanıt
    4k hdr filmler açtım oynattım ama mkv denedmedim en kısa zamanda deneyeyim
  • Arçelik marka olanı var bendede mkv dosyası açıyor belkide sizin mkv dosyasının içeriğindeki ses dosyasında desteklenmeme durumu vardır pvr dosyalarını harddiske giripte değil bir önceki menüden direk hdd isminin yanında pvr seçeneği var ordan girerseniz oynatıyor bende hdd nin içine girip ordan açmaya çalışırsanız oynatmıyor yalnız benim benim 3d ile ilgili bir sıkıntım var 3d tek gözümü kapatıp baktığımda diğer gözümün görmesi gereken görüntüyüde çok silikde olsa görebiliyorum genellikle atıyorum uzun bir balina var balinanın kafa kısmında ve kuyruk kısmında görüntü bu şekilde görünüyor ve buda kaliteli görmemi engelliyor yani videoda cok uzaktaki ve çok yakındaki cisimlerde görüntüyü çiftleme sorunu var nasıl düzelticem bilmiyorum fabrikaya sıfırlamayı düşünüyorum umarım düzelir tv güzel genel olarak 3d için almıştım 3d yi halledemezsem büyük problem olucak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exasterr -- 1 Ağustos 2018; 23:20:31 >

• Exasterr kullanıcısına yanıt
    Hocam mkv dosyası açıyor,ancak kendi kaydettiği mkv dosyasını açmıyor,format seçiyor sanırım,ayrıca bu televizyon benim için o kadar dandik ki,uğraşmıyorum bile,gündüz tv yi göremiyorsun nerdeyse,canlı mod ile standart mod arasında neredeyse fark yok,mkv açsa nee açmasa ne,vakit ve para kaybından başka birşey değil,personel indiriminden dolayı almıştık,ama bundan sonra etrafımdaki kimseye aldırmam.
    Benimde görüntü çok sıkıntılıydı 3d yide büyük oranda hallettim görüntüyüde panel ayarlarından bi kaç ince ayar yaptığımda güzel oldu isterseniz fotoları sizinle paylaşayım ayarları bi benimki gibi yapıp deneyin kalitesine bakın eğer ürünü çöpe atmadıysanız :) Kendi kaydettiği mkv dosyalarınıda my media diye bi tuş var benim kumandada ona tıkladıgımda kaydettiği flasın ismi bide pvr diye bir bölüm var yanında
    eğer flaşın içine girip ordaki pvr a girersem oynatmıyor fakat flasın adının yanındaki pvr seçeneğini seçersem ordan girdiğimde oynatıyor umarım yardımcı olabilirim trt 4k da bende şu an görüntü maşallahı var canlı temiz net sanki hdr açık gibi trt 4k dan kayıt yaptıgımda oynatıyor sadece harici disk gerekiyor flaş bellek yavaş kalıyor kaydetmiyor... ben çok memnunum her özelliğinden umarım sizinkide düzelir...
  • Exasterr kullanıcısına yanıt
    hocam düzelecek bir konu değil benimkisi,tv nin nit değeri bu,yani ekranı bu ,gücü bu kadar,ayar konusu değil benim durumum,senin evdekide aynı yani.sen bir samsung 8 ve 9 serisi ile yanyana aynı şeyi izle ne demek istediğimi anlarsın.çöpede atmadım 4 liraya yakın para verdim :) nereye atıyon,
  • Arkadaşlar güzel haber. bizim smart tv lerden de artık IPTV izlenebiliyor.

tv nizin uygulama mağazasından ss iptv adlı programı yükleyin

kurulumu yaptıktan sonra GET CODE diyin

size verilen m3u dosyasını pc masaüstüne indirin

iptv yüklemek için aşağıdaki linke girin

ss-iptv.com
    Playlist editor
    http://ss-iptv.com/en/users/playlist

enter connection code kısmına tv de çıkan kodu yazın ve bağlantıyı gerçekleştirin

ortalarda bir yerde OPEN yazan girip pc masaüstündeki dosyayı ekleyin ve isterseniz iptv kanal listesinde düzenlemeler yaparak isterseniz de olduğu gibi bırakarak save diyin.

en son işlem mektubun yanındaki yenileme tuşuna basın. biraz bekleyin kanallar geliyor

9103 olması lazım panel ayarlarına girin bi dediğim ayara bakın panel ayarlarına gelip ok la veya 2356 tuslayarak girdiğibnizde bu bilgiler yanlış olabilir tam hatırlamıyorum netten bakmıştım orda panel energy class var onu aaa da flansa a ya alın eğer öyleyse benim evdeki gibi bir kırmızı perde alan su sinema perdelerinden 40 lirayamı ne almıstım 3 yıl once :D yapcak bişe yok arka ışık ayarlarınıda manuele alıp 100 e getirdinmi benimde tv nin karşısında cam var perde açıkken parlaklık sıkıntı olusturabiliyor güneş direk vurduğunda bizim tv ips panel oldugundan buyuk ihtimal sorununuz va paneller daha parlak oluyo diye biliyorum cok detaylı blgim yok ama samsungung va kullanıyodu heralde...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.