Şimdi Ara

İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO - Arçelik 9683 Ultima (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
8
Favori
16.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden hiç sony düşünmediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    sony biraz pahalı diye
  • Bugün güncelleme geldi, menü daha hızlı gibi oldu sanki, görüntü de tam emin olmamakla birlikte daha net oldu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 2 Haziran 2017; 16:52:23 >
  • 55VLX9650 aldım, çok çok memnun kaldım. Ayarlamalarını yaptım kendime göre, oldukça iyi seviyeye geldi. İps olmasına rağmen siyahları dahi başarılı buldum. Bu özelliklerde diğer markaların fiyatları uçuyor, gönül rahatlığıyla tercih edilir cihaz. Birde maç ve hareketli sahnelerde film izlemek istiyorum, daha net fikrim oluşur. Şimdilik çok olumlu.

Tek canımı sıkan cihazda Netflix olmaması. Grundig müşteri hizmetlerine telefon açtım, yok diyor Netflix. En üst seri tv sinde olmaması garibime gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

9600 modelini kullanıyorum ve netflix var bir üst modelde olmaması şaşırtıcı

Android falan mı olmuş işletim sistemi? Yoksa o eski tip mavili beyazlı menüler mi mevcut hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

9600 modelini kullanıyorum ve netflix var bir üst modelde olmaması şaşırtıcı

Android falan mı olmuş işletim sistemi? Yoksa o eski tip mavili beyazlı menüler mi mevcut hala?

Mavili beyazlı menu var.

• Televizyonlara güncelleme geldi ama güncellemeden sonra viewster kayboldu.
    Yani tv kullanırken guide tuşuna bastığınızda daha önce ekrandaki filimler hakkında bilgi ve ayrıca vod filmlere bakma imkanınız olurdu bu ortadan kalkmış.
    sizde de böylemidir?
    saygılar
    exper2006
  • Başlıktaki modellere 55 inch olanlara 2 gündür bakıyorum
    Bugun mahalledeki bayilere baktım

Mahalldeki Bayilerde bu 3 model yok
    Grundig 8670 vardı.10 taksit 3700 e bırakıyorlar

2 TB disk bağlayıp en azından film menusune baktım. zira anten bağlı değildi.
    Film menusu iyiydi. Bundan yola çıkarak bu 3 model veya bunlara yakın olanı almaya niyetlendim
    Mağazaya 9600 model getirirsen uygun fiyatlı alacam dedim.
    çarş 2 gün sonra fiyat verecek.

Şimdi sıra uygun fiyatı bulmaya geldi.
    N11 de bir satıcı arçelik modeline 3850 TL yazmıs.
    mesaj attım cevap bekliyom, sonrasında
    Yarın da AVM lere bakcam.

Rastlarsanız 55 inch olanı buraya fiyat yazan olursa alacağım

Arçelik bayisi 9683 model için 4200 TL / 6 taksit fiyat verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 6 Haziran 2017; 15:37:53 >
  • Yukarda yazdıktan sonra aynı özelliklerde 3D siz model sip verdim bugun
    fiyat farkından dolayı
    hepsiburadadan 3100 TL....5 TAKSİT

Grundig 55VLX 8600 Bp immensa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 7 Haziran 2017; 23:22:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Yukarda yazdıktan sonra aynı özelliklerde 3D siz model sip verdim bugun
    fiyat farkından dolayı
    hepsiburadadan 3100 TL....5 TAKSİT

Grundig 55VLX 8600 Bp immensa

8600 ile 9600 arasındaki tek fark 3D değil. 8600 ün gerçek panel hızı 50hz iken, 9600 de bu değer 100hz dır. Sadece bu sebep bile 9600 tercih etmek için yeterli.

• bende şans yokmuş
    Aynı gün kargo yazan tv den 2 gündür haber alamıyordum
    Hepsiburadaya 4 yandan yaptığım baskılar sonucu,
    kargo görevlisi barkod yapıştırmadığı için tv kaybolmuş
    Sonra da kırıldığını öğrendim. Bana ulaşan görevli para iadesi yaptı.

Yarın bakcaz yine,
    Bu arada ben alcağım TV yi elimdeki atlanda HD Box reciver ile kullanmayı düşünüyorum
    yeni model tv leri harici cihaz ile mi izliyorsunuz kendi reciiver üzerinden mi?
    Görüntü hangisinde güzel?
  • 49 inch Arçelik 9683 Ultima

TV nin grunding versiyonunu vatanbilgisayarda görmüştüm,orda odada tv izlemek için idare eder demiştim.Sonra arçelik49 inç 8693 modelini bir şekilde almak gafletinde bulundum.TV yi gündüz izlemek neredeyse imkansız,ekrandaki yansımadan odanın penceresini görebiliyorum,kendimi görebiliyorum,ama tv de ne oynuyor göremiyorum,sanmayın ki odanın camına güneş düşüyor,bugün Ankara bulutlu bu halde bile tv yi izlemek için perdeyi kapatıyorum.Cihazda ışık ayarları var dinamik oto,dinamik gece,dinamik gündüz vs.Birbiri arasında geçiş arasında geçiş yaparken bile o a kadar az fark ediyor ki.TV de bir arıza yoksa TEK KELİMEYLE REZALET.benim gibi paranızla rezil olmayın,gidin samsung alın,dua edin tvde de bir kusur çıkmasın.
    İzleyemediğiniz,göremediğiniz IPS panelin görüş açısı iyi olsa ne yazar,renkler daha iyiymiş ne yazar.
  • Bugün servis geldi,gençten bir çocuktu,normal bu dedi.
    Nasıl normal dedim görüntüyü dinamik, resimi canlıya alıyorsun nerdeyse ışık kısılıyor,aydınlatmayı 70 in üzerine çıkıp resim üzerinde iğrenç ışık bulutu yaptı normal bu dedi,görseniz birde ukela,evimde beni dövecek,bir hışımla geldi zaten eve.
    Servis kalitesi bu işte,adamın gözüne karşı benim gözüm,ölçüm ve kontrol yöntemide budur.Gündüz tv de ne oynadığını göremiyoruz dedim,ee güneş gelirse normal dedi,evin o camı direkt güneş almıyorki dedim,tepki yok normal dedi.Aynı cephede camı olan samsung ks8000 var gel onu açayım dinamik moda alınca ışık nasıl değişiyor farkı anlarsın dedim,başka tv beni bağlamaz dedi.Ne kadar piyasada boş adam varsa servislere dolmuş.
  • Ben de tam tersi bir durum yaşadım."ARÇELİK A65L 9683 5S" kullanıcısıyım, cihazdan son derece memnunum, forumdaki her şeye çöp diyen marka trollerine rağmen iyi araştırıp almıştım. Yalnız her IPS ekranda olan sorun benimkinde de vardı, özellikle gece karanlıkta film izlerken alt siyah bantta ışık sızmaları mevcuttu. Birkaç gün önce ARÇELİK'ten aradılar Servisten ve TV'den memnun musunuz diye. Durumu aktardım ertesi gün servis geldi ve değişim önerdiler, ben de "A65L 9799 5B QUANTUM TV" modelini alabilir miyim dedim dün servis aradı onaylanmış ama 900 TL fark vermem gerekiyormuş. Özetle liste fiyatı üzerinden fark talep ediyorlar ve indirim yapmadılar. Aslında "A65L 9683 5S" gerçekten çok çok iyi, ses zaten tartışılmaz artı 3D var kararsızım da fark vermeyip aynısını isteyebilirim de. Bu konu da düşüncesi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim, değer mi farka? Lütfen arkadaşlar hafta sonuna kadar bildirmem gerekiyor. İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO  - Arçelik 9683 Ultima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_33 -- 14 Haziran 2017; 21:36:51 >

• bora_33 B kullanıcısına yanıt
    Valla kusura bakmayın,yan salonda samsung 60KS8000 var,bu oda için alınmış bir tv olduğu için önemsememiştim,ama hata etmişim önemsemeliymişim.Bence çok kötü,kötününde ötesi,yanına iyi bir panel gelse sizde fark edersiniz.Kendim bir daha arçeliğin yanından geçmem,alacak olanada aldırmam.Benim gözümde ÇÖP,marka bağımlılığım da yok,LG plazma kullandım,philips led kullandım,samsung kullanıyorum şimdi,ama bu tv yi ancak akşam izleyebiliyorum,onda bile rezalet.Daha iyi araştırın gidin sony,samsung,sharp gibi markalara bakın.
    Alt bantta ışık sızması sorunu olan ARÇELİK "A65L 9683 5S" TV'min 2017 Model "A65L 9799 5B QUANTUM TV"yle değişimi için talep edilen 900 TL farkı vermeyi onayladım yeni TV'mi bekliyorum. ARÇELİK Servisi ve Müşteri Hizmetleri gerçekten çok iyiydi, hiç zorlamadılar ve en kısa zamanda seçeneklerle birlikte çözüm önerilerini sundular. Bence ürün alırken servis faktörünü asla göz ardı etmeyin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_33 -- 18 Haziran 2017; 16:29:40 >
    Televizyonu ederinin % 50 daha fazlasına sattıkları için zorlamamışlardır,sonuçta mallarını biliyorlar,aldığınız quantum dot diye verilen tv samsungda 5000-5500 bandında satıldı.Yazılım kısmı berbat,arayüz kötü,tv nin ışık değerleri zayıf ledi dimlemekten fersah fersah uzaktalar,hdr var deniyor,ama hdr film izlerken hiç fark görülmüyor.
  • Merhaba

Beko B40L 9762 5B Quatro UHD panel gerçek 100hz mi

40-43 inch bandında gerçek 100hz hdr lı tv almak istiyorum

Philips 43 inch 6501 haricin de tv arıyorum

• upsmeh U kullanıcısına yanıt
    50 Hz,HDR özelliği kullanacaksan ilkönce sony sonra samsung felan bak ne işin var beko ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frontoza

Televizyonu ederinin % 50 daha fazlasına sattıkları için zorlamamışlardır,sonuçta mallarını biliyorlar,aldığınız quantum dot diye verilen tv samsungda 5000-5500 bandında satıldı.Yazılım kısmı berbat,arayüz kötü,tv nin ışık değerleri zayıf ledi dimlemekten fersah fersah uzaktalar,hdr var deniyor,ama hdr film izlerken hiç fark görülmüyor.

Dün ARÇELİK'ten aradılar ve ürünün henüz üretimden çıkmadığını ve muhtemelen stoğa giren ilk ürünün bana gönderileceğini söylediler, ayrıca panelin LG mi SAMSUNG mu olduğu belli değil bekleyip göreceğiz. LG olma olasılığı da var ki bu durumda IPS olacaktır, yalnız ben evdeki değişime gidecek olan LG panelli A65L 9683 5S cihazı başarılı bulmuştum.Kıyasladığınız 5000- 5500'e satılan eşdeğer SAMSUNG modeli hangisiydi acaba incelemek isterim.Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.