Şimdi Ara

İNCELEME Playstation 3 PULSE Wireless Stereo 7.1 Headset - Elite Edition (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
12.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Güle güle kullan. İnceleme içinde ayrıca teşekkürler.

Yalnız bu kulaklığı sadece FPS oyunlarda kullanmıyoruz, o bakımdan kategorisini FPS kategorisinden Diğer kategorisine taşırsan çok dha fazla kitlelere ulaşır. Biliyorsun bunun ilk versiyonunu ben inceledim ve benim başlık Playstation\Diğer kategorisi altında, seninki de oraya gelirse ikisi kardeş başlık olur, altlı üstlü ilerler.

Sana bir kaç tavsiye de bulunacağım.

1-) ''Mikrofon ayarı 5 basamaktan 3'de sabit yukarı ve aşağıya ayarlama yapamıyorsun.'' demişsin. Hayır yapabiliyorsun. PS3 ün ilgili menüsünde bu ayar inaktif gözükür ve 3 de ayarlıdır. Sen kulaklığı kapattığın an burası aktif olur. (Yalnız usb alıcıyı çıkarmıyorsun ve bir oyunda değilken yapıyorsun) Burayı kesinlikle 5' e getir. Aksi taktirde arkadaşlarına sesin kısık gider, yüksek sesle konuşmak zorunda kalırsın. Ben yaşadım biliyorum. Bunu sen bir kez 5 yaptı mı, değiştirmediğin sürece 5 de durur.

2-) ''Filmlerde titreşim özelliği ve 7.1 çalışmıyor'' demişsin. Sen pc de film izleyerek denemişsin. Eğer PS3 üzerinden film izlersen 7.1 çalışıyor. Muhtemelen titreşim özelliği de çalışır. PC de sadece stereo olarak çalışıyor.

3-) Bu kulaklığın usb alıcısının tv lerle uyumlu olma şansı yok çünkü kendini kuracağı bir işletim sistemi yok. Çalışsa çalışsa sadece Sony TV ler ile çalışır oda tv nin yazılımı Sony' ye ait olduğu için. Aksi taktirde her marka tv nin yazılımına göre usb alıcıyı programlaması lazım.

4-) Tamam PS3 ve PC dışında hiç bir cihazla kablosuz çalışmıyor ama pulse nin ilk vesriyondan farkı üzerinde standart jak girişi olması, bu sayede kablolu da olsa her cihaza bağlanabiliyor. TV nin kulaklık çıkışından pulse nin jak girişine kablo bağlarsan,gayet güzel ses alırsın. Ya ilk versiyonun sahibi olan bizler ne yapalım.

Bu arada Battlefield 3 oynuyorsan. Oyunun audio menüsünden ''wartype'' ı seç, bir çok arkadaş denedik, kulaklık en güzel wartype da performans veriyor. Adeta coşuyor.

Bir sorun olursa ben buradayım. Tecrübelerimin yettiği kadar yardımcı olurum. Dediğim gibi sen bu konunun kategorisini playstation \ diğer' e kaydır. FPS kategorisi altında kaybolup gitmesin.

• takip edelim, güzel ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Güle güle kullan. İnceleme içinde ayrıca teşekkürler.

....

Hocam önerilerin için çok teşekkür ederim. Önerilerinin hepsi doğru zaten iddalı bir inceleme değildi. Ben bir Unboxing veya İlk Bakış havasında yazmıştım merak edenler için.. Faydalı olabildiysem ne mutlu...

Dediğin yere taşıyacağım konuyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

quote:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Güle güle kullan. İnceleme içinde ayrıca teşekkürler.

....

Hocam önerilerin için çok teşekkür ederim. Önerilerinin hepsi doğru zaten iddalı bir inceleme değildi. Ben bir Unboxing veya İlk Bakış havasında yazmıştım merak edenler için.. Faydalı olabildiysem ne mutlu...

Dediğin yere taşıyacağım konuyu...

Bölüm yetkilisi arkadaşlardan rica ederseniz, konuyu ''Playstation\Diğer'' bölümüne taşıyacaklardır. Orada olması çok daha sağlıklı olacaktır. Bu kulaklık sadece FPS oyunculara hitap etmiyor. Hatta ben benim konunun aynısını bir de pc donanım ve ses sistemleri kısmına açmıştım. Maksat daha çok kitlelere yayılsın. Netice de bu kulaklık sadece PS3 ile değil PC ile hatta Pulse modeli standart jak sayesinde diğer cihazlar ile de çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

elinize sağlık. lakin dikkat çekmek istediğim bir yer var. ps3 te 7.1 ses desteği alamazsınız. Zira 7.1 desteklemiyor. 5.1 dolby ve 5.1 dts desteği var .

Ali hocam valla kulaklık üzerindeki bilgilerden yola çıkarak yapılmış yorumlar. Sanal 7+1'le 5+1'i ayırt edecek kulaklara sahip olduğumu çok da düşünmüyorum işin samimi olmak gerekirse. Çünkü bunlar aynı hoparlörden gelen farklı teknik ve tınılardaki sesler. Gerçek 5 veya 7+1de sesin geldiği yöne özel bir hoperlör atanmış onu ayırt etmemek mümkün değil zaten. Bence kulaklık olarak 4 yön tam olarak hissettirsin gerisi birazda kaliteli ne sesi oldun, eeee olmuşken basslarıda fark yaptırsın kafi.

Ama PX5'i sana sattığıma pişman olmadım dersem yalan söylerim. Tekrardan iyi günlerde kullanman dileğiyle....

Tabikide lakin bizim ülkemizde bir 7.1 hastalığı var. Her ne kadar 1080p Bluray filmler bile 7.1 desteklemiyorken kulaklık olmuşken 7.1 olsun ses sistemi olmuşken 7.1 olsun lakin pek araştırma yapmıyorlar bu konularda ona dikkat çekmek istedim. Hayırlısı olsun güle güle kullanmanız dileklerimle.

PX5 açıkcası Astro ve Sennheiserdan sonra benim için hayalkırıklığı oldu. Umarım SEVEN serisinde Turtle biraz kendisini geliştirir.

Saygılar

• Ürünü çok beğendim.Fiyat makul seviyelere inmesi lazım
  • nerden aldin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

Urun gittigidiyora gelmis...

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-official-pulse-wireless-stereo-headset-7-1-66901971

Adi üç kağıtçı herif 500 lira istemiş
  • quote:

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-official-pulse-wireless-stereo-headset-7-1-66901971

gün geçmesin ki gittigidiyorda bir kurnaz tilki daha türemesin. dpx21 e bile 565 lira isteyenler var gg'de. bunuda normal karşılamak lazım.

• quote:

quote:

bir tane de satmış bile. 500 liraya bunu alan arkadaşı alnından öpmek lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

quote:

quote:

gün geçmesin ki gittigidiyorda bir kurnaz tilki daha türemesin. dpx21 e bile 565 lira isteyenler var gg'de. bunuda normal karşılamak lazım.

Bu paraya G25 veya üzerine 200 lira koydu mu sıfır G27 direksiyon seti alınır, Gran Turismo da şov yapılır. Yada yurt dışına giden bir arkadaşa Astro A40 Wireless System siparişi verilir ve oyunların içine ışınlanılır. Hiç bir şey yapılamıyorsa Z5500 alınır, kulaklar şenlenir. Yapılır oğlu yapılır. Bu paraya bir çok şey yapılır ama Sony 7.1 headsete verilmez, pulse dahi olsa verilmez.

• Buna 500 TL vereceğime gider Beats alırım , hiç yoktan oda olmuş olur evde
  • bizim halkimiz bilinclenmedikce bunlarin onune gecemeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HepsiSony'de listeye girmiş yolda diyor bakalım fiyat ne koyacaklar inşALLAH uygun bişey yazarlarda alırız !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

HepsiSony'de listeye girmiş yolda diyor bakalım fiyat ne koyacaklar inşALLAH uygun bişey yazarlarda alırız !!

400 lira fiyat istemişler, vicdansızlar.
  • Yuh yani... Gel de sinirlenme. Abarttıkça abartıyorlar, kabarttıkça kabartıyorlar... Nasıl bir fiyat politikasıdır bu?
  • Bu headset hepsisony dışında başka biryerde satılıyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayıptır harbiden ya bu nasıl bi fiyattır iyiki bi alalım diye niyetlendik !!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert97s

Bu headset hepsisony dışında başka biryerde satılıyormu?

Btsonyde de var..

Orada daha pahalı !!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.