Şimdi Ara

İNCELEME Playstation 3 PULSE Wireless Stereo 7.1 Headset - Elite Edition (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
12.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam oldu çok saol valla 2 gündür ugrasıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: schneemann

Hocam oldu çok saol valla 2 gündür ugrasıyodum

Rica ederim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS 4 ÇOK GÜZEL ARKADAŞLAR AMA SORUN VARMI VAR ONLİNE SEVERLER İÇİN BÜYÜK SORUN ONLİNE OYUN OYNAMAK PARALI YILDA 50 DOLAR AMA NORMAL OYUN İÇİN İYİ DİYE BİLİRM AMA ONLİNE SORUN @mmysterious
  • önderx Ö kullanıcısına yanıt
    Neyyyy 50 dolar mı? Gerçek mi bu yawww??
  • Selamlar,

Kulaklığı bir türlü ps4 de kullanamıyorum. Kabloyu takıp güncellemeyi de yaptım ama sanırım eksik yaptığım bir şeyler var. Mesela çözüm olarak yukarıda "tüm sesler kulaklıktan" ayarı denmiş ama bu ayarı nereden yapıyoruz? :)

Ek olarak, ben ses dahi alamıyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Eleanor -- 6 Mayıs 2014; 18:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mArio4BJK

Selamlar,

Kulaklığı bir türlü ps4 de kullanamıyorum. Kabloyu takıp güncellemeyi de yaptım ama sanırım eksik yaptığım bir şeyler var. Mesela çözüm olarak yukarıda "tüm sesler kulaklıktan" ayarı denmiş ama bu ayarı nereden yapıyoruz? :)

Ek olarak, ben ses dahi alamıyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

hiç bir sekilde pc ye bagladıgında bıle baglantı kuramıyormus gibi ses alamıyorsan , ps4 te update i tamamlamadan cıkarmışsın sanırım bende de oldu aynısı tekrar tak kulaklık uygulamasını ac factory default yap bekle en son cıkarabilirsin yazacak usb kabloyu çıkart off durumuna getirip tekrar on konumuna al duzeliyor baglantı kurmaya baslıyor.usb kablo ıle ps4 e bagladıgında bluetooth dongle takılı olmasın.

• mrhylmz kullanıcısına yanıt
    Evet, nasıl oldu bilmiyorum ama bu sefer ps4'ü açıp bluetooth donge'ı taktım, ardından da kulaklığı açtım ve ps4 ilk kez gördü. İlgi ve öneri için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

elinize sağlık. lakin dikkat çekmek istediğim bir yer var. ps3 te 7.1 ses desteği alamazsınız. Zira 7.1 desteklemiyor. 5.1 dolby ve 5.1 dts desteği var .

Ali hocam valla kulaklık üzerindeki bilgilerden yola çıkarak yapılmış yorumlar. Sanal 7+1'le 5+1'i ayırt edecek kulaklara sahip olduğumu çok da düşünmüyorum işin samimi olmak gerekirse. Çünkü bunlar aynı hoparlörden gelen farklı teknik ve tınılardaki sesler. Gerçek 5 veya 7+1de sesin geldiği yöne özel bir hoperlör atanmış onu ayırt etmemek mümkün değil zaten. Bence kulaklık olarak 4 yön tam olarak hissettirsin gerisi birazda kaliteli ne sesi oldun, eeee olmuşken basslarıda fark yaptırsın kafi.

Ama PX5'i sana sattığıma pişman olmadım dersem yalan söylerim. Tekrardan iyi günlerde kullanman dileğiyle....

HOCAM Turtle Beach PX5 i ps4 te kullanabiliyormuyuz almayı düşünüyorumda

• Beyler ben ps4 de kullanmak üzere pulse un ilk sürümünü aldım az evvel. Ps4 te çalışır değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

Beyler ben ps4 de kullanmak üzere pulse un ilk sürümünü aldım az evvel. Ps4 te çalışır değil mi?

çalışır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

yurtdışından 220tlye aldım bende bakalım bu hafta içi gelir inşallah

bu arada ilgilenen olursa Logitech F540 Ps3/Xbox Uyumlu Wireless Kulaklık

Linktekini mi 220 tl ye aldiniz pulseyi mi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

pulseyıde 200tl cıvarında almıştım yalnış hatırlamıyorsam enpara kampanyası vardır %20 ındırımle aldık...

ayrıca lınktekı urunu guncelledım almanyadan alıs fıyatına bıraktım son 160tl olarak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

pulseyıde 200tl cıvarında almıştım yalnış hatırlamıyorsam enpara kampanyası vardır %20 ındırımle aldık...

ayrıca lınktekı urunu guncelledım almanyadan alıs fıyatına bıraktım son 160tl olarak

editlencek

edit : hocam ps3 de mikrafon özelliği çalışıyor mu bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddlesticks -- 2 Haziran 2014; 16:59:19 >

• arkadaşlar son zamanlarda bu ürünü alan var mı,yurt dışında önerebileceğiniz nereleri var, Türkiye'de
    sony garantili 400 TL'den başlıyor.
    amazonda 111 dolara var ama buraya yollamıyor sanırım.
    amazon link
  • Slm arkadslar aranizda pulse satacak olan varsa almak istiyorum benim kulaklik pert oldu kizim kirdi ne yazkki bende kendimce kelepce bagladim calisiyor ama gorunum acisindan rahat degilim umarim satacak arkadasimiz cikarda bende alirim iyi.formlar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.