Şimdi Ara

İNCELEME Playstation 3 PULSE Wireless Stereo 7.1 Headset - Elite Edition (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
12.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: =Ali-Kemal

quote:

Walla dostum ben de aynı sorundan muzdaribim hatta sorun değil öyle bir model çıktığı için üzgünüm niye koskoca sony bu kadar zayıf batarya entegre etmiş anlamış değilim sonuçta 400 450 TL tutarında para veriyoruz böyle olmaması lazım

Hocam urun amerika da 200 TL ye satiliyor. Birde bu urunu almak isteyenler icin soyleyeyim, eger telefondan muzik felan dinlemeyecekseniz, yani sadece oyun icin kullanacaksaniz kesinlikle bir onceki modeli alin hic dusunmeden. Oyun performanslari kiyaslanirsa hicbir farklari yok. Sakin bassimpact zimbirtisina aldanmayin bir esprisi yok, tek yetenegi sarj yemesi.

Öyle diyorsunda bir önceki model de çok kötü yani mikrofon aparatı var daha küçük ve ergonomik değil bence eski model ,modelden kaybediyordu ben ikisini de denedim yeni modelini tavsiye ederim tek eksii senin de dediğin gibi şarjı çabuk tükenmesi o kadar

hocam o mikrofon hiç sorun değil. bence arkadaş haklı eğer müzik falan dinlenmeyecekse ps vita sahibi değilseniz pulse a o kadar para vermenin mantığı yok..

BU nasıl bir cevaptır vitya sahibi değilse müzik dinlemicekse ee ne kaldı geriye o zaman hiç kulaklık almasın :)

Valla kardeşim devir mikrofonsuz devri o aparatlar sinir bozucu artı sen ses frekanslarına baktın mı artı bu kulaklığı denedin mi öncelikle onu sormak lazım.Bu kulaklık ses konusunda çok iyi sadece bass olayı düşük olduğu için bass impackle o açığı da kapatabiliyorsun ben müzik olayına da baktım gayet başarılı hatta akg kulaklığım var ondan daha iyi ve tiz ses verebiliyor tabi tercih meselesi bu tür kulaklıkları alırken iyi araştırmak lazım bilgi edinmek lazım

iyi de ilk kulaklıkta telefon,vita desteği yok oldukça iş görüyor. şarjı 2 kat hızlı yiyen bass impacti kullanıcaksan tamam ama onu da kullanmayacaksan iki katı fiyat vermek bence çok gereksiz. bi mikrofonu var diye 200 tl vermek bana göre değil. ayrıca sinirim de bozulmuyor yani..

Tercih meselesi tabi saygı duyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: =Ali-Kemal

Arkadaşlar benim bir sorum olacak.
    Bu ürünü amazon.co.uk den almaya karar verdim fakat ürün 2 çeşit gözüküyor:

PS3 PULSE WİRELESS STEREO HEADSET

PS3 PULSE WİRELESS STEREO HEADSET ELİTE EDİTİON

Kutuları farklı ama ELİTE EDİTİON ile normali arasında bir fark varmıdır?

2 Güne kadar siparişi vermem gerekiyor ACİL YARDIM LÜTFEN!

Amazon Türkiye ye gönderi yapmıyor diye biliyorum.

amazondan tr'ye ürün geliyor.. kargo dahil 240 civarı..gümrüğe takılma riski var orda fiyat biraz etkilenebilir + 30-40 vb .. bu arada üstte auido için 2 özellik benimde kullandığım halde uygulamadığım özelliklerdi dikkatimi çekti kesin uygulayacağım teşekkürler ilker_xxx

---

Pulse inceleme için teşekkürler bende diğer modelden var,önümüzdeki ay abim amerikadan gelirken bundan da aldıracaktım ama açıkcası px5'i sattığıma pişman oldum dediğiniz için kararsızlık sardı..
    yanılmıyorsam sizden px5 alan diğer arkadaş ise farklı 2 modeli daha iyi bulmuş kararsızlığım hit seviyede ...

önceki modelin üzerine daha doyurucu bir ses arayışındayım pulse kafi sanıyordum ama Astro A40 Wireless Gaming mi alsam acaba...

• Kulakligimizi sony ps4 ile uyumlu olmamasi gibi sacmalik yapmaz degil mi? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zannetmiyorum elbet ps4 de de usb girişi vardır hem bu teknoloji yeni bir teknoloji hemen yabana atılacağını sanmıyorum
  • Bir kaç sorum var;

1. Kulaklığı bilgisayar üzerinden USB ile şarj edebiliyormuyuz?

2. Bilgisayara veya telefona 3,5 luk ile bağlayınca, şarj dan yeme durumu olmuyor mu?

3. PS3 e kablolu olarak bağlama imkanımız oluyor mu? Malum şarjı bitince, kabloyu takıp oyuna devam etmek açısından.

4. Önceki modelde bulunan mikrofon çıkarılabiliyor muydu? yoksa içine girerek katlanma özelliği mi vardı? Birde önceki modelin şarjı ne kadar gidiyordu?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 9 Mart 2013; 13:07:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Bir kaç sorum var;

2. Bilgisayara veya telefona 3,5 luk ile bağlayınca, şarj dan yeme durumu olmuyor mu?

3. PS3 e kablolu olarak bağlama imkanımız oluyor mu? Malum şarjı bitince, kabloyu takıp oyuna devam etmek açısından.

4. Önceki modelde bulunan mikrofon çıkarılabiliyor muydu? yoksa içine girerek katlanma özelliği mi vardı? Birde önceki modelin şarjı ne kadar gidiyordu?

Teşekkürler.

kulaklık için her yol var yeter ki usb giriş olsun tv den bile şarj edebilirsin sorun yok.

3.5 luk dediğin sanırım bu olayları daha iyi biliyorsun demek istediğin herhalde kablo bağlantı aparatı.Evet şöyle bir durum var açma kapama tuşuna basmadan dinlersen şarj yemez

ps3 e hani nereden kablolu olarak bağlayacaksın yok öyle birşey dostum hurafe bunlar anca tvye aparatıyla bağlarsın dinlersin

Dostum bu kadar soru üzerine almazsan yuh derim sana

• quote:

quote:

Bir kaç sorum var;

Teşekkürler.

kulaklık için her yol var yeter ki usb giriş olsun tv den bile şarj edebilirsin sorun yok.

3.5 luk dediğin sanırım bu olayları daha iyi biliyorsun demek istediğin herhalde kablo bağlantı aparatı.Evet şöyle bir durum var açma kapama tuşuna basmadan dinlersen şarj yemez

ps3 e hani nereden kablolu olarak bağlayacaksın yok öyle birşey dostum hurafe bunlar anca tvye aparatıyla bağlarsın dinlersin

Cevapların için çok teşekkür ederim, ben derim merak etme

• Rica ederim dostum
  • Arkadaslar pulse elite edition kulakligimi satiyorum ilgilenen arkadaslar profilimden bakabilir fiyatta pazarlik payi mevcuttur:)

• quote:

quote:

quote:

Bir kaç sorum var;

Teşekkürler.

üstteki cihazla sarj edemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 10 Mayıs 2013; 9:54:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

quote:

quote:

Bir kaç sorum var;

Teşekkürler.

üstteki cihazla sarj edemedim..

Arkadaşım bu kulaklık driverını kurmadığı cihazlardan şarj olamıyor. Defalarca denedim, senin linkte belirttiğin 220 usb şarj edicilerden bende de var. Ne yazık ki şarj olmuyor.

Hatta şunu da belirteyim, bilgisayara taktığınızda, windows' a driverını kurup kendini tanıtana kadar hiç bir ışığı yanmıyor, yani şarj olmuyor. Ne zaman driver düzgün kuruldu yazısı, windows da saatin yanında baloncuk olarak çıkarsa, o zaman ışığı yanıyor ve şarj olmaya başlıyor.

Denemesi bedava, bilgisayardan driverını kaldır veya daha önce takmadığın bir bilgisayara tak, driver taranırken saatin yanındaki simgeye tıkla ve cihazın driverını kurmayı durdur. USB den şarj olmadığını, hiç bir ışığının yanmadığını göreceksin.

Bir çok arkadaş, usb den şarj olan her cihaz, 220-usb şarj edici, tv, araba çakmağı usb şarj edici, vs. ile şarj olabilir zannediyor. Her cihaz olmuyor işte arkadaşım, bu işler öyle kolay değil, Sony saçmalamış ve driverını kurmadığı hiç bir cihazdan ürünü şarj edemiyorsun. İnsan bu özelliği kesin ekler demi ama Sony mühendisleri eklememiş, belkide bu tür Çin malı 220 usb şarj edicilerle şarj edip içindeki pilin bozulmasını istemiyor.

• Roccat Kave 5.1 kulaklığa sahibim ancak ürünün ağır ve kablolu olması beni oldukça rahatsız etmekte. Yerine düşündüğüm ürün Logitech G930'du fakat tek bir kulaklıkla hem PC, hemde Playstation ihtiyacımı kapatmak için Pulse'de karar kıldım gibi. Ancak aklıma takılan bir iki soru var ve bunları da aşarsam ürünü Amazon'dan alacağım.

x - Pulse Ps4 ile uyumlu olur mu?

x - Pulse film performansı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mArio4BJK

Roccat Kave 5.1 kulaklığa sahibim ancak ürünün ağır ve kablolu olması beni oldukça rahatsız etmekte. Yerine düşündüğüm ürün Logitech G930'du fakat tek bir kulaklıkla hem PC, hemde Playstation ihtiyacımı kapatmak için Pulse'de karar kıldım gibi. Ancak aklıma takılan bir iki soru var ve bunları da aşarsam ürünü Amazon'dan alacağım.

Normal versiyonunu kullanıyorum film versiyonu kötü. Pulse'da öyleymiş yukardaki arkadaşın bana dediği kadarı ile.

PS4 ile muhtemelen uyumlu olacaktır ama kesin bilgi gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Roccat Kave 5.1 kulaklığa sahibim ancak ürünün ağır ve kablolu olması beni oldukça rahatsız etmekte. Yerine düşündüğüm ürün Logitech G930'du fakat tek bir kulaklıkla hem PC, hemde Playstation ihtiyacımı kapatmak için Pulse'de karar kıldım gibi. Ancak aklıma takılan bir iki soru var ve bunları da aşarsam ürünü Amazon'dan alacağım.

Normal versiyonunu kullanıyorum film versiyonu kötü. Pulse'da öyleymiş yukardaki arkadaşın bana dediği kadarı ile.

%100 uyumlu olacaktir..
    Turkiyeye geldiginden beri kullaniyorum..
    Hepsisonyden almistim zamaninda..
    Film performansi dahil fiyatini sonuna kadar hak ediyor..
    Tek eksisi sarji cok az gidiyor..

• teşekkürler yeni nesilde bu kulaklıktan yana olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

Bende ilk çıkan versiyonu var, bu pulse'un farkı ne? Yazıldıysa kusura bakmayın mobilden giriğim için ilk mesajlara bakmadım

bütün cihazlarda kullanabilirsiniz. vita dahil..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

Bende ilk çıkan versiyonu var, bu pulse'un farkı ne? Yazıldıysa kusura bakmayın mobilden giriğim için ilk mesajlara bakmadım

bütün cihazlarda kullanabilirsiniz. vita dahil..

Hadi ya, kötü oldu bu bende Vita'da vardı. Peki nasıl oluyor bu, eskisinde olduğu gibi usb alıcısı yok mu? Bir de bu model yeni mi çıktı, eskisiyle fiyat farkı var mı? Ben ilk çıktığında Abd'den 99$ a almıştım

usb'de var ayrıca 3.5mm audio cable ile vitaya ve diğer cihazlara bağlanıyor.
    uzun zamandır cihaz piyasada yeni gelmedi ülkeye..

http://www.hepsisony.com/?urun-5271-ps3-pulse-wireless-headset.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 5 Temmuz 2013; 23:56:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

http://cdn2.dualshockers.com/wp-content/uploads/2013/07/PS4-Displayt-1.jpg resim aslinda onceden uyumlu olacaginin habercisi :)

• Çok teşekkür ederim. Şarjında 4 - 5 saat gittiği söyleniyor ki, 3 - 4 saat bile benim için fazlasıyla yeterli. Günlük kullanımım en fazla 2 - 3 saat olacaktır. Bittiği yerlerdeyse şarj sırasında kullanım şansımız da varmış. Yalnız ürün hepsisony'de çok pahalıymış. Amazon fiyatı mantıklı geldi bana.
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Şarjında 4 - 5 saat gittiği söyleniyor ki, 3 - 4 saat bile benim için fazlasıyla yeterli. Günlük kullanımım en fazla 2 - 3 saat olacaktır. Bittiği yerlerdeyse şarj sırasında kullanım şansımız da varmış. Yalnız ürün hepsisony'de çok pahalıymış. Amazon fiyatı mantıklı geldi bana.

Cihazi ps vita, cep telefonu ve bilgisayarda kapali kullabiyorum... sadece ps3 te acik... vss on olarak..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.