Şimdi Ara

İNCELEME Playstation 3 PULSE Wireless Stereo 7.1 Headset - Elite Edition (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
12.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chillout

quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Güle güle kullan. İnceleme içinde ayrıca teşekkürler.

....

Hocam önerilerin için çok teşekkür ederim. Önerilerinin hepsi doğru zaten iddalı bir inceleme değildi. Ben bir Unboxing veya İlk Bakış havasında yazmıştım merak edenler için.. Faydalı olabildiysem ne mutlu...

Dediğin yere taşıyacağım konuyu...

Bölüm yetkilisi arkadaşlardan rica ederseniz, konuyu ''Playstation\Diğer'' bölümüne taşıyacaklardır. Orada olması çok daha sağlıklı olacaktır. Bu kulaklık sadece FPS oyunculara hitap etmiyor. Hatta ben benim konunun aynısını bir de pc donanım ve ses sistemleri kısmına açmıştım. Maksat daha çok kitlelere yayılsın. Netice de bu kulaklık sadece PS3 ile değil PC ile hatta Pulse modeli standart jak sayesinde diğer cihazlar ile de çalışıyor.

Selamlar İlker hocam, bugün ben de aldım Pulse PS3 kulaklık foto aşağıda. Bununla bu yukarıda bahsedilen aynı kulaklık değil mi bununda mı 2 çeşidi var Elite ve düz versiyon diye? Hiç bi yerde elit görmedim ben de Pulse iyidir denildiği için bunu aldım, MALUM 01 EKİM 2013 ÖNEMLİ GÜN LAZIM İYİ BİR MİKROFONLU KULAKLIK ;)

Fikirlerini paylaşırsan sevinirim fotolar aşağıda , teşekkürler ;)

İNCELEME Playstation 3 PULSE Wireless Stereo 7.1 Headset - Elite Edition İNCELEME Playstation 3 PULSE Wireless Stereo 7.1 Headset - Elite Edition İNCELEME Playstation 3 PULSE Wireless Stereo 7.1 Headset - Elite Edition İNCELEME Playstation 3 PULSE Wireless Stereo 7.1 Headset - Elite Edition İNCELEME Playstation 3 PULSE Wireless Stereo 7.1 Headset - Elite Edition

hayırlı olsun nerden ne kadara aldınız?

390 TL hepsisony den arkadaşım ;)

• yurtdışından 220tlye aldım bende bakalım bu hafta içi gelir inşallah

bu arada ilgilenen olursa Logitech F540 Ps3/Xbox Uyumlu Wireless Kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxor -- 24 Eylül 2013; 11:09:13 >
  • teşekkürler en iyi fiyat orda heralde memnun kaldınız mı bi sıkıntı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chillout -- 24 Eylül 2013; 17:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

teşekkürler en iyi fiyat orda heralde memnun kaldınız mı bi sıkıntı var mı?

Bir sıkıntı yok, çok iyi kulaklık gümbür gümbür, bass'tan başım ağrıdı hatta :) Çok açmamak lazım bass'ı ama müthiş ;)
  • PS VİTADA KULLANMAK İSTİYORUM BU KULAKLIĞI İLLA JAK KABLOSUYLAMI BAĞLAMAM LAZIM .VİTAYA BLUETOOTH İLE BAĞLANAMAMMI?
  • Arkadaşlar bırsey soracagım bende de bu pulse kulaklık var ama tekken tag2 oynuyoruz arkadaslarla onlıne olarak. kulaklık ve ses aynı andan aktıf olmuyor. sesım karsı tarafa gıdıyor arkadasların sesı bana gelmıyor ve oyunun sesı bana gelıyor. yada sadece sesım arkadalara gıdıyor ve onlarında bana sesı gelıyor bu sefer oyunun sesı gelmıyor???

birde ps storden ındırdııgm pulse maneger programına nasıl baglanıyor ayar yaparken no connection yazıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: havva3333

PS VİTADA KULLANMAK İSTİYORUM BU KULAKLIĞI İLLA JAK KABLOSUYLAMI BAĞLAMAM LAZIM .VİTAYA BLUETOOTH İLE BAĞLANAMAMMI?

Istediginiz gibi olmuyor.. kablo ile kullabiliyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM SESİ GÜÇLÜMÜ PEKİ.SONYDE SES KISITLAMASI MEVCUT MALUM.BASSLARI NASIL ALMAK İSTİORUM BU KULAKLIĞI.BİRDE BASS İMPACK ÖZELLİĞİ PS VİTA İLE DE KULLANILABİLİYORMU.YANİ KABLOLU OLARAK MP3 PLAYER VEYA VİTAYA BAĞLADIĞIMDA BU ÖZELLİK KULLANILABİLİYORMU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havva3333 -- 6 Ekim 2013; 19:14:02 >
  • Sony hiç bir ses kısıtlaması yok, mevcut konsollar içinde en iyi ses yapılandırması PS3'te zaten. Kulaklıkta gayet güzel, özellikle bassimpact olayı yaşamaya değer.
  • havva3333 H kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklığı PS3 de ben de kullanıyorum çok memnunum oyun müzik film herşey harika şarjı da 4-6 saat arası gidiyor. USB den çalıştırdığınız zaman PC veya PS3 de bassimpact özelliğini kullanabiliyorsunuz ve bu bana göre başka hiçbir kulaklıkta olmayan farklı bir zevk. Vita kullanmadığım için denemedim fakat aşağıda verdiğim linkteki incelemede eleman Vita ile bassimpact özelliğinin çok iyi çalıştığından bahsediyor. PS4 ile uyumlu olacağı da biliniyor e daha ne olsun dimi

http://www.youtube.com/watch?v=AslkQ3kBAlo

• bu kulakligi iphone ile bluetooth ile kullanamayiz dimi beyler

• jakess kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklıkta bluetooth özelliği bulunmuyor. iPhone ile kablolu kullanabilirsiniz veya USB aygıtına güç verip kulaklığı açarak kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Aşağıdaki linkte mevcut.

https://www.youtube.com/watch?v=QeMIzh2RaAs
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakess

bu kulakligi iphone ile bluetooth ile kullanamayiz dimi beyler
    ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiSiCoMaT -- 24 Aralık 2013; 19:53:52 >
  • Bende aldım Hepsisony den. Aynı gün kargoya verildi ertesi gün elime ulaştı. İlk çıkan stereo headset kulaklığa göre daha kibar, sağlam ve elite bir görüntüsü var. Bilenler bilir ilk kulaklığı elinize aldığınız zaman gacır gucur sesler geliyordu bunda öyle bir şey yok. Malzeme kalitesi daha iyi. Dış görünüş olarak bunları söyleyebilirim. Ses konusunda bir şey diyemeyeceğim daha denemedim çünkü.

http://www.hepsisony.com/?urun-5271-ps3-pulse-wireless-headset
  • Verdiğim linkteki video kaldırılmış. Burada da aynı şekilde bağlantı anlatılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=oHiwbX04YvQ
  • kulak pedleri kulağı tamamen çevreliyormu yoksa kulaküstümü?resimlerden ayırt edemedim deneyen arkadaşlar söyleyebilirmi?
  • şuanki dolar kuruyla 250 tl ye geliyor pulse canada da. Turkiye'de ki bu fiyatları ne yapacagız bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

şuanki dolar kuruyla 250 tl ye geliyor pulse canada da. Turkiye'de ki bu fiyatları ne yapacagız bilmiyorum.

Aynen hocam el yakıyor mübarek
  • Kulaklıgı ps4 de deneyen varmı kablosuz olarak ben kuramadım sadece ds4 üzerinden kabloyla dinlyebiliyorum. Versiyonu güncelledim 1.61
  • quote:

Orijinalden alıntı: schneemann

Kulaklıgı ps4 de deneyen varmı kablosuz olarak ben kuramadım sadece ds4 üzerinden kabloyla dinlyebiliyorum. Versiyonu güncelledim 1.61

Son guncellemeden sonra sorunsuz kullaniyorum.. Tum sesler kulakliktan diye sectiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.