Şimdi Ara

İnceliğiyle rekor kıran Samsung Galaxy Tab S5e tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
7
Favori
10.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: catik

tabs5e geldi arkadaslar kullanıyorum ses vs aynı gıbı ... ama benım barız dikkatımı çekti hız konusunda tab s6 çok çok onde ekran gecıslerınde falan tab s6 yag gıbı akıyordu...tabs5e daha ilk gununden bırkez takıldı power ve ses tusu ıle kapatmak zorunda kaldım...

bu tab s5e ve tab s6 nasıl hoparlörle koymuslar anlamıyorum...artık baska hiç bır cıhazdan keyıf almıyorum bır seyyyyrdinlerken...

dolby atmos modu açtıgınızda ses sankı 3 boyutlu sizifilm dizinin müziğin içine çekiyor
    Mis gibi tab s6 vardi hocam niye değiştirdin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Mis gibi tab s6 vardi hocam niye değiştirdin ki?

Alıntıları Göster
    ev taşıyordum nakit ihtiyaci vardi isimizi cok gördü o an... suan ayni kampanya olsa düşünmem yine tab s6 alirim

birde yzun ömürlü olmasi icin lte model cok isitoyrum suan 4.800 lerde... samsung illaki incek fiyatlari klavyemde duruyor

4000-4200 lere lte modeli düşünmem alirim yine 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

ev taşıyordum nakit ihtiyaci vardi isimizi cok gördü o an... suan ayni kampanya olsa düşünmem yine tab s6 alirim

birde yzun ömürlü olmasi icin lte model cok isitoyrum suan 4.800 lerde... samsung illaki incek fiyatlari klavyemde duruyor

4000-4200 lere lte modeli düşünmem alirim yine 👍

Alıntıları Göster
    Güzel haber şu ki Android 10 ve One UI 2.0 güncellemesi aliyor Tab S6.Bana yeter fazla guncelleme cihazları yavaşlatıyor.
  • catik kullanıcısına yanıt
    500 e satabilirim.

• Takasla bu tableti almak istiyorum. Satan kişi illa klavyeyle veririm diyor. 500 e klavyeyi alacak olan varsa görüşelim.

• arkadaslar bu samsung sitesinde 169 tl

cihazın guzellıgını ve kalıtesı bozmamak adına orjınal almak lazım.... bunu ındırımlı alabılecegımz bır yer mevcut mu...

mesala glaxy watch 2 nın 200 tl saat kordonları 79 tl ıle verıyordu samsung sıtesınde ...

Samsung Türkiye
    Samsung Galaxy Tab S5e Siyah Slim Kılıf
    https://shop.samsung.com.tr/en/galaxy-tab-s5e-siyah-slim-kilif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar kılıf konusunu nasıl çozdunuz su kılıf ıcın yorum alsam

orjınal kılıf guzel ama halen 900 tl baska yerde satmıyor ithal edılse 600 rahat satarlardı

2.elde yok pıyasada 400 bulaydık ıyıdı 2. el :)

• Samsung Türkiye
    Samsung Galaxy Tab S5e Siyah Slim Kılıf
    https://shop.samsung.com/tr/galaxy-tab-s5e-siyah-slim-kilif

beyler ihtiyaci olan varsa yazsin bana... s5e iade etmek zorunda kaldim yarin geri yollicam

kilif da bosa cikti yarin elimde olacak kutusunu acmam... iadede edemiyorum bonus puan kullanmistim puanlar yanicak

dusunen varsa ona verim

Arkadaş çok beğendi o da almak istiyo ama. Taksitli 2000 e bulamadık.

Hocam sen bunu mu aldın.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Hocam sen bunu mu aldın.
    yok hocam bendeki sim kartli idi 2 gun kaldi iade dolmasina onu iade etcem... kilifi dusunursen bilgi veririsin bana

Sen önce sim kartsız aldın, iade ettin sim kartlı mı almıştın?

• quote:

Sen önce sim kartsız aldın, iade ettin sim kartlı mı almıştın?
    720 olani ank bir arkadas aldi... 727 aslinda kulmcaktim... ama ipad pro 2 geri dondu iade almamis vatan wifi baglanti kuruldu diye.... mecbur ipad pro 10.5 ile devam etcem artik

• İnceliğiyle rekor kıran Samsung Galaxy Tab S5e tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
    İnceliğiyle rekor kıran Samsung Galaxy Tab S5e tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

arkadaslar urunu 16:30 a kadar iade edicem dusunen varsa benle iletiisme gecsin kutu acilmadi 170 tl fiyati

130 tl verebilirm

• Bu tablete usb bellek bağlamak istiyorum birtürlü görmüyor. Ayarlara baktım otg diye bir bolum bulamadım. Sandisk ve kingstone usb ikisini de görmedi. Bu modelde otg desteği yok mu?
  • bu cihazı kullanıp linux on dex sayesinde netflix izleyebilen var mı ?
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Samsung Linux on desk dedteğini sonlandırdı bildiğim kadarıyla

• quote:

Samsung Linux on desk dedteğini sonlandırdı bildiğim kadarıyla
    Hocam sonlandi fakat android 9 da kullaniliyor.Yani android 10'a guncellemedikten sonra kullanirsiniz.Tablette zaten guncellemenin pek bir onemi yok eger varsa android 9 lu sekilde dex+linux ile kullanilir guzel alternatif olur.Chrome eklentisi kullaniyorum netflix calismiyor dex modunda illa app den izle diyor halbuki ben browserdan eklenti ile izlemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 29 Ocak 2020; 22:58:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tabletin fiyatı çok yakın zamanda neden 2300 civarından 2800 civarına kadar çıktı? Halbuki 2100'e kadar da düşmüş önceden. Heves kaçırdı almayı düşünürken.

• Zaten öyleydi fiyat, muhteşem cumartesiydi 11.11 derken indirimler oldu. Dolarda arttı şimdi. İnmez kolay kolay. 1000 liraya ikinci el t590 aldım fiyatına göre 10 numara. Zaten bi maç izliyom bide netflix

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.