Çok doğru sanırım bu yüzden bu durumdayim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
incellik kader değil seçimdir (2. sayfa)
-
-
Sorun tip beyler tipiniz varsa kızlar gelir yoksa boş boş hayal kurarsınız ama nafile......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş kaç hocam bir tık kendimi gördüm.
-
21
Ailen seni düzgün bakış açısıyla yetiştirseydi böyle yıkık olmazdın demek istemiş marazcım. Ulan valla sana aşırı sinirlenmeye başladım bak anlık. Olum tipin ort üstü senin ama harbi koca bi salaksın. Tersine özgüven abidesisin. Kendini olduğundan kötü görmenin somut bir örneğisin. Bir şekilde kendine özgüven katacak şeyler yapmaya başlaman lazım yoksa potansiyelini kullanamadan söylene söylene gideceksin bu dünyadan hocam benden sana demesi. Öfkem geçti şu anda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam senin yüzün bradd bitt değil diye sokağa çıkmıyorsun resmen. Bak kabul manken gibi suratın yok ama o kadar da kötü değilsin. Kır şu zincirlerini kabullen kendini bir sevmeye başla sonra görüceksin özgüvenin nasıl artıyor kız bulursun garanti diyemiyorum p**venk değilim ama şansını baya bi artırmış oluyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oha aynı yaştaymışız
Bana şimdiye kadar konu dışından 3 kişi özelden fotosunu attı, hepsi normal tiplerdi, kimse bakıp çirkin demezdi, hep kafalarında oluşturmuşlar bu algıyı.
Taaa lisedeyken güzel bir kız vardı, sık tuvalete gidiyordu, insanlar aralarında konuşuyordu bu kız napıyor diye, durum sonra anlaşıldı. Soyunma odasında kendisinden net bir şekilde daha kilolu olan tüm kızlara, ki bu oradaki herkes, ne kadar zayıfsınız ya diye imrenerek bakıyordu. Bunu dalga konusu olmasın diye sakladılar ama bunu dediği kızlardan biri o zamanki sevgilimdi, sevgilim 60 kilo civarıydı, kız 47 kiloydu, incecik beli vardı, daha sonra 44 e kadar düştü, ve bu sırada yemek yedikten sonra tuvalete gidip kustuğu ortaya çıktı.
Bu öyle genetik bir rahatsızlık falan değil, tamamen kafasında biten bir olaydı, abisi geldi onunla konuştu falan, ertesi gün baya ağladı okulda ve sonra düzeldi.
Özgüvensizlik insanın hayatı bambaşka bir şekilde algılamasına yol açabilir. Herkesin size baktığını ve belki dalga geçtiğini düşünebilirsiniz, etraftaki herkesin sizden daha iyi durumda olduğunu düşünebilirsiniz, ama bu doğru değil, kimse sizi sizin kadar düşünmüyor.
Bunu yalnız olmayı seviyorum diyerek örtmeye çalışan çok kişi var burada, ama bunun gerçek olduğu durumlar aşırı nadir. Introvert olmak böyle bir şey değil, ki zaten bu bölümdeki çoğu mesajda görülen kin ve çekememezlik de bu durumun yalnızlığı sevmek olmadığını gösteriyor. Sanal hikayeler içinde gezmeyı bırakıp gerçekliğe dönerseniz daha iyi bir gelecek yaratabilirsiniz kendinize, hele hele daha öğrenci olanlarınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
diyorum ya hocam bir sürü problemleri var ama tip bunlardan sonuncusu. gerçek dünyayla bağlarını kestikleri için tutturmuşlar tip tip diye, hayatın dinamiklerini böyle sanıyorlar. evet ilkokullu çocukken tip önemliydi ama artık devir değişti, bunların da değişmesi lazım. çocukluktan beri içlerinde bu tipsizlik yüzünden bully'e uğramak yara olduğu için bu phase'i aşamıyorlar, halen her şeyi tipe bağlıyorlar.
-
istediğin kadar yaz. genetik determinizm bu hayattaki tek gerçektir. madem her şey tip değil çık dışarı evli olmayan kısa boylu, kel, tipsiz bi herfin sevgilisiyle fotosunu çek gel göster burda. bulamazsın, bulsan bile evlidir, karı onu cüzdan olarak kullanıyordur evde kocası yokken başka erkeklerle her boku yiyordur. diceklerim bu kadar
-
Lookism var olan bir şeydir, kabul etseniz de etmeseniz de bu insanların her şeyi tipe bağlamaları bir noktada doğru. Lookismin var olmadığını iddia etmek = Hiç lookism kurbanı olmadım ya da Lookismi içten içe benimseyen birisiyim demek. Hayatımda hiç ağır bir şekilde Bullylenmedim ama birazcık gözlem yeteneğini ortaya koyunca her şey açık ve net. Devir değişti demişsin devir zaten tam anlamıyla hipergaminin zirve yaptığı ve tek önemli kriterin tip olmaya evrildiği bir döneme evriliyor yani yazdığının tam tersi yönünde değişti. 80'lerde 90'larda gerek sosyal medyanın olmaması gerekse internetin yaygın olmaması nedeniyle ilişkiler çok daha basit yürüyordu, tipin önemi günümüze göre daha azdı. O şimdi Bluepilledların örnek verdiği milyarder kilolu dayıların yanındaki kızları örnek göstererek bak kimler ne kızlarla takılıyor saçmalığından ziyade gerçek anlamda şimdi kimsenin asla bu kız bunu seçmez dediği average maddiyatlı adamlar güzel kızlarla birlikteydi ve bu normal karşılanıyordu.
Hayatın dinamikleri elbette "yakışıklı ol" kadar basit ilerlemiyor ama ben tipim yüzünden böyle oldum diyen bir adama ya sen zırvalıyorsun deyince bu insanların gözünde Bluepilled hayatında hiç gerçek anlamda zorlukla karşılaşmamış minimum average bir tip canlanıyor hocam bunu da bilin. Örneğin küçüklüğünde zorbalığa uğrayan bir insanın özgüveninin düşmesi, özgüven düşüklüğünden dolayı sosyallik anlamında geri kalması, sosyallik anlamında geri kalıp deneyimsiz bir birey olması ve bu deneyimsizlik sonucu daha da içe kapanması gayet de olağan bir döngü. Günümüzde bir işe girerken bile tipe bakarak insan alanları tanıyorum bırak kız erkek meselelerini.
Birinin yazdığı şeylerden direkt olarak bu sorunları gerçek anlamda yaşamamış olduğunu anlayabiliyorum. Çok değil 2010'da bu sorunlardan şikayet etse deli diye dalga geçilecek şeylerin şu anda felsefeye dönüştüğü bir çağdayız.
-
kişisel algılama anime pplerinin yorumunu okumuyorum ve fikirlerinizin bir değeri yok BLOK
-
haha helal
Genetik Determinizmi reddetmek = "Ben Bluepilled birisiyim ve hayatımda bu konuda hiçbir zorlukla karşılaşmadım, min. average bir sosyal hayatım var ve chad olmasam bile Becky veyahut Stacy-Lite'larla ilişki kurabiliyorum. Empatiden ve başka perspektiflerden bakma yeteneğine sahip değilim ve tüm insanların sorunlarını ve hayatlarını kendi bakış açımdan, deneyimlerimden ve perspektifimden değerlendiriyorum. Hayatta yakınından bile geçmediğim sorunlara zırva veya yalan deyip geçiyorum. Nerden anladın?"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekieh -- 17 Ekim 2021; 20:53:23 > -
ok.
-
Hocam ben Türkce de biliyorum,İngilizce de . Türkiye'deyiz ya Türkce kelimeler kullansak.
Hocam tip maalesef çok önemli sadece kız konularında değil herş3yde.....
Forumdaki yaşı geçmiş bakirlerden biri olarak dediklerinize katılıyorum hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X