Şimdi Ara

incellik kader değil seçimdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç mi etrafınızda "ulan bu karı nasıl bu tipe bakmış" diyeceğiniz tipler yok ? hiç mi evden çıkmıyosunuz ?

bizim sınıfta bile fakir, şişman, kısa boylu, esmer, at hırsızı tipli bi eleman var ama tüm kızları yanına topluyor. burada incel diye ağlayan arkadaşlar yanında brad pitt kalır. özelliği ağzı felaket iyi laf yapıyor ve çok özgüvenli.

ig'den beğendiğim bi kızın manitası olduğunu öğrendim. kız çok iyi ama manitasını görseniz kafanızı çevirisiniz tipsizlikten :D 10/1 bile değildir. siz inceller gibi düşünseydi hayatı boyunca bakir kalıp evden çıkmaması gerekirdi ama taş gibi hatunla sevgili olmuş. kız da elini sallasa kimleri bulur kim bilir victoria secrets modeli gibi fiziği var

SİZ İNCELLERİN BİRÇOK PROBLEMİ VAR VE TİPSİZLİK BUNLARDAN SONUNCUSU. TİPSİZ OLAN VE AKTİF CİNSEL HAYATI OLAN Bİ TON TANIDIĞIM VAR YEMİN EDERİM SİZ DE DÜŞÜNÜN İLLA Kİ SİZİNDE ÇEVRENİZDE VARDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 16 Ekim 2021; 16:4:32 >

• fotoğraf at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milleti etiket etmeyelim şimdi

• olishernandez kullanıcısına yanıt

haklısın, özelden at o zaman

• Özgüven kısa vadede kızları toplasa orta ve uzun vaade de dezavantajlidır.

Şöyle ki çok abartmamak kaydıyla kendinizle barışık olmamanız iyidir bu şekilde daha iyi olmak için hırs yaparsınız ama yüksek özgüvenle bu durum çok daha zor.

• Zaten kızlar esmerlerden hoşlanıyor erkek seçerken ilk aradıkları özellik, esmer ve şu yeni nesil rapçi tipli olması.

Sen de bunu çirkin at hırsızı diye görüyorsun

• İyide incellerin hepsi çirkin değil ki ağzı laf yapmayan incellerde var. Kız meselesinde önemli olan tıp para değil. Ağzın laf yapacak. Hele hele liseli unili veletsen. Yetişkin olunca tip para önemli oluyor. Tabii o zamana kadar çoğu kız kapılmış oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kabus00 kullanıcısına yanıt

bilader adam obez esmer diyorum hala rapçi mapçi tipli diyorsun :D lan michelin lastiğine benziyor, kısa boylu obez piknik tüpü gibi bir tip. yasak olduğu için ss'ini koymuyorum ama emin ol sokakta görsen yüzüne bakmak istemezsin

• Bunlar tipi kalıcı ve sonsuz bir kaynak olarak görüyorlar. Tamam tabii ki dış görünüşün önemli ama bunu ölüm kalım meselesine çeviren sensin ve etrafta tipi mükemmel olmayıp hayatını yaşayan milyonlarca insan var. Bu milyonlarca insan da bir şekilde birilerini bulabiliyor.

Tip ilkokulda ortaokulda lisede filan önemliydi, çünkü herkes salaktı ve güzel olan yakışıklı olan tüm ilgi çekiyordu. Çocukluktu kısacası. Şimdi ise karşındakiyle konuşman gerekiyor, insansın ya çünkü. Biriyle konuşmak, sohbet etmek, bunlar olmadan sadece tipin de bir önemi yok.

Bakın önemsiz demiyorum ama her şey tip demek de yanlış bence. Bazıları zekasıyla sempatikliğiyle de çok yol kat edebilir ki bakarsanız zekanız ve kişiliğiniz daha kalıcı bir ilişki sağlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barryallenn kullanıcısına yanıt

Tipsiz olmasam böyle yapmazdı boş yapma https://forum.donanimhaber.com/niye-boyle-oldu-ya-anlamadim-ssli--150847577

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 16 Ekim 2021; 22:28:15 >
  • Acını anlıyorum ama yapacak bir şeyim yok. Tipin olsa da bir şekilde o ilişki boka saracaktı. Çünkü düşünce tarzın biriyle kalıcı bir şey oluşturacak seviyede değil. Yani üzülme, üzme kendini.

Tipim olsa ilişki yaşayacağım için düzelirdim

tipim olsa böyle yapmazdı bak kabul ediyorsun

• Ailenin sana bıraktığı psikolojik hasardan dolayı özür dilerim. Ama yapacak bir şeyim yok bir daha söylüyorum.

Aileye konuyu nasıl getirdin 

• YA BAŞLAYACAM SİZİN KARI KIZ DERDİNİZE BEEE

bezzyoutube
    I dunno if it's a perfect loop, but there it is. Subscribe to watch more upcoming content like this. ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=uL9MENsUpy0
  • Senin tipsiz dediğin halk ağzında keko denen tipler bile normie yani en az 5/10 hocam boş yapma görünüş her şey

• Kabus00 kullanıcısına yanıt

o dedigin varos kizlar icin gecerli. zaten elini sallasan esmer erkege vurursun turkiyede. oyle seven kiz gitsin oto sanayiye yuzlerce esmer erkek bulur. makbul olan kumraldir.

• Ne yapabilirm sorun karakterse bile karakterimin düzelmesi de imkansız

• William0 kullanıcısına yanıt

Karakter de leş tipte gigaoverim umut yok küçüklükten özgüven kazanmaliydim

• Loreayes kullanıcısına yanıt
    Karakter de tipin yansıması çocukken tipsizsen dışlanırsın zorbalığa maruz kalırsın özgüvensiz olursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.