Şimdi Ara

Passat nasıl bir seçimdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
20.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın arkadaşlar..Siteyi yeni keşfettim,otomobil sevdalısı bir insan olarak da buray bulduğuma çok sevindim.Bir maruzatım olacak.Elimizde 90 model bir doğan var,bugünlerde galeriye koyup satacağız.Üzerine de ekleyip yaklaşık 18,5-19 milyar gibi bir meblağa ulaşacaz.Ben almancıyım,alman arabalarına çok sever kalitelerine güvenirim,büyük konuşmamak kaydıyla alman arabasından başka arabaya bineceğimi de sanmıyorum.İki seçeneğim var.Polo classic ya da passat.Polo'yu istemenin tek nedeni yakıt tüketimi,şeklini şemalini hiçbir zaman sevmedim.Passat'a gelince nerde görsem gözümü alamadığım bir araç,bana göre iç tasarımı da dış tasarımı da harika,ama bazı özellikleri beni ürkütüyor.Yakıt tüketimi,100.000 ağır bakımı ve 2. elinin olup olmadığı,yani satmak istediğim zaman kısa sürede satıp satamayacağım.Sizin görüşlerinden özellikle passat sahiplerinden yorum bekliyorum.Passat 2000 1.8 T'ler çok hoşuma gidiyor,hatta tiptronik olanlar beni daha da cezbediyor.Ne dersiniz doğan'ı sattıktan sonra bir passat alsam doğru bir seçim olur mu,olursa otomatik mi düz mü almak gerekir ? Yakıt konusunda biz arabayı haftada en fazla 2-3 kez kullandığımız için o konuda bir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum.Elimdeki para 18-19 arası en fazla 20 olacak,üstüne de çıkmam mümkün değil.Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum....

• Dogandan sonra Passat ucak gibi gelir emin ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: noss

Dogandan sonra Passat ucak gibi gelir emin ol

evet aynen uçak gibi gelir.ama herşeyiyle uçak gibi gelir ( sürüş konforu,rahatlığı , yol tutuşu , kalitesi , parça pahalılığı , yakıt masrafı )
    1.8 T için ben bugüne kadar yakıtından başka kötü bi eleştri duymadım ..
  • vw bakım maliyetleri bazı firmalara nazaran biraz yüksektir passat senin için doğru bir seçim olacaktır ikinci el konusunda sıkıntı yaşamazsın buna emin ol 20 milyara güzel comfort serisi passat bulabilirsin ve bakımlarını düzenli yaptırdığın sürece evladiyelik binebilirsin
  • Hangi aracın ikinci eli kaldı ki.Düşünmeden al ve zevkle bin.
  • otomatik olmasın hocam manuel al..
  • Aynen söylendiği gibi. Kronik problemli bir arabaya denk gelmek gibi bir şanssızlık yaşamadığın sürece her şeyinden memnun kalırsın. Tek sorun VW'lerin genelinde olduğu gibi fazla yakıt sarfiyatı olabilir ki az kullanacağım için problem değil diyorsun. Otomatik alman zaten fazla olan yakıt sarfiyatını daha da arttıracaktır. Aracın fabrika verileri şehiriçinde düz vites için 11.4 lt, otomatik için ise 13.4 lt. Bayağı iştahlı bir araba yani...

Ama özellikle şehiriçi kullanacaksanız otomatik çok büyük rahatlık. Bence yaktığı benzine değer...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi allah bilir senin doğan lpg'lidir.. onu satıp passata bindinmi gözünü ibreden ayıramazsın.. yok lpgli değilse zaten doğanlarda az yakan araçlar değil pek bişiy farketmez. ama yedek parça olayı falan doğanı arattırır benden söylemesi.. ama bu dünyayada 1 kere geleceğimize göre bu arabadada gözün varsa al tepe tepe kullan..
  • Çok teşekkürler arkadaşlar ,yorumlarınız için..O zaman oto pazarından doğan'ı satar satmaz 2000 model bir manuel bir 1,8 t araştırayım etraflıca..Gerçi gözüm de tiptronik vitese kaymıyor değil ama madem otomatik çok tüketiyor o özellik de eksik olsun..Zy 77 ,evet bizim araç lpg'li değil ama gerçekten de iyi götürüyor,benzin ışığının yanmadığı nadir zaman hatırlıyorum,yeni aracı da doğan gibi kullanmam biraz yavaş gider devrinde kullanırım eşitleriz sarfiyatı artık..Çok yaksa da ,parçası doğan'dan pahalı olsa da gönlümde yatan aslan passat,alalım da ömr-ü hayatımızda adam gibi bir arabaya binelim.Arkadaşımın 98 polo'sunu bile kullandığım gün aynen şöyle demiştim ; ''Biz bu güne kadar arabaya binmemişiz,bindiğimizi sanmışız.'' Sağolun,herkes aynı fikirde olduğuna göre demek ki doğru bir seçim yapmışız.:)))
  • Valla hoca bende deli oldum bu passat 1.8T lere 2002 astra var onu verip bir de bu 150 beygirlik araca bineceemmmmm. Özellikle yeşil yada lacivert içi deri bej rengi döşeme olursa Allahhh. binmede içinde yat, ne yakarsa helaldir, ayrıca lpg taktırırsan 15 kuruş civarında yakıyormuş bu araç şehir içinde
  • 1.8 T passat alıp ta tüp taktıracaksanız bence o arabayı hiç almayın daha iyi..arabaya hakaret ediyorsunuz..ya da alacağınız arabaya tüp taktıracaksanız passatla ne işiniz var????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 21 Nisan 2006; 22:49:33 >
  • passatlar süper bence bide 90 model doğandan sonra passat ne bilim uzay mekiiği gibi işey gelir heralde
  • indianajones76
    kardes igdirlimisin???
    neresinden???
  • merak etme hiç bi araba benzinli doğandan fazla yakamaz
  • Passat'a lpg taktırmayı hiçbir zaman düşünmediğim gibi lpg'li hiçbir araçla da işim olmaz.Az bineriz,öz bineriz,devrini buluruz,bi şekilde hallederiz artık.
  • yıllardır otomatik kullanıyorum. varsın manuele göre biraz fazla yaksın, rahatlığı yeter. son olarak 2006 model 1.6 otomatik passat aldım. iyi ki almışım. insan kendini gemide gibi hissediyor. bakım olayını da hiç düşünmeyin. bundan önce de vw bora kullanıyordum. her vw yetkili servisinde itinayla bütün bakımları yapılıyor. şimdiden hayırlı olsun...
  • indianajones76

kardes igdirlimisin???
  • DAHA ÖNCEKİ TOPİCLERDEDE BELİRTTİM YOK BİRİ BMW 740 A YOK BİRİ FREELANDER A LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYOR MADEM BENZİNİ DERT EDİYORSUNUZ SİZDE LÜKS ARACA BİNMEYİN OLSUN BİTSİN

BANA KALIRSA PASSAT AL 1.8T YETERDE ARTAR DOGAN DAN SONRA

quote:

Orjinalden alıntı: indianajones76

Passat'a lpg taktırmayı hiçbir zaman düşünmediğim gibi lpg'li hiçbir araçla da işim olmaz.Az bineriz,öz bineriz,devrini buluruz,bi şekilde hallederiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 22 Nisan 2006; 13:58:40 >
  • Iğdırlı değilim 76 doğum tarihim.
  • El Soru: Passat nasıl bir seçimdir ?

El Cevap: Fevkalade bir seçimdir...

Cevabımı yazdım...
    Şimdi topici baştan sona okuyayım...
    Bakalım konu neymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 22 Nisan 2006; 21:04:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.