Şimdi Ara

Inception (2010) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimalle hem dublaj hemde altyazı seçeneği olacak arkadaşlar korkmayın.
  • Umarım orjinal dille izlersiniz filmi arkadaşlar. Bu film dublaj izlenmez
  • Arkadaşlar internette inception hakkında araştırma yaparken bir sitede filmi daha iyi kavrayabilmek için yapılmış tablo (resimli) gördüm.O tabloda filmin aşamalarını ve birbiriyle bağlantılı olan tüm yerleri kısaca anlatmış.

Vizyona girdikten sonra yayınlıyacağım burda.Kafanıza takılan yerleri bu tablodan çözmeye çalışırsınız.Çünkü olaylar birbirine çok bağlı olacak gibi görünüyor.

Başka sitede:
    Inception aşama aşama ilerliyor.Eğer filmi izlerken tüm dikaktinizi verirseniz film daha anlaşılır hale gelir.Birşeyler kaçırırdığınızı farkettiğiniz zaman , film sizi çıkış yolu olmayan bir labirentin içine düşürür.

benzeri bir yoruma rastlamıştım...

***** (5 yıldız) vererek bir başyapıt olduğunu söylemişler.

Hadi bakalım

• Sinemada izledikten sonra evde bir daha izlemek gerekiyor sanırım.
  • Matrix tadında olacağına dair gazetede inceleme okumuştum,ama o kadar derin bifilm olacağını hiç düşünmüyorum hele de seri olmazsa imkansız zaten...
  • (500) Days of Summer, Brick ve Mysterious Skin filmlerinden ötürü sıkı bir Joseph-Gordon Levitt hayranı olarak filmde en çok merak ettiğim karakter Arthur olacak. Trailer'da izlediğim kadarıyla on yaş büyümüş gibi bir hali var. Filmdeki önemli karakterlerden biri olmalı.

Bu arada bir söylentiye göre kendisi Batman 3'de Riddler rolünü canlandırabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Matrix tadında olacağına dair gazetede inceleme okumuştum,ama o kadar derin bifilm olacağını hiç düşünmüyorum hele de seri olmazsa imkansız zaten...

film zaten derinlikle ilgili. daha çok derinlik filmin ana gündemi
    derinlik çok önemli bu film için göreceksin
  • Evet film zaten derinlikle ilgili olacak

Ben fragmanı ilk izlediğimde bi sahnesinde adamlar düzgün yürüyemiyorladı.Havada uçtukları sahnede hemen aklıma acaba rüyanın en uç noktasına yaklaştıkları içinmi bu şekilde yan yan yürüyorlardı diye düşündüm.

Bundan dolayı matrixin ilk filmindeki neo'nun uçma sahnesi geldi aklıma.Kurşunları eliyle durdurma sahnesini hatırladım.

Müthiş olacak.Bekleyin az kaldı.
  • Filmin adını zikrederken bile tüylerim diken diken oluyor. Heyecandan çatlamak üzereyim. Cuma gelse de gitsem.
  • The Matrix serisi de harikaydı. Asıl meselesi o filmin 1999 yılı gibi tarihte yapılabilmesi. Tarantino'nun dediği gibi o film milat olmuştur; The Matrix'ten önce ve sonra diye. İçerdiği ana tema ise çok derin bir felsefe içeriyor. Beni derinden etkileyen filmlerden biridir. Inception'ı izlemedim daha ama The Matrix gibi olabilmesi için cidden çok iyi olması lazım. Gerçi The Dark Knight'ın konusu da The Matrix'e az çok benziyordu ama kıyının öteki tarafında idi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Filmin adını zikrederken bile tüylerim diken diken oluyor. Heyecandan çatlamak üzereyim. Cuma gelse de gitsem.

Kelime gerçekten karizmatik ama. Hani ingilizcede anlamını bilmezsin ama kelime çok karizmatik gelir ya, öyle
    INCEPTION
  • Sabırsızlanmaya başladım. Neredeyse kalitesiz kamera çekimi versiyonlarını bile indirip izleyecek duruma geldim.
  • Arkadaşlar deli oluyorum ve bugün daha pazar.
  • ben hiç animasyon olmayan yabancı bir filmin dublajlı girdiğini görmedim dublajlı olmaz
  • O zaman pek iyi takip etmiyorsun sanırım, yabancı popüler filmlerin büyük çoğunda dublajlı seçeneği oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 25 Temmuz 2010; 15:55:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

ben hiç animasyon olmayan yabancı bir filmin dublajlı girdiğini görmedim dublajlı olmaz

Sinemada en son 2012 filmine gitmiştim, kahretsin ki dublajlıydı ve sadece dublajlı gösterimi vardı burda.
  • Cuma geliyor diyorsunuz ha
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz gel artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR
    O zaman pek iyi takip etmiyorsun sanırım, yabancı popüler filmlerin büyük çoğunda dublajlı seçeneği oluyor.

2012 dublajlıydı ama altyazılısıda vardı sadece dublajlı seçeneği olanlardan bahsediyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 25 Temmuz 2010; 17:48:52 >
  • Sinemaya sadece dublajlı gelirse ben Bluray'e kadar izlemeyi düşünmüyorum.Uşak'ta oturuyorum genelde ya gelmez (Avatar gelmedi) ya da Türkçe dublaj gelir.İki sinema var zaten toplam.
    Yine de umudum var,belki birinden biri orijinal verir.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.