Şimdi Ara

Inception (2010) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9.3/10 58,361 votes Top 3
  • Ulan merak ettirdiniz
  • İMZA İSTEYEN KULLANSIN..

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_29732312/mpage_1/key_/tm.htm][image]http://img121.imageshack.us/img121/6459/ufak.png[/image][/link]  
    [b][font="Comic Sans MS"]By [color=#FF0000]CRISTOPHER NOLAN
    30 Temmuz 2010[/color][/b][/font][/center]

GÖRÜNÜŞ:

By CRISTOPHER NOLAN
    30 Temmuz 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 23 Temmuz 2010; 22:59:08 >

• İmza için teşekkürler nasıl güzel durmuşmu ?

Birşey merak ediyorum acaba teknoloji geliştikçe insanların rüyalarına girebilecek bir alet yapabilirlermi? Sonuçta rüya,bilinçaltı gibi kavramlar ruhani ama bence böyle bieşey çıkabilir ilerde demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

İmza için teşekkürler nasıl güzel durmuşmu ?

Birşey merak ediyorum acaba teknoloji geliştikçe insanların rüyalarına girebilecek bir alet yapabilirlermi? Sonuçta rüya,bilinçaltı gibi kavramlar ruhani ama bence böyle bieşey çıkabilir ilerde demedi demeyin

İmza kural dışı iki resim olmaz.
  • Sorduğun soruyu Kültür-Bilim bölümündeki arkadaşlara sorabilirsin. Daha faydalı olacağını düşünüyorum senin açından
  • Cumaya aldım bilet. Nolan'nın hiç bir filminde hayal kırıklığına uğramadım. Artık şu adam alsın Oscar. Hiçbir şekilde filmin fragmanına bile bakmıyorum. Konusun az buçuk izledim ve herşeyi sinemaya saklıyorum.
  • Of geçmiyor günler.Heralde en son ROTHS'i böyle beklemiştim.Kötü çıkacağına inanmıyorum filminde efsane olup olmadığını çok merak ediyorum.
  • quote:

Gösterimi planlanan IMAX filmleri yapımcı ve distribütör firma arasında yapılan anlaşmalar çerçevesinde vizyona sunulmaktadır. Bu anlaşmalarda belirlenen süre ve seans kriterlerine göre IMAX filmlerinin vizyon süresi belirlenmektedir. SHREK 4 FOREVER AFTER filminin yapımcısı ve Türkiye’de dağıtımından sorumlu film şirketi ile yapılan anlaşmalar gereği IMAX salonumuzda SHREK 4 FOREVER AFTER filminin gösterimi devam etmesi gerekmektedir.

Bunun yanısıra filmin IMAX kopyasının üretiminin maliyetli ve kısıtlı sayıda olması gerek ülkemiz gerekse birçok ülkede filmin IMAX formatında gösterime sunulamamasının sebebleri arasındadır.

Bu durumu anlayışla karşılayacağınızı umar sizleri sinemalarımızda görmekten büyük keyif duyarız.

Saygılarımızla

AFM Sinemaları

Keşke gelseydi kara şovalye çok güzeldi

• 30 temmuzun başka bi anlamı oldu benim için. onun için sabırsızlanıyorum ama bu film de 2. sıraya oturdu 30 temmuzu bekleme nedenlerim arasında
  • Yüksek ihtimal yarın ilk seasına biletimi alacağım. Heyecanlıyım.

Düzeltme: Aslında şimdi alayım diyorum. İstinye Park'ın sineması iyi midir? Ben yakın olduğu için Forum İstanbul'dan alayım dedim ama. Onun da sinemasını bilmiyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İstinye Park 11 seasına aldım biletimi. İstanbuldaki ilk seans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

İstinye Park 11 seasına aldım biletimi. İstanbuldaki ilk seans.

Bende Antalya cinebonus.
  • İstinye Park iyidir bende istinyede izlemeyi düşünüyorum.Kız arkadaşımın saçma Twilight baskını bu sefer aşıp onuda götüreceğim.
  • Yalnız çok garip bir olay var en arkadaki koltuklarda Love Seat yazıyor. Ve tıklayınca 2 tane veriyor 1 tane alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Bende Antalya cinebonus.

Hocam avatarını çalıyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

quote:

Bende Antalya cinebonus.

Herşeyimi çaldılar zaten onu da çalın. (şaka tabiki canın sağolsun)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

quote:

Bende Antalya cinebonus.

Herşeyimi çaldılar zaten onu da çalın. (şaka tabiki canın sağolsun)

bende çalıyorum avatarı

• quote:

Yalnız çok garip bir olay var en arkadaki koltuklarda Love Seat yazıyor. Ve tıklayınca 2 tane veriyor 1 tane alınmıyor.

Garip bir şey yok onda. Eşler için o koltuklar. Sevgili koltuğu da deniyor..
  • Arkadaşlar ben de filmi bugün izledim. Konusuyla, işlenişiyle çok güzel bir film olmuş lakin öyle devrim niteliğinde falan da değil. Imdb puanı da biraz yüksek gibi geldi bana. Beklentilerinizi çok çok yukarı çekmeyin derim. Bunun gibi iş içinde iş olan, kafı karıştırıcı senaryoya sahip filmleri sevip izleyenler için takip etmesi rahat bir film. 10/10 gibi yüksek puanların ise bu türe pek aşina olmayıp senaryonun karışıklığı, işlenişi ve görsel efektlerinin verdiği hayretle karışık afallama duygusunu yaşayan kişiler tarafından verildiğine inanıyorum.

Hasılı, izlenmesi gerektiğine ve izlenildiğinde zevk alınacağına inandığım bir yapım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.