Şimdi Ara

Inception (2010) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nolan aştı gerçekten. Şu an dönemin Spielberg'ü gibi birisi bu adam artık. Filmleri çok orijinal oluyor.
  • Uzun zaman sonra bir filmi bu denli heyecan içinde bekliyorum ve muhtemelen çıktığı gün izleme zevkine nail olacağım.

zindan adasını sinemada izlemediğime çok pişman olmuştum

umarım hayal kırıklığı yaratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

Uzun zaman sonra bir filmi bu denli heyecan içinde bekliyorum ve muhtemelen çıktığı gün izleme zevkine nail olacağım.

Ben hiç pişman olmadım, aksine çok beğendim. Hatta 2. kez gidecektim de bazı aksaklıklar yüzünden olmamıştı. Neden beğenmedin acaba?

Not: Bu yorumu dikkate almayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 22 Temmuz 2010; 19:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

quote:

Uzun zaman sonra bir filmi bu denli heyecan içinde bekliyorum ve muhtemelen çıktığı gün izleme zevkine nail olacağım.

Ben hiç pişman olmadım, aksine çok beğendim. Hatta 2. kez gidecektim de bazı aksaklıklar yüzünden olmamıştı. Neden beğenmedin acaba?

Arkadaş zaten filmi sinemada izleyemediği için pişman olmuş, izlediği için değil.

• Bir hafta daha var.
  • Az kaldı 2010 ' da en merak ettiğim film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

quote:

Arkadaş zaten filmi sinemada izleyemediği için pişman olmuş, izlediği için değil.

Teşekkürler düzeltme için. Benim gözler ne işe yarıyor acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

8/10

Film bayagi bir kaliteliydi, konu cok guzeldi. Ozellikler olaylarin birbirine baglanasi mukemmeldi, gercekten Nolan cok guzel filmler yapiyor. Ama nedense, o derece etkilenmedim filmden, bilmiyorum bende cok etki birakmadi
    .

@BARTU - Aslinda sadece film kalitesi hakkinda yapilmis yorumlarin filmin heyecanini kaciracagini dusunmuyorum ama, genede etkileniyoruz diyorsaniz aldim spoiler icine.

Hocam aslında senin için dememiştim (genel bir rica yaptım) çünkü senin yorumda spoilerlık bir mevzu yoktu ama malum izleyenler oldukça ve bu yorumlar arttıkça hep işin suyu kaçıyor birçok başlıkta olduğu gibi, film hakkında yavaştan detaylara giriliyor v.s.

Şurda 1 hafta kalmışken hem de böylesi gizemli,ufacık ince detayları bile önemli bir Nolan filminde her türlü yorum az da olsa filmin keyfini kaçırabilir o yüzden dedim.

Bu arada IMDB'de oylar 52.000'e çıkmış 9,3 puan
    TOP 250 puanı da 9,1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 22 Temmuz 2010; 21:12:13 >

• Sabırr
  • İlk 5'e film geliyor demiştim de bi bakalım hayırlısı
  • bi gelsede izlesekte rahatlasak ya
  • Sıralamada yavaş yavaş aşağı inecek ama film yankı yarattı (yaratacak) anlaşılan.
  • az kaldı az
  • Hep Nolan Nolan dedik ama Nolan'ın peşinden ayrılmayan görüntü yönetmenini de tebrik etmek lazım. Elbette bir yönetmen olan Nolan konuyu çok farklı ele alıyor ve inceliyor. Batman serisi, Prestij ve Memento filmlerinde kamera oyunları ve açıları da çok iyiydi. Bu filmlerin görüntü yönetmeni aynı kişi; Wally Pfister.

Bilindik filmleri:

Untitled Batman Project (2012)
    Başlangıç · Inception (2010)
    Kara Şövalye · The Dark Knight (2008)
    Prestij · The Prestige (2006)
    Batman Başlıyor! · Batman Begins (2005)
    İtalyan İşi · The Italian Job (2003)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 22 Temmuz 2010; 20:55:19 >
  • "Sci-fi perfection. Nolan's best and a truly ORIGINAL film."
  • çıksada izlesek, büyük beklenti içerisindeyim.
  • 10/10

2 gün önce izledim filmi. Allahım içimde ne kadar büyük bir Science-Fiction boşluğu varmış Şu anda o kadar mesudumki

Film uzun ama hiç bitmesin istedim. Film bitince sinema toplu olarak aaaaaaaaa çekti
  • Son 7 Gün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam hakli beyler

10/10

2 gün önce izledim filmi. Allahım içimde ne kadar büyük bir Science-Fiction boşluğu varmış Şu anda o kadar mesudumki

Film uzun ama hiç bitmesin istedim. Film bitince sinema toplu olarak aaaaaaaaa çekti

Filmi nasıl seyrettin ayrıca yazını spoiler içine al.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Orijinalden alıntı: adam hakli beyler

10/10

Filmi nasıl seyrettin ayrıca yazını spoiler içine al.

Hakikaten filmi nerde seyrettiğini merak ettim şimdi ...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.