Şimdi Ara

Inception (2010) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elin Amerikalısı filmi tartışıyor, biz burada fragmanları izleye izleye bir hal olduk. Özellikle 3. fragman.
  • Arkadaşlar konumuz Inception. Kim sıralamasını hak ediyor yarışması değil. Biraz daha dikkat ederseniz sevinirim.
  • Top 250: #3

9.3/10

39,850 votes

Sıralamada hala 9.1 puanı var
  • isteyen olursa raflarda yerini almış

Inception.2010.CAMRip-ILLusion247
  • mybilette bilet alınabiliyor fakat gitsem direk afm ye verirler mi ordan da. yarın dışarı çıkcaz güzel yerden ilk gün ilk seanslardan birini aliyim diyorum.
  • 9.3 ha ?? merakla beklıyorum.
  • 9.3
  • 9.3 Christopher Nolan döktürmüş yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 21 Temmuz 2010; 12:33:31 >
  • 9.3
    Konusu nedir acaba ?
  • 9.3

Tamam 9.3 anladık.

Konusu:http://www.beyazperde.com/film.asp?id=5132
  • Sabır en büyük erdemdir
  • 9.2

şaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

mybilette bilet alınabiliyor fakat gitsem direk afm ye verirler mi ordan da. yarın dışarı çıkcaz güzel yerden ilk gün ilk seanslardan birini aliyim diyorum.

Mybilet'in kendi bi olayı var. Dokunmatik ekranlı makinesinde ödeme yaptığın şekille ilgili bişeyler bi de verdikle kodu sorup biletini veriyor. (Tam olarak böyle olmayabilir) Gayet kolay kullanımlı bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: @li behr@m

quote:

mybilette bilet alınabiliyor fakat gitsem direk afm ye verirler mi ordan da. yarın dışarı çıkcaz güzel yerden ilk gün ilk seanslardan birini aliyim diyorum.

Mybilet'in kendi bi olayı var. Dokunmatik ekranlı makinesinde ödeme yaptığın şekille ilgili bişeyler bi de verdikle kodu sorup biletini veriyor. (Tam olarak böyle olmayabilir) Gayet kolay kullanımlı bişey

kredi kartıyla aldıysan direk kartı yandan sürtüyon kartınla aldığın filmler listeleniyor filme tıklayıp direk bastırıyosun

• 8/10

Film bayagi bir kaliteliydi, konu cok guzeldi. Ozellikler olaylarin birbirine baglanasi mukemmeldi, gercekten Nolan cok guzel filmler yapiyor. Ama nedense, o derece etkilenmedim filmden, bilmiyorum bende cok etki birakmadi
    .

@BARTU - Aslinda sadece film kalitesi hakkinda yapilmis yorumlarin filmin heyecanini kaciracagini dusunmuyorum ama, genede etkileniyoruz diyorsaniz aldim spoiler icine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 22 Temmuz 2010; 1:14:20 >
  • Filmle ilgili bundan sonra spoiler içersin içerimesin her türlü yorum yapacak arkadaşlar rica ediyorum yorumlarını spoiler içine alsınlar, bizler de filmi izledikten sonra tıklayıp okuruz...
  • Spoiler Butonunu kullanmayana Nolan filmi izletmiyoruz bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 22 Temmuz 2010; 2:47:11 >
  • Nolan ya kötü film yaparmı bu adam mükemmel filmler yapıyo gerçekten bu filmide diğer filmlerinden çok daha güzel olduğunu nitelendirmiş Nolan abi ilk seansta sinemadayım helal olsun bu agaya verdiğim para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 22 Temmuz 2010; 3:03:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: @li behr@m

quote:

kredi kartıyla aldıysan direk kartı yandan sürtüyon kartınla aldığın filmler listeleniyor filme tıklayıp direk bastırıyosun

teşekkürler. daha girmem topice, tehlikeli olabilir

• Hadi artık gelsin be.
    Kaç sayfa olmuş topic ben daha yeni geldim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.