Şimdi Ara

Inception (2010) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BARTU

Bu arada Christopher Nolan'ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı şu ana kadar toplam 6 filmi var ve şimdi incelediğim IMDB Top 250 değerlendirmesine göre

Dark Knight 12.sırada
    Memento 29.sırada
    The Prestige 73.sırada
    Batman Begins 109.sırada

ve Inception son haliyle 3.sırada

keza ilk filmi Following de izleyenler bilir harika bir yapımdı (onun da IMDB puanı 7,6 imiş)

ve çok şanslıyız ki bu adam henüz 40 yaşında

Diğer filmleri muhteşem herkezin bildiği gibi... Memento ve Prestige benim ilk 10'um da olan filmler ama Nolan'ın ilk filmi olan Following hep unutuluyor.. İzlemeyenler varsa kesin izlesin.. Following'i Prestige den iyi bulanlar bile var hatta. Çok güzel bir filmdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 18 Temmuz 2010; 20:07:45 >

• Bence hayal kırıklığına uğramak istemiyorsak bu kadar fazla beklenti içine girmeyelim
  • 3. sıraya gelmiş vayy
  • 3 olmuş bu filme kesin giderim ben o zaman.Bu kadar yükseldikten sonra dvdrip beklemek ayıp olur hakkaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 18 Temmuz 2010; 20:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

3 olmuş bu filme kesin giderim ben o zaman.Bu kadar yükseldiktensonra dvdrip beklemek ayıp olurh akkaten.

Gidilir tabi, adama para kazandıralım ki daha da aynı kalitede filmler yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Bu arada Christopher Nolan'ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı şu ana kadar toplam 6 filmi var ve şimdi incelediğim IMDB Top 250 değerlendirmesine göre

Dark Knight 12.sırada
    Memento 29.sırada
    The Prestige 73.sırada
    Batman Begins 109.sırada

keza ilk filmi Following de izleyenler bilir harika bir yapımdı (onun da IMDB puanı 7,6 imiş)

Diğer filmleri muhteşem herkezin bildiği gibi... Memento ve Prestige benim ilk 10'um da olan filmler ama Nolan'ın ilk filmi olan Following hep unutuluyor.. İzlemeyenler varsa kesin izlesin.. Following'i Prestige den iyi bulanlar bile var hatta. Çok güzel bir filmdir

Following ilk filmi ve siyah beyaz olduğundan belki de pek ilgi toplamadı ya da bilinmiyor olabilir, keza o filmindeki kurgu,ince detaylar,finali falan Nolan'ın gelecekte neler yapacağının en büyük ispatı olmuş, gerçekten çok başarılı bir filmdi yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Dark Knight 12.sırada
    Memento 29.sırada
    The Prestige 73.sırada
    Batman Begins 109.sırada

Bende herkese tavsiye ederim Following'i , parasızlıktan arkadaşlarını oynatmış hatta.

• 20 bin oyda 405 bin oyluk pulp fiction geride bırakmış helal olsun böyle siteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

20 bin oyda 405 bin oyluk pulp fiction geride bırakmış helal olsun böyle siteye.

Asıl puanı 9,4 yalnız

sıralamada ise 9,0 puan

ki IMDB'nin puanlaması birçok siteye nazaran daha düzenli, birçok kriter göz önünde bulundurularak hazırlanıyor, ama yine de 100-150 bin kişi oyladıktan sonra muhakkak değişmeler olacaktır.

Gerçi Pulp Fiction'dan falan çok çok daha iyi bir film olduğundan şahsen eminim orası ayrı Bu da zevk meselesi diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 18 Temmuz 2010; 20:41:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manero

20 bin oyda 405 bin oyluk pulp fiction geride bırakmış helal olsun böyle siteye.

Dostum normalde Inception'nun 9.4 puan ile 1.sırada olması gerekiyordu fakat henüz 20.000 oy olduğu için 9.0 ile 3.sırada. Ki IMDB'de ki ilk sıralar pek önemsenmez, listedeki yerini sağlamlaştırması için DVD'sinin çıkması gerekir, mutlaka düşecektir.

İlk haftasonu hasılatı $60,400,000 imiş. En iyi 66. açılışmış. The Dark Knight'ın açılış rakamı $158,411,483 idi. Bu rakam beni pek sevindirmedi açıkçası. En azından 75 yapmalıydı.
  • quote:

3 olmuş bu filme kesin giderim ben o zaman.Bu kadar yükseldikten sonra dvdrip beklemek ayıp olur hakkaten.

Yavrum gideriz senle ya hele bi girsin de vizyona Çok iyiymiş ama aldığı puan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

İlk haftasonu hasılatı $60,400,000 imiş. En iyi 66. açılışmış. The Dark Knight'ın açılış rakamı $158,411,483 idi. Bu rakam beni pek sevindirmedi açıkçası. En azından 75 yapmalıydı.

Açılış gişeleri tabii önemli ama malum her zaman çok gelir getiren filmler yani tabir-i caizse " gişe filmleri " kaliteli,en iyi yapımlar olmayabiliyor keza Twilight gibi filmler yeri geliyor gişede rekor üstüne rekor kırıyorlar veya çok daha görkemli popüler yapımlar olan Batman,Superman konulu filmler ya da fantastik aksiyon yapımları da iyi veya kötü filmler olsun çok yüksek gişe yapabiliyorlar...

Acaba diyorum yaz olmasının da bunda etkisi ne kadar oluyor, mesela malum Türkiye'de yazın sinemaya hiç gidilmez, aynı durum ABD ve benzeri ülkelerde de geçerliyse... (gerçi Nolan filmlerini genelde yazın çıkarıyor o da var)

• @BARTU
    Biraz inceledim de evet yazın etkisi var fakat pozitif bir etki. Kayıp Balık Nemo üzerinden gidelim yaz açılışlarında 30. toplam açılışlarda 42. sırada. Diğer mevsimlerden 12 film girmiş. 42 filmlik sırada 30 yaz filmi var. Diğer mevsimlere ortalama 4 film düşüyor.

http://www.boxofficemojo.com/alltime/weekends/byseason.htm?season=Summer&p=.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 18 Temmuz 2010; 21:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

3 olmuş bu filme kesin giderim ben o zaman.Bu kadar yükseldikten sonra dvdrip beklemek ayıp olur hakkaten.

Yavrum gideriz senle ya hele bi girsin de vizyona Çok iyiymiş ama aldığı puan.

Hayret o kadar filmlere çağırdım gelmedin.İnşallah yine yan çizmessin.Film 30 temmuz cuma giriyormuş.Cumaya izin al o zaman

• bu filmi sinemada izlemezseniz.. sinema severim diye gezmeyin ortalarda.. herkes gitsin ki daha iyilerini çeksin nolan reyis
  • Vay vay vay 3. sıra
  • yüzüklerin efendisi serisinden sonra ilk defa bu film için sinemaya gidecegim galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

yüzüklerin efendisi serisinden sonra ilk defa bu film için sinemaya gidecegim galiba

Hocan n'aptın yav? Neden bu kadar uzak kaldın sinemalardan? Sinemada film izlemek müthiştir, hele ki film iyiyse. Evde o tat alınamıyor maalesef.
  • Vay anam vay neler dönmüş serhat ya
  • Bari bu hafta girseydi neden 30 temmuz yada neden genelde geç izliyoruz anlamış değilim..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.