Şimdi Ara

Inception (2010) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Dönüşüm

Farkeden bişey yok önemli olan kitaptakileri düzgün bir şekilde beyazperdeye aktarmak ve Nolan bunu başarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartalbesiktas42

Opsss !!!! Ağır olun biraz.Ne TERMINATOR nede MATRIXden daha iyi bir bilimkurgu filmi olmayacak.

Tamam INCEPTION isimli güzel bir film bizi bekliyor zaten fragmandan da farklı olduğunu anlıyorsunuz ama efsane bir film gelmiycek.

Efsane olması için çok ama çok sıkı bir senaryoya sahip olması lazım. Kusursuz olmalı.Vizyona girdiği gün ortalığı kasıp kavurmalı.Yeni bir devir başlatmalı.

NOLAN BİZE VİZYONDAKİ FİLMLERDEN KAT KAT KAT DAHA İYİ BİR FİLM SUNACAKTIR.

Nerden bilyorsunuz? Nedir ki bu ön yargı? Neden olmasın/olamasın yani? Filmi izlediyseniz lütfen yazın da ona göre yorum yapalım :)

Terminatör'den, Matrix'ten, LOTR'dan, Star Wars'ten, Fight Club'tan, Memento'dan, The Dark Night'tan daha iyi filmler elbette çekilebilir. Elbette daha iyileri gelebilir, gelmelidir. Gelmiyorsa o zaman sinema sektörü tıkanmış demektir ki fena olur.

• @karakartalbesiktas42 bize diyorsunuzki herkesin zevki farklıdır kimi şu filmi sever kimi şu filmi doğru söylüyorsunuzda bir tane eksik nokta var herkes izlediği filmi beğeniyor veya beğenmiyor ama siz izlemediğiniz bir film hakkında yorum yapıyorsunuz ve diyorsunuzki asla bir matrix olamaz bunu söylüyorsanız önyargılısınız demektir
  • İlk gün hasılatı 21.6 milyon dolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

İlk gün hasılatı 21.6 milyon dolar...

İyi mi oluyor bu, pek bilmiyorum açıkçası?

Çok mu uçtum ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 17 Temmuz 2010; 23:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

İlk gün hasılatı 21.6 milyon dolar...

İyi mi oluyor bu, pek bilmiyorum açıkçası?

Normal bir rakam sayılır, genele göre kötü görünüyor ama bu rakamı geçen filmlerin çok büyük bölümü ya devam filmi ya da bir marka değeri var uyarlama olmasından dolayı.

http://www.boxofficemojo.com/alltime/days/?page=open&p.htm

• quote:

Rank Title (click to view) Studio Opening Day / % of Total Theaters / Average Date Total Gross
    1 The Twilight Saga: New Moon Sum. $72,703,754 24.5% 4,024 $18,068 F 11/20/09 $296,623,634
    2 The Twilight Saga: Eclipse Sum. $68,533,840 26.8% 4,416 $15,519 W 6/30/10 $255,871,000

• PHI hacı gidelim bu hafta bir dh çıkartması yapalım
  • pur dikkat izlenmesi gereken bir film:) (malum abd de film arasi denilen olay yok, film de uzun, bir lavaboya gidip geldim, ruyadan ruyaya atlamislar)
  • Bu filmde Nolanın diğer filmleri gibi olay yaratır mükemmel olur çıkınca ilk işim sinemaya ilk seansa gitmek
  • Damon Lindelof Twitter'dan yazmış.

I wish that someone would break into my dreams and give me an idea HALF as good as INCEPTION.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Damon Lindelof Twitter'dan yazmış.

I wish that someone would break into my dreams and give me an idea HALF as good as INCEPTION.

yani ?

no dont ı speak english
  • Yanlış çevirmediysem eğer (uykuluyum hatalı olabilir )

Birinin rüyama girmesini ve Inception'un yarısı kadar güzel bir fikir vermesini dilerim.
  • quote:

Yanlış çevirmediysem eğer (uykuluyum hatalı olabilir )

Birinin rüyama girmesini ve Inception'un yarısı kadar güzel bir fikir vermesini dilerim.

Böyle demiş, en azından ben de öyle anladım.

Damon'a güvenim kalmadı gerçi ama olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Yanlış çevirmediysem eğer (uykuluyum hatalı olabilir )

Böyle demiş, en azından ben de öyle anladım.

Damon'a güvenim kalmadı gerçi ama olsun.

IMDB Top250'ye sokanlara da güvenmemek olmaz Damon'a güvenmesek bile.

• Nolan'ın çektiği bütün Filmler bu kadar iyi olmak zorundamı ? :)
  • Top 250: #3 (Sıralamada 9.0)

9.4/10

20,248 votes »
  • O kadar çok yorum okudum ama bu en güzeli sanırım,

Roger Ebert from Chicago Sun-Times: “Here is a movie immune to spoilers: If you knew how it ended, that would tell you nothing unless you knew how it got there. And telling you how it got there would produce bafflement. The movie is all about process, about fighting our way through enveloping sheets of reality and dream, reality within dreams, dreams without reality. It’s a breathtaking juggling act.”
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.