Şimdi Ara

Inception (2010) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

yukarıdaki espriyi ben anlamadım.birisi açıklarsa sevinirim...

Inception formülünü mü ?

Eğer o ise şu denilmeye çalışılmış:Inception o kadar güzel bir filmdir ki oradaki tüm filmleri toplasan anca INCEPTION'a eşit olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 17 Temmuz 2010; 12:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

quote:

Orijinalden alıntı: ax

yukarıdaki espriyi ben anlamadım.birisi açıklarsa sevinirim...

Inception formülünü mü ?

Eğer o ise şu denilmeye çalışılmış:Inception o kadar güzel bir filmdir ki oradaki tüm filmleri toplasan anca INCEPTION'a eşit olur

Ben Inceptionun içinde bahsedilen filmlerin hepsinden biraz var anladım.

@Bartu Dostun Türk mü Amerikalı mı?

• Son 8 yılın en iyi aktörlerinden birisi Leonardo Di Caprio..Hem oyunculuğuyla, hem film seçimleriyle..

- Gangs of New York

- Catch Me If You Can

- The Aviator

- The Departed

- Blood Diamond

- Revolutionary Road

- Shutter Island

- Inception

Bir de bu sene büyük ihtimal Oscar'da kendisiyle yarışacak.En iyi aktör ödülüne hem Shutter Islandla , hem de Inception ile aday olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

@Bartu Dostun Türk mü Amerikalı mı?

Türkçe yorumunu direk koyduğumdan böyle bir soruyla karşılaşacağımı düşünmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARTU

ABD'de yaşayan ve sinema kültürüne çok güvendiğim,benzer filmleri sevdiğim bir arkadaşın biraz önce yaptığı yorum:

" Az once geldim filmden. 10! 10! 10! 10! 10! 10!

Christopher Nolan bitirmis artik bu isi. Hatirliyorum 99´da Matrix´i ilk izledikten sonra ekrana bakip kalmistim sinemada. Inception´u izledikten sonra aynisini yasadim. Memento kadar akil yorucu ve gorselligin en ust seviyede tutuldugu muhtesem bir film. Di Caprio oyunculukta ayri bir noktaya gelmis zaten.

Hayatimda izledigim en siradisi filmlerden biriydi. "

İyice heyecanlanmaya başladım

Hadi hayırlısı bakalım. Sinemada 3-5 kere kendini izlettirecek bir şey gelir umarım.

• 2.defa izleriz ama, 3-5 kere izlemeye para mı dayanır? Bluray çıksın 3'ü de izleriz 5'i de
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

2.defa izleriz ama, 3-5 kere izlemeye para mı dayanır? Bluray çıksın 3'ü de izleriz 5'i de

5 abartı belki evet ama 3. kereyi hakediyorsa izlerim vallahi.
  • Hadi gelsin izleyelim bakalım Matrix gibi Teminatör Gibi Star Wars gibi efsaneler arasına girecekmi.
    bence biraz zor gibi ama Ben ne olursa olsun Nolan'a güveniyorum.

Filmde akılda kalıcı şeyler olması lazım.

Beklemedeyiz

(Şimdi yeni bir yorum okudum.Filmi izleyen kişilerden bazıları başyapıt beklentisi için izlemişler ama hayal kırıklığına uğramışlar.Konu ilgi çekici ama kült film etkisi bırakmadı demişler.Bazınlarıda filmin harika olduğunu söylemiş.Hangisine inanacağız?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 17 Temmuz 2010; 18:20:13 >
  • Star Wars gibi bir efsane gelmesini beklemeyelim. Ama bir ütopyadır belki ilk 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Hadi gelsin izleyelim bakalım Matrix gibi Teminatör Gibi Star Wars gibi efsaneler arasına girecekmi.
    bence biraz zor gibi ama Ben ne olursa olsun Nolan'a güveniyorum.

Filmde akılda kalıcı şeyler olması lazım.

Beklemedeyiz

Matrix ve Star Wars'ı sevmiyorum zaten..Terminator ile yarışır ama ben Nolan da olsa Terminatör 2 kadar iyi bi film beklemiyorum. Gelirse ne ala tabi
  • Opsss !!!! Ağır olun biraz.Ne TERMINATOR nede MATRIXden daha iyi bir bilimkurgu filmi olmayacak.

Tamam INCEPTION isimli güzel bir film bizi bekliyor zaten fragmandan da farklı olduğunu anlıyorsunuz ama efsane bir film gelmiycek.

Efsane olması için çok ama çok sıkı bir senaryoya sahip olması lazım. Kusursuz olmalı.Vizyona girdiği gün ortalığı kasıp kavurmalı.Yeni bir devir başlatmalı.

NOLAN BİZE VİZYONDAKİ FİLMLERDEN KAT KAT KAT DAHA İYİ BİR FİLM SUNACAKTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartalbesiktas42

Opsss !!!! Ağır olun biraz.Ne TERMINATOR nede MATRIXden daha iyi bir bilimkurgu filmi olmayacak.

Tamam INCEPTION isimli güzel bir film bizi bekliyor zaten fragmandan da farklı olduğunu anlıyorsunuz ama efsane bir film gelmiycek.

Efsane olması için çok ama çok sıkı bir senaryoya sahip olması lazım. Kusursuz olmalı.Vizyona girdiği gün ortalığı kasıp kavurmalı.Yeni bir devir başlatmalı.

Why so serious?

• quote:

Opsss !!!! Ağır olun biraz.Ne TERMINATOR nede MATRIXden daha iyi bir bilimkurgu filmi olmayacak.

Sen de biraz sakin ol.Daha filmi izlemeden hiçbirşey bilemeyiz.Belki Matrix'i de Star Wars'ı da ona katlıcak.Veya katlamayacak, kötü bir film olacak.

Bilemiyoruz, filmi seyredince göreceğiz nasıl bir film olduğunu.

• İlk olarak;

OnuR bu sözü Jokerden duyduğumda çok fena olmuştum.

Neden bu kadar ciddisin sen? dediği zamanki piskopat tipi gözümün önüne geldikçe fena oluyorum.Gerçekten Joker olağanüstü oynamış.Belirtmek isterim.

İkinci Olarak;

--- Yorumum konusunda gayet ciddiyim ama yinede beklemek gerek.izlemeden bişey diyemeyiz.OnuR arkadaşım sonuçta benim gibi düşünen veya düşünmeyen yüzlerce insanlar var forumda belki binlerce.Sadece bir yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Sen de biraz sakin ol.Daha filmi izlemeden hiçbirşey bilemeyiz.Belki Matrix'i de Star Wars'ı da ona katlıcak.Veya katlamayacak, kötü bir film olacak.

Bilemiyoruz, filmi seyredince göreceğiz nasıl bir film olduğunu.

Evet izlemeden yorum yapmak çok saçma.
    The Prestige ,The Dark Knight vb. filmleri çekmiş birisini hafife almak mantıksız mesela ben The Prestige i matrix ten çok çok üstün buldum.

• Di caprionun en iyi performansı Blood Diamond taydı bence. Kendini aştığı ilk filimdi.
  • Bak bir önceki yorumumda ne dedim OnuR 'sonuçta benim gibi düşünen veya düşünmeyen yüzlerce insanlar var forumda belki binlerce'.

İşte en büyük örneği Dönüşüm nickli arkadaş mesela.The Prestige filmini matrixten üstün bulmuş.

Ayrıca The Prestige kitaptan uyarlama bir filmdir.
  • Çok iyi bir yapım olduğuna eleştirilere ve yorumlara bakarak şüphemiz yok sanırım, bir başyapıt olmuş mu olmamış mı? 2 hafta sonra göreceğiz.
  • quote:

Bak bir önceki yorumumda ne dedim OnuR 'sonuçta benim gibi düşünen veya düşünmeyen yüzlerce insanlar var forumda belki binlerce'.

İşte en büyük örneği Dönüşüm nickli arkadaş mesela.The Prestige filmini matrixten üstün bulmuş.

O filmi Matrixten üstün bulmamın bir sakıncası yoktur umarım ?
    Kitaptan uyarlama olduğu zaman noluyor
  • quote:

Bak bir önceki yorumumda ne dedim OnuR 'sonuçta benim gibi düşünen veya düşünmeyen yüzlerce insanlar var forumda belki binlerce'.

Kitaptan uyarlanması birşey değiştirmezki.

Benim için gelmiş geçmiş en iyi film The Godfatherdır.O da Mario Puzo'nun kitabından uyarlanmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.