Şimdi Ara

Inception (2010) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelse de gitsek, umarım abartıldığı kadar vardır!
  •  Inception (2010)
  • Sizcede bir orantısızlık yokmu burda?

Inception (2010)
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

quote:

Orijinalden alıntı: OnuR
    O zaman pek iyi takip etmiyorsun sanırım, yabancı popüler filmlerin büyük çoğunda dublajlı seçeneği oluyor.

2012 dublajlıydı ama altyazılısıda vardı sadece dublajlı seçeneği olanlardan bahsediyorm

Türkiye'de dublajlı yabancı filmlerde altyazı seçeneği mutlaka vardır. Bazen animasyon veya aile filmlerinde olmaz yada çok az sinemada olur.

Inception'nun altyazılı olacağı %100.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

filmi buldum ama tr altyazı yok hemen ingilizce ogrenmem lazım :)

Bu filmi sinemada veya internetten en kötü BRRip izlemeyip Camrip izlemek, tam bir ihanet olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

filmi buldum ama tr altyazı yok hemen ingilizce ogrenmem lazım :)

Abi bekle git sinemada izle boşver. Hem kalitesizmiş çekimleri dediklerine göre. Zaten Blu-Ray olarak önüme getirseler bile, önce gider sinemada izler, sonra ona bakarım. Sinemanın tadı başka oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Sizcede bir orantısızlık yokmu burda?

Inception (2010)

Top 1000 voterste saçma insanlar normalin çok üstünde, gerçekten gereksiz bir grup bence.Filmde %1 olan 1 oy bunlarda %14? ve yine genelde %3 civarı 5 ve altı burada %26, insaf be!

Inception (2010)

• quote:

Top 1000 voterste saçma insanlar normalin çok üstünde, gerçekten gereksiz bir grup bence.Filmde %1 olan 1 oy bunlarda %14? ve yine genelde %3 civarı 5 ve altı burada %26, insaf be!

Inception (2010)

Nolan ve DiCaprio düşmanları filmin ratingini düşürmek için ellerinden geleni yapmışlar anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Inception (2010)

Nolan ve DiCaprio düşmanları filmin ratingini düşürmek için ellerinden geleni yapmışlar anlaşılan.

filmi izlemeden bu kanıya varmanız tuhaf...

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Inception (2010)

filmi izlemeden bu kanıya varmanız tuhaf...

Diğerlerinin (Male, Female vs.) ortalamaları yüksek iken, bitek top1000 de böyle ortalama çıkması garip değilmi sencede? Hadi bazılarının tarzı değildi falan ama hep top1000e mi denk geldi bunlar? , o oyların amacı belli işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 25 Temmuz 2010; 22:48:33 >

• Top 1000 votersların puanı düşürmek için 1 verdikleri zannetmiyorum. Bu gruba girebilmek için yıllarca düzenli olarak onbinlerce filme, IMDB puanına yakın oy veriyorlar, bunu riske atmazlar sanıyorum.
  • Birşey soracam bu regular voters dedikleri top 1000 üyelerimi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 25 Temmuz 2010; 22:53:23 >
  • quote:

Sizcede bir orantısızlık yokmu burda?

Inception (2010)

büyük ihtimal top 1000 deki oylayıcıların çoğu baba yada esaretin bedeli hayranı.
  • Marion Cotillard varsa bende varım
  • Bu aralar gelen filmlerin hiçbirinden mutlu , etkilenmiş bi şekilde ayrılmadım. İnşallah Nolan bizi sevindirmeyi başarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Top 1000 votersların puanı düşürmek için 1 verdikleri zannetmiyorum. Bu gruba girebilmek için yıllarca düzenli olarak onbinlerce filme, IMDB puanına yakın oy veriyorlar, bunu riske atmazlar sanıyorum.

Yani bilerek verdiklerini düşünmediğinize göre bu film gerçekten 1 puanı hak etme ihtimali var diyorsunuz yani? İhtimal dahilinde değil 1 puanlık film olması, bana göre.

En çok oy veren olmaları hiçbir şeyi kanıtlamıyor, oyları çok dengesiz, %15'inin mantığı ters işliyor sanki?

Last airbender'a da 10 ve 9 vermiş %13'ü

http://www.imdb.com/title/tt0938283/ratings-top_1000

• quote:

Birşey soracam bu regular voters dedikleri top 1000 üyelerimi oluyor?

Regular voters izledikleri filmlere belli bir düzende sürekli oy verenler oluyor bildiğim kadarıyla, bunlarda filmlerin oylarını belirliyor, 500bin'den yüksek sayıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 26 Temmuz 2010; 9:05:00 >
  • Şu film 10 alabilecek ama 1 alamayacak bir filmdir. Bir sinemasever olarak, İzlemeden bu kadar emin konuşabilirim.

Elinden bu kadar güzel filmler çıkmış bir yönetmen ile oyunculuğunu son yıllarda tavan yaptırmış bir aktörden bahsediyoruz.

Hani filmi beğenmezsin de 4 ver 5 ver bişey ver, 1 nedir yahu? bu kadar mı kepaze bu film?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Şu film 10 alabilecek ama 1 alamayacak bir filmdir. Bir sinemasever olarak, İzlemeden bu kadar emin konuşabilirim.

Elinden bu kadar güzel filmler çıkmış bir yönetmen ile oyunculuğunu son yıllarda tavan yaptırmış bir aktörden bahsediyoruz.

Hani filmi beğenmezsin de 4 ver 5 ver bişey ver, 1 nedir yahu? bu kadar mı kepaze bu film?

ben bunu fanatik insanların yapabileceğini düşünüyorum, yoksa diğer türlü hiçbir emeğe 1 puan verilmez hele ki 10 üzerinden...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.