Şimdi Ara

Inception (2010) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AFM bu işten para kazanabileceğini senden benden çok biliyordur. Toy Story'i getirse de kazanacaktır, Eclipse'i getirse de. Adamların 1 tane IMAX salonu var sonuçta, her filmi getiremez. Getirebilselerdi, mutlaka getirirlerdi. Sanıyorum ki bu IMAX filmlerin maliyeti kısa vadede sıfırlanmıyor. Avatar ilk geldiğinde IMAX salonunda amatörlük yaptılar. Sonuçta bu IMAX'i Cinebonus falan da getirebilir fakat getirmiyor, piyasada rekabet olmaması ve Türk insanın sinema kültürünün düşük olması da buna etken. O gün o altyazılar tek projeksiyondan gösterildiyse, seyircilerinde suçu var. O IMAX salonu düzenli olarak en azından günde yarım kapasiteyle çalışsaydı, o sorunların hepsini 10 kere çözmüşlerdi ki şu an bir sorun yok sanıyorum.
  • Pardon ama İstanbul'da İstinye Park'a ulasıcak kac kisi var ki her daim izlensin o salon dolsun Aylarca! Su güne kadar Imax TR'de hepi topu 20 film oynamıstır adeta. Onlar cıkan filmler icin biraz caba gösterse o salon daha cok kullanılır:

Avatar cıktı ve salon full doluydu günlerce [ki ben cıkısından 1 hafta önce biletimi netten aldıgımda bile salonun cogu yerleri doluydu her seansta] İnsanlar Avatarı sadece tek salondaki dolulukla ve zorlu ulasımla izleyemeyince gittiler tabi normal sinemalara[real d ve xpand'e ve hatta 35mm'lik salonlara] Peki izleyen filmi Türkiye'de bir daha izler mi? Hayır o nedenle Avatar seansları baktıysanız cogunlukla bos gecmistir. Bu aradaki zamanda bir kayıptır firmaya ve bizlere.

Imax makaraları da maliyetli evet kabul. En azından normal makaranın kat ve kat büyügü olmakla birlikte tasınırken ekstra özen-dikkat gerektiricek kosullara sahip. Peki ama cok fark var mı sanmıyorum. Onların yaptıgı anlasmalarda ve calısmalarında daha dikkatli olmaları yegane temennim.

Secilen yer de hatalı zira İstinye Park ulasımı zor bir bölge. Ama tabi zamanında bir bilincle kurdular ki en Lüks yerlerden biridir İstinye Park Alışveriş merkezi olarakta.

Nese sonuc olarak bu filmi de getirmiycekler. Umarım Önceki gösterimlerini getirdikleri gibi Harry Potter'ı getirirler.

• arkadaşlar inception cinebonus sinemalarına çıkmayacak mı biletleri hala satışa sunulmadı da
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan
    Pardon ama İstanbul'da İstinye Park'a ulasıcak kac kisi var ki her daim izlensin o salon dolsun Aylarca! Su güne kadar Imax TR'de hepi topu 20 film oynamıstır adeta. Onlar cıkan filmler icin biraz caba gösterse o salon daha cok kullanılır:

Avatar cıktı ve salon full doluydu günlerce [ki ben cıkısından 1 hafta önce biletimi netten aldıgımda bile salonun cogu yerleri doluydu her seansta] İnsanlar Avatarı sadece tek salondaki dolulukla ve zorlu ulasımla izleyemeyince gittiler tabi normal sinemalara[real d ve xpand'e ve hatta 35mm'lik salonlara] Peki izleyen filmi Türkiye'de bir daha izler mi? Hayır o nedenle Avatar seansları baktıysanız cogunlukla bos gecmistir. Bu aradaki zamanda bir kayıptır firmaya ve bizlere.

Imax makaraları da maliyetli evet kabul. En azından normal makaranın kat ve kat büyügü olmakla birlikte tasınırken ekstra özen-dikkat gerektiricek kosullara sahip. Peki ama cok fark var mı sanmıyorum. Onların yaptıgı anlasmalarda ve calısmalarında daha dikkatli olmaları yegane temennim.

Secilen yer de hatalı zira İstinye Park ulasımı zor bir bölge. Ama tabi zamanında bir bilincle kurdular ki en Lüks yerlerden biridir İstinye Park Alışveriş merkezi olarakta.

Nese sonuc olarak bu filmi de getirmiycekler. Umarım Önceki gösterimlerini getirdikleri gibi Harry Potter'ı getirirler.

harry potter filmleri her zaman geliyor gazeteye billborda reklam veriyorlar muhteşem harrt potter 3d sahneleri sadece afm imax te diye ama bu seferki hp hem real d hem imax girecek herhalde reald de tüm film 3d olur diğer 3d filmler gibi örn son hava bükücü vs derinlik verip geçiştirirler alın size 3d diye.Önceki hp filmleri imax de 3d sahneleri avatarla yarışacak seviyedeydi avatarda o kadar Zevk almadım 3d den tek eksisi 3d sahnelerin 15dk olmasıydı maliyet nedeniyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 26 Temmuz 2010; 23:25:56 >

• Kesin gidilecek film bugün olsa bugün giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas tanrisi

arkadaşlar inception cinebonus sinemalarına çıkmayacak mı biletleri hala satışa sunulmadı da

Şu an Mybilet sitesinde, İzmir Balçova Cinebonusta Cuma günü için 3 salonda birden bilet alınabiliyorFakat diğer illeri bilmiyorum.
  • Cuma günü akşam vakitleri İzmir Çiğli Kipa Cinecity'de filmi izlemiş olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Cuma günü akşam vakitleri İzmir Çiğli Kipa Cinecity'de filmi izlemiş olacağım.

Vay Çiğli Kipa'ya uğrayan bir üye gördüm sanki.İmkanın varsa Balçova Cinebonus'ta izlemeni tavsiye ederim. Özellikle 5.Salonun kalitesi, perdesi, koltukları, ışıklandırması, ses sistemi herşeyiyle mükemmel. Eskiden sürekli Cinecity'de izlerdim artık zorunlu olmadıkça gitmiyorum. Kipa bana 10 dk uzaklıkta fakat buna rağmen Cinebonus'ta izliyorum. Zaten gitmişsen kalitesini anlatmama gerek yok

Filmide bir aksilik olmazsa Cumartesi izleyeceğim.Gel Cumartesi gel

• ha gayret sol şeritten 1.liğe akıyor Inception

IMDB´de son durum 80.000 oya yaklaşmış‚ sırasını koruyor.

Inception (2010)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Vay Çiğli Kipa'ya uğrayan bir üye gördüm sanki.İmkanın varsa Balçova Cinebonus'ta izlemeni tavsiye ederim. Özellikle 5.Salonun kalitesi, perdesi, koltukları, ışıklandırması, ses sistemi herşeyiyle mükemmel. Eskiden sürekli Cinecity'de izlerdim artık zorunlu olmadıkça gitmiyorum. Kipa bana 10 dk uzaklıkta fakat buna rağmen Cinebonus'ta izliyorum. Zaten gitmişsen kalitesini anlatmama gerek yok

Önünden çok geçtim de hiç gitmedim. Çiğli Kipa servisleri evin önünden geçiyor, o yüzden Çiğli Kipa'yı tercih ediyorum.Üşengeç adamım biraz.

• Nolan'ın bu kadar başyapıta imza atmasına rağmen,hiç Oscar alamamış olması çok şaşırtıcı bence. Inception'la şeytanın bacağını kıracak heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Repercussion -- 27 Temmuz 2010; 10:10:24 >
  • Gelmedi cuma
  • Kaldı 3 gün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Önünden çok geçtim de hiç gitmedim. Çiğli Kipa servisleri evin önünden geçiyor, o yüzden Çiğli Kipa'yı tercih ediyorum.Üşengeç adamım biraz.

konak ykm buyuk salon tek gecerım beyler 500 kısılık sanırım

• 3 gün kaldı
  • Başka bi film için sinemaya gittiğimde gördüm tanıtım bölümünde...
    Gerçekten hoş gözüküyo.Şimdiden yerimi de ayırttım 30 temmuz için
    Merakla beklemekteyim
  • arkadaşlar bilet alma işlemini hiç önceden yapmamıştım ama,
    şimdi mesela ben herhangi bir sinemaya gitsem cuma günü için bilet alabilir miyim? cinebonus falan değil yani.
    cevaplandırırsanız memnun olurum
  • Filmin puanı 9,2'ye düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AweSome!

Filmin puanı 9,2'ye düşmüş

Ciddi olamazsın

Zaten tavan yapmaz her film ilk çıktığında illaki yüksek puanlamadan başlar zaman içinde düşer iyise zaten yukarda kalır
    Cuma günü fırsatım olursa bende sinemada izleyeceğim artık neticeyi burda yazarım....
  • Biliyordum elbet düşeceğini oy sayısı arttıkça düşme olasılığı da artıyor ama bu film farklı yahu düşmesin istiyordum artar inşallah sonuçta daha çok ülke var vizyona gireceği.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.