Şimdi Ara

Inception (2010) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: AweSome!

Filmin puanı 9,2'ye düşmüş

Ciddi olamazsın

Zaten tavan yapmaz her film ilk çıktığında illaki yüksek puanlamadan başlar zaman içinde düşer iyise zaten yukarda kalır
    Cuma günü fırsatım olursa bende sinemada izleyeceğim artık neticeyi burda yazarım....

Ben izledim filmi, cok guzel bir film vede sinemaya yenilik! Ama yani, bence 9.3 biraz fazla gibi, bence 8 maximum 9 luk bir film.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

quote:

Ciddi olamazsın

Zaten tavan yapmaz her film ilk çıktığında illaki yüksek puanlamadan başlar zaman içinde düşer iyise zaten yukarda kalır
    Cuma günü fırsatım olursa bende sinemada izleyeceğim artık neticeyi burda yazarım....

Ben izledim filmi, cok guzel bir film vede sinemaya yenilik! Ama yani, bence 9.3 biraz fazla gibi, bence 8 maximum 9 luk bir film.

Zaten yapabilecek fazla birşeyde kalmadı sinema ile ilgili , sen iyi ama mükemmel demiyorsan benim için yeterli yorumdur

• Sinemada mı izledin yoksa Cam mı TS mi onu merak ettim şimdi
  • Filmin puanı hemen 9.2 ye düştü diye afalladınız yaa
    Arkadaşlar takmayın şu imdb puanını.Bana göre Matrix ve Terminator sinemada çağ atlatmış iki filmdir ama imdb sıralamasında ilk 10' a bir girememişler.
    Tamam diyelim bu film sinemada yeni bir çığır açamadı (sadece varsayım) ama puanı hala 9.2'de kalsa ne olacak kalmasa ne olacak.Zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor.Hangi filmlerin sinemanın yönünü değiştirdiğini biliyor.Bakınız matrix'in felsefesi o kadar derindir ki üzerine kitaplar bile yazıldı,matrix kavramı felsefecileri bile etkiledi ama gelde sen bunu imdb'ye anlat

Film bir vizyona girsin ondan sonra yorum yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Filmin puanı hemen 9.2 ye düştü diye afalladınız yaa
    Arkadaşlar takmayın şu imdb puanını.Bana göre Matrix ve Terminator sinemada çağ atlatmış iki filmdir ama imdb sıralamasında ilk 10' a bir girememişler.
    Tamam diyelim bu film sinemada yeni bir çığır açamadı (sadece varsayım) ama puanı hala 9.2'de kalsa ne olacak kalmasa ne olacak.Zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor.Hangi filmlerin sinemanın yönünü değiştirdiğini biliyor.Bakınız matrix'in felsefesi o kadar derindir ki üzerine kitaplar bile yazıldı,matrix kavramı felsefecileri bile etkiledi ama gelde sen bunu imdb'ye anlat

Film bir vizyona girsin ondan sonra yorum yapalım.

iyi de burada vizyonda zaten. ben izleyeli 1 hafta oluyo
    9.2 puan gayet güzel çünkü senelerdir insan gibi film yoktu. bu film efsane oldu özlemimizi giderdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddi olamazsın

Zaten yapabilecek fazla birşeyde kalmadı sinema ile ilgili , sen iyi ama mükemmel demiyorsan benim için yeterli yorumdur

Dostum film cok orjinal, cok guzel bir film zaten Nolan yenilikci projelerin insani! Cogu insan basyapit, sanateseri vsvs yorumluyor, ben bu insanlari elestirmiyorum! Herkesin gorusu kendine, ama benim bir filme 10/10 vermem icin, o filmden %100 etkilenmem lazim, beni %100 etkilemedi! %85 etkiledi diyelim

@AweSome! Filmi sinemada izledim dostum, yurtdisinda!

EK: Birde bircok insan filmi izlemeden 10 puani yapistirmis IMDB`de. Acin IMDB`yi, birde kotu yorumlari okuyun bakalim, eksik onlarlar neymis degisik kullanici gozunden. Bende filmde bazi eksikler oldugunu dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 27 Temmuz 2010; 23:31:16 >

• Geçen sene The Hurt Locke 6 Oscar aldı ve bence rezalet olmasa da kötü bir filmdi. Inception'ı daha izlemedim ama fragmanları bile The Hurt Locker'dan daha çok etkiledi beni. Şu Nolan alsın artık Oscar'ı canım yazıkdır günahtır yahu. Böyle bir dahi nasıl hiç Oscar alamamış şaşıyorum doğrusu. Gerçi geçen seneden sonra Oscar artık gözümde pek birşey ifade etmiyor ama olsun...
  • quote:

quote:

quote:

Ciddi olamazsın

Nasıl bir yenilik? :) (ben de izledim filmi)

• @slicer

Yenilik derken senaryoyu kasit etmistim. Ayni sernaryolarin yeniden islenip islenip onumuze sunuldugu bu zamanda, orjinal bir senaryo iyi geldi. (Hos bu konu eski bir cizgi filmde islenmis deniliyor, ama artik bunlar olucak ustunde durmamak lazim)
  • Gelmedi cuma günü gitti,
  • Son 2 başka yok.
  • son 2! gelsin artık.
  • The Dark Knight'ın 90.000 oydaki hali.

• quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

The Dark Knight'ın 90.000 oydaki hali.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/94098/E8D50465C6334864A78882CF511269BF.jpg

Nolan
  • arkadaşlar bu film 3d dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

arkadaşlar bu film 3d dimi?

Değil 3D.
  • bakalım izliyem bende güze film diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

arkadaşlar bu film 3d dimi?

Hayır
  • sitesinde IMAX yazıyorduda ondan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

The Dark Knight'ın 90.000 oydaki hali.

Goodfather ve Shawshank Redemptionu oylayanların sayısı da baya artmış iki senede.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.