Şimdi Ara

İncir Reçeli (2011) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özkan

Issız adamı izledim etkilemedi. Başka dilde aşkı izledim etkilemedi. Aşk Tesadüfleri İzledim etkilemedi. Ama bu İncir Reçeli.. İlk defa gözlerimin yaşlanmasına sebep oldu. Basit bir aşk hikayesinden çok daha fazlası var bu filmde. Kendinizi bulabilirsiniz. Hemde en yalın halinizle.. hemde bir başkasına teslim olmasını bilerek.. Gelişi güzel.. Kesinlikle izleyin.

"The Notebook" da çok duygulandım.
    "Issız Adam" da ağladım.
    "Babam ve Oğlum" da hıçkırdım.

Bu film bana ne yapar beyler? Ona göre tedarikli izleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

Issız adamı izledim etkilemedi. Başka dilde aşkı izledim etkilemedi. Aşk Tesadüfleri İzledim etkilemedi. Ama bu İncir Reçeli.. İlk defa gözlerimin yaşlanmasına sebep oldu. Basit bir aşk hikayesinden çok daha fazlası var bu filmde. Kendinizi bulabilirsiniz. Hemde en yalın halinizle.. hemde bir başkasına teslim olmasını bilerek.. Gelişi güzel.. Kesinlikle izleyin.

"Issız Adam" da ağladım.

Valla hocam gidişata bakılırsa derbeder olursun gibi görünüyor.

• Hocam ben bu filmi izlemem izliyemem .. İsyan parçasını dinledim dinliyorum hatta şuan .. Bu parça mahvetti beni ben bu filme gidersem inan kendimi keserim .. keserim çünkü filmin adıyla hitap ettiğim bi insanı tamamen kaybettim gözünde hiçim ben onun için kahrolurken .. Çok sakat ruh halindeyim .. biraz toplarsam kendimi ilk yapacağım iş bu filme gitmek olucak
  • Kaybedenler Kulübü gibi kaliteli bir yapımdan sonra böyle bir yapımı izlemek güzel olacak sanırım herkes övdüğüne göre çok iyi bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

quote:

"Issız Adam" da ağladım.

Çoluğum çocuğum var, kıymayın bana.

• quote:

Çoçukken saklambaç oynardık.. Ben saklandığım yerden hiç çıkmazdım. İnsanlar kötü.. Sonra sen geldin. Buldun beni saklandığım yerden.. Saklancak yer arıyordum seni bulduğumda. Buldum seni. Öldüm... Dokundum... Dokundum... Ölümü gördüm.

Şu sözlerin geçtiği sahnede duygulanmayan var mı?
  • İzleyeceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

quote:

"Issız Adam" da ağladım.

Çoluğum çocuğum var, kıymayın bana.

Kara Kartal'a bir şey olmaz, olursa da @Totou ( Burak ) çözer.

• Süpermiş bugün izledim...
  • Ben bu filmi beğenmedim.Yani oyuncluk konusundan sınıfta kalmış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 14 Haziran 2011; 13:33:56 >
  • dün gece izledim .. konusu itibariyle ok değişik bi film olabilir .. senaryo falan güzel ama eksiklik var bence filmde.. ya oyunculukla ilgili o hissi verememişler .. en azından bana yansımadı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Ben bu filmi beğenmedim.Yani oyuncluk konusundan sınıfta kalmış bence.

Başroldaki kız en son o banktaki sahne hariç çok yapmacıktı evet ama konusu kurtarıyor filmin bence diyaloglar sayesinde hikayenin içine girebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolute Victory

quote:

Başroldaki kız en son o banktaki sahne hariç çok yapmacıktı evet ama konusu kurtarıyor filmin bence diyaloglar sayesinde hikayenin içine girebiliyoruz.

• Benim bu derdim ; Ne yağan yağmurda , Ne yalancı sonbaharda , Ne bomboş sokaklarda… Kırılmış her yanım. Kaybolur zaman saçlarında , Gözlerim sokaklarda , Sebebi isyan aşkım… İçim yanar, içim kanar da İsyan !.. Geriye bir avuç yalan… Beni bu derde sen attın da , gittin ya kafam hep duman…
  • Birazdan izleyeceğim. İzledikten sonra yorumumu tam anlamıyla yaparım.
  • Kesinlikle çok iyi bir film.Halil sezainin oyunculuğu ve o meşhur şarkı sahnesi harika.Filmde saçma ayrıntılarda türk yapımı romantik filmler arasında en iyilerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolute Victory

quote:

Aynen hocam

• özellikle değişik kamera çekimleri ve müzik kullanımıyla farklı bir film var.konu aslında sıradan ve başrolde ki kadın oyuncu sınıfta kalmış açıkçası.buna rağmen izlenilebilir...
  • İzleyeli 1-2 hafta oluyor. Kaybedenler Kulübü'nden sonra beni kesmedi. Müzikleri evet güzeldi, ama dram olayını iyi yapamamışlar. 6/10
  • kabedenler klubu ve aşk tesadüfleri sever filmleri daha iyiydi bu film açıkcası biraz basite kaçmıs yani çok büyükbir seyler yoktu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.