Şimdi Ara

İncir Reçeli (2011) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapağı bi filmin kapağına benzemiş.Kimse söylememiş madem bende söylemiyim akşama izlemeyi düşünüyorum
  • Açık seçik sahne varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolute Victory

quote:

Çoçukken saklambaç oynardık.. Ben saklandığım yerden hiç çıkmazdım. İnsanlar kötü.. Sonra sen geldin. Buldun beni saklandığım yerden.. Saklancak yer arıyordum seni bulduğumda. Buldum seni. Öldüm... Dokundum... Dokundum... Ölümü gördüm.

Şu sözlerin geçtiği sahnede duygulanmayan var mı?

ben bu sahne çok yapmacıktı ya, ben bi son sahnede kötü oldum. Genelde böyle duygusal filmleri sevmem, ama bu filmi beğendim

• Bu tarz filmleri genelde izlemem hep aynı senaryo kesin biri ölüyor işte kızlar ağlıyor ama yılların bakkalı Hüseyin amca ve onun tarzında bir kaç kişi daha 'güzel film lan' deyince izlemeye karar verdim onlar bile beğendiyse bir iş vardır bu filmde .
  • Film yeniden gösterime giriyor.. Vay be patlama yaptı film ama gerçekten konusu çok güzel ...

9/10

İzleyin...
  • Sosyal Ağ'ın ve Sosyal Medya'nın gücünü bir kez daha görmüş olduk. Film Şubat'ta vizyondaydı ve 100.000 gibi basit bir izleyiciyle gösterimden kalktı. Şimdi yeniden vizyonda ve herkesin dilinde.
    İzlemeyenler için kaçırılmayacak fırsat.
  • izlemeyenler için 2. bir şans zor gelir sinemada seyretmenin zevki ve filmin soundtrackleri 8/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Sosyal Ağ'ın ve Sosyal Medya'nın gücünü bir kez daha görmüş olduk. Film Şubat'ta vizyondaydı ve 100.000 gibi basit bir izleyiciyle gösterimden kalktı. Şimdi yeniden vizyonda ve herkesin dilinde.
    İzlemeyenler için kaçırılmayacak fırsat.

Bence de filmi seyretmeyenler için iyi bir fırsat oldu bu. Bu film için ayrılan salonlara baktınız mı hocam? En küçük salonları vermişler çoğu şehirde, oynatma saatlerini çok sık yapmışlar. Ama yine de

• vasat bi filmdi kaybedenler kulübünü daha çok beğenmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukaleminbreakdansı

vasat bi filmdi kaybedenler kulübünü daha çok beğenmiştim

Tür bakımından kıyaslaman yanlış.
  • quote:

Az önce izledim . Filmi çok beğendim . Ama daha detaylı işlenebilirmiş diyorum .

" ... Bana canlı birşeyi sevme hakkı vermediler , ben de incir reçelini sevdim . İncir reçeli sendin aşkım ... "
  • güzel film. Filmin müziklerini beğenmedim (solistin müzikler iyi ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN
    Açık seçik sahne varmı ?

neden yok izleyince anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN
    Açık seçik sahne varmı ?

neden yok izleyince anlarsınız

En iyi yanıt bu sanırım bu soruya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Sıkıcı, bunaltıcı, sanatsal, yerli drama filmlerine göre daha iyi oyunculuğun olduğu daha sürükleyici ve müzikleri güzel olan bir film olmuş. Bir başyapıt olmasa da izlenecek bir film.

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Gerçekten Türk sinemasında beğendiğim nadir filmlerden birisiydi. Sonlara doğru ne yalan söyliyim gözüm yaşardı birazcık. Oyunculuk ve senaryo herşey çok iyiydi 9/10 diyorum ben. Birazdan da aşk tesadüfleri severi seyredeceğim umarım o da en az bunun kadar iyidir.

Aşk Tesadüfleri Sever en iyi "türk" filmidir kanımca. Böylesine dramı ele alan bir türk yapımı daha önce hiç izlememiştim.

Baba'nın oğuluna doldurduğu kaset sahnesinde ağlamıştım.

Yani düşünün romantizmi, ağlamayı hiç sevmeyen ben bu filme hayran kaldım.

Hacı naptın ya? O kadar filmi atladın en iyi türk filmi bunu mu seçtin?

• quote:

çok mantıklı bir kıyaslama
  • Berbat ötesi bir film demek istemiyorum ama abartılcak bi yanı yok,çok basit bir senaryo olmuş,forumda birşey çok abartılıyorsa o şey genelde fıs çıkıyor bu filmde öyle bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Berbat ötesi bir film demek istemiyorum ama abartılcak bi yanı yok,çok basit bir senaryo olmuş,forumda birşey çok abartılıyorsa o şey genelde fıs çıkıyor bu filmde öyle bişey.

Güzel bir türk film çok zor geliyor.İnsanlarda hayliyle pohpohlama gereği duyuyorlar.Sonuç olarak film güzeldi.Abartıldı diye eleştirceksek bu biraz kulağa saçma geliyor.
  • quote:

Berbat ötesi bir film demek istemiyorum ama abartılcak bi yanı yok,çok basit bir senaryo olmuş,forumda birşey çok abartılıyorsa o şey genelde fıs çıkıyor bu filmde öyle bişey.

Şu filmi yabancı çekse böyle demezsin .

Meyve veren ağacı her daim taşlayan bir milletiz maalesef . Kim bilir nasıl zorluklarla kaç kişinin emeğiyle çekildi o film .. " berbat ötesi " demek istemezmiş . Sen yap daha iyisini de görelim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Şu filmi yabancı çekse böyle demezsin .

Meyve veren ağacı her daim taşlayan bir milletiz maalesef . Kim bilir nasıl zorluklarla kaç kişinin emeğiyle çekildi o film .. " berbat ötesi " demek istemezmiş . Sen yap daha iyisini de görelim ;)

Elin Amerikalısı bu filmi aynı tip oyuncularla aynı senaryoyla çekse yine benzer şekilde eleştirirdim.
    Ne diyeyim olmamış ama halkımız tutar böyle filmleri ve her zamanda tutacaktır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.