Şimdi Ara

İncir Reçeli (2011) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Orijinalden alıntı: oeste
    Berbat ötesi bir film demek istemiyorum ama abartılcak bi yanı yok,çok basit bir senaryo olmuş,forumda birşey çok abartılıyorsa o şey genelde fıs çıkıyor bu filmde öyle bişey.

Şu filmi yabancı çekse böyle demezsin .

Meyve veren ağacı her daim taşlayan bir milletiz maalesef . Kim bilir nasıl zorluklarla kaç kişinin emeğiyle çekildi o film .. " berbat ötesi " demek istemezmiş . Sen yap daha iyisini de görelim ;)

yabancı çekse izlemezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Berbat ötesi bir film demek istemiyorum ama abartılcak bi yanı yok,çok basit bir senaryo olmuş,forumda birşey çok abartılıyorsa o şey genelde fıs çıkıyor bu filmde öyle bişey.

Senaryo sonlara doğru iyice klasikleşiyor ancak aralarda söylenen çok anlamlı sözler var ve bence çok da kötü bir film değil hatta vasat üstü, sıcak bir film. Yabancı bir Fransız filmi olsa herkes çok beğenirdi diye düşünüyorum. Çok abartılacak bir film değil ama türü bakımından güzel filmlerden, insana bir şeyler hissettirebiliyor.
  • O kadar bahsedildikten sonra filme gittim, tam bir hüsrana uğradım. ama arkadaşın da dediği gibi sıcak güzel bir film olmuş , ayrıca müziklerine de hayran kaldım
  • Çok klasik olacak ama Kötü diyenler bence film izlemeyi bilmiyor. Şimdi diyecekler şu kadar film izliyorum. yok arkdaş önyargılı bir halka her şey fazla. Bunu yapan stanley kubrickmi be derin derin işeyecek kafa yorduracak. basit senaryoymuş. heralde konu basit olacak. yeterki sen filmin içine bir gir o duyguyu paylaş. eminimde bunu yapınca seni sonunda kadar etkileyecek bir film bu. Ama nerde. hep önceden okuyoruz yorumları normal olarak şu kadar ağladım şu kadar korktum, hemen ters önyargı ile git filme. Şu filmden etkilenmemek ağlamamak için film içinde telefonla iki mesaj yazmak bile yeter.
  • güzel film beğendim
  • İzlediğim filmlerde hiç tahminde bulunamam ama bu filmde

Metin'in Duygu'nun evine gidip babasını eski sevgilisi sanıp fişini çektiğinde babasının olduğunu anlamıştım.Birde kağıt olaylarını çok beğendim

Ayrıca film çok güzel olmuş.Ben kendime filme kaptırdığım için eksik yanlarına pek bakamadım.

Puanım:10/10
  • Çok duygulandığım bir Filmdi..
  • Haftasonu boşluğum vardı, biraz zaman geçirmek için film izlemeye karar verdim. Başları biraz sıkıcı gibiydi sonradan sarmaya başladı izledim izledim. En sonuna geldiğimde, benzeri bir olayı yaşamış olmamdan mı yoksa söz ve müziğin etkisinden mi bilmem ciğerimi parca parca söken bir film oldu. Hala etkisindeyim diyebilirim.
  • filmi beğendim. 7.7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 25 Temmuz 2011; 13:50:39 >
  • bugün dvd'sini izledim...orta şeker filmdi... başlarda baya bir sıkıcıydı filmdi.. içki sahneleri filmin yarısından çoğunu kaplıyor herhalde... senaryoda yer yer çok zorlama sahneler vardı...

bir ara filmi kapatma noktasına gelmiştim ama önceki yorumlardan dolayı sonuna kadar izledim ve sonundaki olay filmi kurtarmış...

10 üzerinden 6 puan...
  • Filmi pek beğenmedim. Aşk tesadüfleri sever daha iyiydi fikrimce.
  • Klişe ile başlayıp klişe bitse de bir kere izlenmeye değer bir film olmuş. Gişe hasılatı beklemeden samimi çekilen bir film havası vardı. O yüzden bir artı oldu filmin beğinilmesinde. Metin rolünde Sezai Paracıkoğlu çok iyi bir seçim olmuş. Rolün hakkını vermiş. Bu rolde daha tanınmış bir yüz olsaydı bu kadar etkileyici olmazdı herhalde. Melike Güner'i sevmesem de pek sırıtmamış ama başkası olsaydı çok daha iyi olurmuş.
  • Kim ne derse desin film son zamanlarda çıkan en iyi Türk Filmleri arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Kim ne derse desin film son zamanlarda çıkan en iyi Türk Filmleri arasında

• aşk tesadüfleri sever daha iyiydi demiş biri. sonu olmasa güel sayılabilirdi ama çok abartmışlar tesadüf olayını. be beğenmedim açıkçası ( tabi bu filmin ilk günü gidip tek başıma izlemiş olmamdan ve etrafımdaki herkesin çift oluşundan kaynaklanmış olabilir ama cidden film çok abartıydı. yanımda sümüklü sümüklü ağlayan kızlar falan oldu birden dedim lanet olsun size. ) kaybedenler kulübünü sevmiştim iyiydi. incir reçeli çok dram sanırım gitmek istedim ama daha önceki versiyonunu izlemediğim için emin olamadım zaman kaybı olmasını istemedim. izleyenler ilk versiyonun mu yoksa 2011 yapımı olanın mı daha iyi olduğunu söylerse sevinirim. ona göre izlerim. :) şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

aşk tesadüfleri sever daha iyiydi demiş biri. sonu olmasa güel sayılabilirdi ama çok abartmışlar tesadüf olayını. be beğenmedim açıkçası ( tabi bu filmin ilk günü gidip tek başıma izlemiş olmamdan ve etrafımdaki herkesin çift oluşundan kaynaklanmış olabilir ama cidden film çok abartıydı. yanımda sümüklü sümüklü ağlayan kızlar falan oldu birden dedim lanet olsun size. ) kaybedenler kulübünü sevmiştim iyiydi. incir reçeli çok dram sanırım gitmek istedim ama daha önceki versiyonunu izlemediğim için emin olamadım zaman kaybı olmasını istemedim. izleyenler ilk versiyonun mu yoksa 2011 yapımı olanın mı daha iyi olduğunu söylerse sevinirim. ona göre izlerim. :) şimdiden teşekkürler.

anlamadım şimdi iki versionu mu var bu filmin, yoksa ben birşey mi kaçırdım takip edemiyordum. film zaten 2011'de çıktı. kısa bir süre kaldı vizyonlarda sonra tekrar döndü vizyona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 2 Ağustos 2011; 1:18:27 >

• Ben pek beğenmedim Sonunu merak ettiğim için izledim.

Pek ısınamadım filme bide hep aynı yerlerde geçmesi biraz sıktı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

http://www.youtube.com/watch?v=Th_rJCOtmqM

Bu da güzel derin ve içten.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.