Şimdi Ara

İncir Reçeli (2011) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

http://www.youtube.com/watch?v=Th_rJCOtmqM

Bu da güzel derin ve içten.

eyvallah denials dinliyorum şimdi

• kız arkadaşımla sinemada izlemiştik ben ondan çok etkilendim wlla hele ki son sahnede. tüylerim uzun zamandır öyle diken diken olmamıştı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 5 Eylül 2011; 0:57:21 >
  • konu olarak değişik biraz abartıya kaçsada genel olarak iyi-başarılı bir filmdi ,açıkçası böyle bir filmin bukadar kısa sürede tv de verilmesinede şaşırmadım değil
  • Çok güzeldi bence film
  • ben de bayramdan önce izlemiştim, filmlerde pek duygulanmam ama filmin sonunda adamın buzdolabını açtığı sahne var ya, raflar öldürdü beni işte...
  • Ayar oldum arkadaş.
    Zaten başroldeki kızdan normalde de gıcık kapardım yapmacık diye.
    Neyse o başka konu da beni esas sinirlendiren, daha doğrusu sinir bozucu bulduğum şey baba olayı.
    Ya öyle bi' işlersin ki, o adamın babası olduğuna seyirci şaşırır.
    Ama yok öyle birşey arkadaşım, adamın babası olduğu bal gibi belli.
    Baba-kız rakı içmek neden böyle imkânsızca birşeymiş de görülünce o iki insanın sevgili gibi anlaşılmasına neden oluyormuş merak ediyorum.
    Hani ortada başka bir iz de yok adamın o herifi sevgilisi sanmasını sağlıyacak.
    Neyse senaryo zaten orada düğümlenmedi, oradaki yanlış anlaşılma yüzünden yansıtılan ilişkiye pek zarar gelmemiş.

Her neyse. Film AIDS konusundaki önyargıları yıkmaya biraz vesile olduysa ne mutlu.
    Ama bi' aşk filmi olarak hiç de öyle derinden sarsıcı falan değil bence.
    (Ucuz tesadüfler zaten hepten sinir bozucu, tutup da filmi bombalamıym şimdi dikkatimi çeken bazı ayrıntılarla.)

• Konu çok güzel işlenmiş.Sevişmedende aşk yaşanabiliyormus demek ki...
    yalnız trende birbirlerine rastlamaları falan cok ucuz olmus,birde o adamın kızın babası olduğu 10 yasındaki cocuğun aklına gelir.bu 2si dısında gayet hoş bi film
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

Konu çok güzel işlenmiş.Sevişmedende aşk yaşanabiliyormus demek ki...
    yalnız trende birbirlerine rastlamaları falan cok ucuz olmus,birde o adamın kızın babası olduğu 10 yasındaki cocuğun aklına gelir.bu 2si dısında gayet hoş bi film

Aynı yerlere takılmışız.
  • Şu ölüm sahnesini tekrar izledim de. İçim bir hoş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

Konu çok güzel işlenmiş.Sevişmedende aşk yaşanabiliyormus demek ki...

Hadi trende ki karşılaşma bir nevi geçiştirilebilirde, yalnız baba olayı biraz saçma olmuş. Dediğin gibi 10 yaşında ki çocuk bile anlar. Zaten hastalığını söylemesinden sonra en iyi babam beni anlıyor demesi akıllarda bir şekil çizmişti. Yatakta hasta olarak yatan kişi görüldüğü an sanırım herkesin aklına "kızın babası " diye düşünmüştür. Baba-kız bölümü daha gizemli yababilirlerdi, en azından adamın o kadar şaşırdığına değerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 22 Ekim 2011; 2:58:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Filmi pek beğenmedim. Aşk tesadüfleri sever daha iyiydi fikrimce.

+1903
  • çok da beğenmedim
  • Kız her seferinde kaçtığı için
    ilk başta adam şizofren sandım
  • Aşk filmlerini sevmem bu filmi hala izlemedim ama Aşk Tesadüfleri Sever harbi güzeldi
  • Adamın dibisin Halil Sezai !!!
  • İmzamdaki konuyada bekleriz
  • bazı sacma yerleri olsa da genel olarak ben begendim
  • İki arkadaşım izle izle diye tutturdular,yorumlar da fena değil, izleyelim artık.
  • İncir Reçeli 2011 [Puanlamaya gerek yok, çok güzel bir filmdi]
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.